Meniu

Kinetoterapie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru imbunatatirea conditiei fizice, pentru recuperarea mai rapida dupa o interventie chirurgicala sau pentru ameliorarea durerilor cronice, tot mai multe persoane apeleaza la sedinte de kinetoterapie in Suceava. Gimnastica medicala sau terapia prin miscare, asa cum mai este cunoscuta kinetoterapia, contribuie semnificativ la recapatarea unor functii fizice afectate in contextul unei leziuni sau unei boli. 

Obiectivele kinetoterapiei sunt numeroase. De la corectarea posturii si redobandirea fortei musculare, la cresterea confortului psihic si relaxare, sedintele de kinetoterapie si-au dovedit utilitatea in tratarea sau gestionarea a diferite tipuri de afectiuni: neurologice, cardiovasculare, ortopedice etc. Din acest articol poti afla care este cel mai bun cabinet de kinetoterapie din Suceava si care sunt preturile de pornire pentru o sedinta. 

Preturi in cadrul clinicilor de kinetoterapie din Suceava

In Suceava, pacientii care merg la una dintre clinicile de kinetoterapie beneficiaza de programe personalizate in raport cu afectiunea de care sufera si de obiectivul pe care il au. Pretul poate sa varieze in functie de durata sesiunii, de experienta kinetoterapeutului si de locatia clinicii. Uite care sunt cele mai apreciate cabinete si clinici de kineto din acest oras si care este pretul de pornire pentru o sedinta: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Kineto Family
Clinica-Verificata
40 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 40 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Amabilitate, dedicare si motivatie
 • Atitudine pozitiva
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Aparatura performanta
Dr. Andrei Costea
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 60 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Medic profesionist, implicat si empatic
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Abordare complexa a fiecarui caz
 • Preturi rezonabile
Clinica Alexandru
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Beneficii imediate
 • Comunicare excelenta terapeut-pacient
 • Consultatie initiala complexa
FizioMed
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Colectiv profesionist
 • Dedicare, atentie si amabilitate
 • Abordare complexa a fiecarui caz
Dr. Constatinescu
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Terapii eficiente
 • Echipa bine pregatita
 • Amabilitate si profesionalism
 • Dorinta de a ajuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici de kinetoterapie din Suceava

La capitolul kinetoterapie, vei observa ca Suceava are foarte multe optiuni. Daca locuiesti in aceasta zona si vrei sa iti imbunatatesti conditia fizica prin sedinte de kinetoterapie, este indicat sa tii cont de experienta kinetoterapeutului pe care il alegi. Feedback-ul altor pacienti poate cantari mult in decizia finala, la fel si informatiile despre aparatura si echipamentele din dotarea cabinetului.

Inainte de a alege o clinica pentru a incepe un plan terapeutic personalizat, poti consulta in tabelul de mai jos informatii utile despre cei mai apreciati kinetoterapeuti din Suceava: 

1. Kineto Family

Clinica de recuperare medicala Kineto Family din Suceava este alegerea principala pentru numerosi pacienti care merg regulat la sedinte de kinetoterapie. Echipa este formata din fizioterapeuti cu experienta, care asigura fiecarui pacient o abordare individuala si solutii de recuperare medicala moderne. Acestia folosesc aparatura de ultima generatie si mizeaza pe educatie medicala continua, motiv pentru care participa regulat la cursuri relevante din domeniul recuperarii. La Kineto Family, pacientii beneficiaza de o gama vasta de servicii: electroterapie, terapia Tecar, kinetoterapie, termoterapie, drenaj limatic etc. Toate aceste proceduri sunt aduse la un loc pentru a veni in sprijinul persoanelor care sufera de diverse probleme de sanatate. 

La Kineto Family, o sedinta de kinetoterapie costa intre 40 si 60 lei, in functie de durata.

Aceasta clinica de recuperare medicala este foarte apreciata, lucru demonstrat de numeroasele recenzii bune din mediul online. Pacientii recomanda Kineto Family, unde spun ca au intalnit o echipa de profesionisti cu ajutorul carora au obtinut rezultatele dorite in materie de recuperare. Personalul este dedicat, motivat, atent, prietenos si are o atitudine pozitiva. Atmosfera din clinica este prietenoasa si relaxanta, iar aparatura folosita este performanta. Kinetoterapeutii de la aceasta clinica au experienta necesara pentru a raspunde la nevoile complexe de recuperare ale pacientilor.

