Meniu

Kinetoterapie Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca medicul ti-a recomandat efectuarea unui program de kinetoterapie in Giurgiu, ca parte a planului de tratament pe care-l urmezi, centrele de recuperare medicala din oras iti stau la dispozitie cu servicii de calitate si individualizate. Indiferent de afectiunea de care suferi si de simptomele asociate cu aceasta, kinetoterapeutii de aici iti vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie. 

Gama de tratamente la care ai acces datorita clinicilor din Giurgiu este una variata. In cazul in care iti doresti sa beneficiezi si de proceduri de fizioterapie, pe langa sedintele de kinetoterapie, poti opta pentru un program personalizat care sa corespunda nevoilor tale. Bineinteles, ideal este sa-ti stabilesti de la bun inceput un buget in care sa te incadrezi.  

Cat costa o sedinta de kinetoterapie in Giurgiu? 

In functie de progamul ales, pretul kinetoterapiei in Giurgiu poate sa difere. Spre exemple, unele centre le ofera oamenilor posibilitatea sa participe la sedinte de kinetoterapie in grup, la un pret accesibil, in comparatie cu cel al terapiei individuale. Un alt factor care poate influenta tariful este durata sedintelor. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea suma de la care pornesc aceste preturi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Clinica Galen
Clinica-Verificata
40 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 40 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici specialisti si terapeuti
 • Gama variata de servicii
 • Diverse pachete
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Armonia Clinique
50 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 50 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Diverse pachete
Fitpro Therapy
80 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 80 Ron
 • Aparatura performanta
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Conditii optime de siguranta
 • Diverse programe
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera programe de kinetoterapie in Giurgiu 

Clinicile si centrele de recuperare medicala prezentate in lista urmatoare iti ofera sansa sa beneficiezi de programul de kinetoterapie din Giurgiu de care ai nevoie! Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la o consultatie cu un terapeut, pentru ca acesta sa aiba posibilitatea sa se familiarizeze cu situatia ta. Alege clinica potrivita, pe baza informatiilor de mai jos: 

1. Clinica Galen

Centrul de recuperare Galen ofera tratamente noi si la preturi competitive, inclusiv pe partea de kinetoterapie in orasul Giurgiu. Obiectivul centrului este acela de a oferi servicii de calitate tuturor oamenilor care au nevoie de ele, indiferent de situatia lor materiala. Tratamentele sunt efectuate cu echipamente de ultima generatie, de o echipa profesionista din care fac parte Dr. Victor Razvan Stanel, medic specialist in medicina fizica si de reabilitare, Marian Musat, fizioterapeut si Mihai Furtuna, kinetoterapeut. Gama de servicii din care oamenii pot sa aleaga este un variata: exista sendinte individuale de kinetoterapie, cat si de grup, alaturi de diverse pachete in care sunt incluse mai multe proceduri. Pachetul Plus, spre exemplu, contine trei proceduri de fizioterapie si o sedinta de kinetoterapie, in termen de 10 zile. Pachetul de relaxare include o sedinta de masaj terapeutic si una de kinetoterapie. 

Tariful unei sedinte de kinetoterapie incepe de la 40 de lei, pentru terapia de grup pentru adulti sau copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 16 ani. Pentru sedinta individuala, pretul este de 70 de lei. 

Cei care au optat pentru serviciile centrului Galen au fost foarte multumiti de rezultatele obtinute in urma tratamentului urmat, intrucat au reusit sa scape de durere si de alte simptome similare. Spatiul este curat, aerisit si luminos, ceea ce contribuie la atmosfera placuta din cadrul clinicii. In plus, personalul da dovada de profesionalism si grija fata de pacient. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Galen
Vezi Pareri

2. Armonia Clinique

Cel de-al doilea centru de recuperare medicala pentru care pot opta oamenii in scopul de a efectua kinetoterapia in Giurgiu este Armonia Clinique. Aici isi desfasoara activitatea o echipa formata din specialisti, care ofera servicii complete. Echipa este alcatuita atat din medici specialisti in recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, cat si din terapeuti. De asemenea, mediul este unul sigur si prietenos, in care personalul face tot posibilul sa-i ofere pacientului o experienta cat mai placuta si un tratament pe masura, indiferent de afectiunea de care sufera acesta. Centrul pune la dispozitia celor interesati diverse pachete, precum cel alcatuit din 10 sedinte de kinetoterapie, sau cel care, pe langa aceste sedinte include si proceduri de fizioterapie.  

Pentru kinetoterapie pretul variaza intre 50 de lei, pentru sedinta de 30 de minute si 79 de lei, pentru cea de 60 de minute. 

Mai multe persoane recomanda serviciile centrului Armonia Clinique datorita nivelului ridicat de profesionalism intalnit in cadrul lui. Exista pacienti care beneficiaza in mod periodic de terapiile de aici, tocmai pentru ca-i ajuta sa-si gestioneze cu succes simptomele. Personalul este amabil si creeaza conditiile necesare pentru o atmosfera cat mai placuta, in care oricine se poate relaxa. 

3. Fitpro Therapy

Lista se incheie cu Fitpro Therapy, un cabinet de recuperare medicala specializat in osteopatie, kinetoterapie si masaj in Giurgiu. Serviciile sunt efectuate cu ajutorul aparaturii performante, de o echipa bine pregatita, alcatuita din Gheorghita Balasa, Mihai Furtuna si Florentina Radu. Portofoliul de servicii este unul variat, in care sunt incluse diverse programe de recuperare. Printre prioritatile cabinetului se afla confortul si siguranta pacientilor, motiv pentru care personalul face tot posibilul sa creeze niste conditii cat mai placute pentru acestia. Cei care vor sa beneficieze de serviciile oferite de cabinet, trebuie sa tina cont de faptul ca au nevoie de o programare telefonica.  

In ceea ce priveste pretul sedintei de kinetoterapie, acesta este de 80 de lei. 

Oamenii care au beneficiat de serviciile Fitpro Therapy recomanda cu multa caldura cabinetul, datorita rezultatelor pe care le-au obtinut urmand tratamentul recomandat. Dupa cateva sedinte de kinetoterapie si masaj, acestia au reusit sa-si recapete mobilitatea. Profesionalismul si dedicarea reprezinta doua caracteristici ale activitatii cabinetului care-i determina pe oameni sa revina de fiecare data cand au nevoie de sprijin. 

Concluzii

In final, daca planuiesti sa urmezi un program de kinetoterapie in Giurgiu, clinicile prezentate mai sus iti stau la dispozitie cu tratamente de calitate, la preturi accesibile. In timpul primei consultatii ai posibilitatea sa discuti toate detaliile care te intereseaza cu terapeutul care urmeaza sa se ocupe de cazul tau, astfel incat sa nu existe vreo nelamurire in legatura cu modul in care se va desfasura tratamentul.