Vezi parerile pacientilor despre Kineto Family
Vezi Pareri

2. Dr. Andrei Costea

Pentru sedinte de kinetoterapie, ai la dispozitie serviciile cabinetului de recuperare medicala Dr. Andrei Costea din Suceava. Pacientii pot beneficia de o evaluare amanuntita in urma careia se stabileste un program de recuperare personalizat, in care sunt incluse tehnici si proceduri de kinetoterapie si fizioterapie avansate. Lista de servicii include si masaj terapeutic, cu beneficii in recapatarea mobilitatii si ameliorarea durerilor. Dr. Andrei Costea este medic primar in specialitatea recuperare, medicina fizica si balneologie. 

Pretul unei sedinte porneste de la 60 lei. 

Sucevenii il apreciaza pe dr. Andrei Costea din mai multe motive, incepand cu faptul ca este cu adevarat interesat de starea de sanatate a pacientilor si cauta sursa problemelor, fiind responsabil, implicat, empatic si profesionist. Intreaga echipa a cabinetului este laudata pentru seriozitatea si atentia de care da dovada. Serviciile sunt de inalta calitate, iar preturile rezonabile. 

3. Clinica Alexandru

Clinica Alexandru este o clinica de recuperare cervicala din Suceava, unde se ofera si servicii de kinetoterapie. In raport cu cerintele pacientilor si tinand cont de cresterea semnificativa a patologiilor cervicale in randul populatiei, specialistii de la Clinica Alexandru stabilesc protocoale de recuperare complexe, in care se aplica procedee terapeutice si tehnici de reabilitare dintre cele mai moderne. Aici activeaza o echipa de kinetoterapeuti cu experienta, a caror misiune este de a contribui activ la recuperarea rapida a pacientilor. Clinica Alexandru se adreseaza si pacientilor care au fost diagnosticati cu o afectiune ortopedica, cu o afectiune a sistemului nervos sau o boala reumatica. 

La aceasta clinica, pacientii vor plati 70 sau 120 lei pentru o sedinta de kinetoterapie, in functie de durata.

Persoanele care si-au impartasit pe internet impresiile cu privire la aceasta clinica sustin ca au beneficiat de profesionalism si seriozitate din partea terapeutilor. Pacientii spun ca au avut o experienta foarte buna si ca beneficiile terapiei s-au simtit imediat. Comunicarea terapeut-pacient este excelenta, iar consultatia initiala este complexa. 

4. FizioMed

Cu o echipa numeroasa de kinetoterapeuti si medici specializati in recuperare medicala, FizioMed este una dintre optiunile principale ale persoanelor care locuiesc in Suceava si au nevoie de kinetoterapie. Acest centru reuneste servicii medicale variate cu servicii de kinetoterapie, balneofizioterapie si masaj, astfel incat pacientii sa beneficieze de o abordare integrata a afectiunilor. Cateva dintre specialitatile pe care le acopera clinica multidisciplinara sunt cardiologia, endocrinologia, neurologia si multe altele. Obiectivul central al FizioMed este de a promova recuperarea medicala prin fizioterapie, folosind aparatura de top si abordand tehnici moderne.   

La aceasta clinica de kinetoterapie din Suceava, pretul pentru o sedinta porneste de la 70 lei. 

Zeci de persoane si-au relatat in mediul online experienta avuta la FizioMed si au recomandat serviciile clinicii. Personalul este dedicat, atent, amabil si profesionist. Fiecare pacient beneficiaza de o abordare complexa si de ingrijiri calitative din partea medicilor si terapeutilor deopotriva. 

5. Dr. Mihai Constantinescu

Constantinescu Kinetoterapie este un cabinet din Suceava unde pacientii beneficiaza de tratamente de recuperare pentru un spectru larg de afectiuni. Echipa de kinetoterapeuti de la acest centru foloseste tehnici moderne din domeniu si dezvolta planuri de tratament adaptate la conditia fizica si nevoile pacientului. Cabinetul mizeaza pe recuperarea prin miscare, avand scopul de ii ajuta pe cei care ii trec pragul sa isi recapete starea de sanatate, mobilitatea si forta musculara. 

Sedinta de kinetoterapie costa 70 lei.

In ceea ce priveste feedback-ul pacientilor, acesta e in mare parte pozitiv. Personalul este laudat pentru pregatirea de care da dovada si pentru dorinta de a ajuta pacientul. Amabilitatea si profesionalismul sunt alte doua trasaturi care definesc echipa acestui cabinet. Persoanele care au ales Constantinescu Kinetoterapie precizeaza ca durerile lor s-au ameliorat dupa primele sedinte.

Concluzii

Kinetoterapia este utilizata cu succes in gestionarea a numeroase afectiuni, iar daca locuiesti in Suceava poti sa te adresezi unor specialisti cu experienta vasta, care vor tine cont de toate detaliile patologiei si de conditia ta fizica. Beneficiile se observa treptat de la o sesiune de kinetoterapie la alta, in urma carora te vei bucura de o conditie fizica imbunatatita.