Meniu

Kinetoterapie Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Durerile cronice, problemele de mobilitate si recuperarile medicale sunt principalele motive pentru care pacientii recurg la sedintele de kinetoterapie in Tulcea. Kinetoterapeutii cu experienta cunosc o serie de exercitii si programe de sport care pot fi de ajutor pentru persoanele care se afla in situatiile mentionate anterior, pentru o vindecare eficienta si rapida. Kinetoterapia consta intr-un set de exercitii fizice care au menirea de a trata sau de a ameliora anumite afectiuni, intr-un anumit numar de sedinte, stabilit, de regula, de medicul de specialitate. 

Daca si tu esti din Tulcea si ti-ai planificat sa incepi un program de recuperare cu sedinte de kinetoterapie, dar nu stii care cabinet este de incredere, iti recomandam sa citesti mai departe. Pentru a-ti usura munca, ti-am pregatit o lista cu trei clinici spre care iti poti indrepta atentia pentru efectuarea procedurilor kinetoterapeutice la standarde superioare. 

Care este pretul unei sedinte de kinetoterapie in Tulcea?

Cu toate ca preturile stabilite pentru sedintele de kinetoterapie in Tulcea sunt destul de asemanatoare, acestea pot suferi anumite schimbari sau modificari in functie de renumele clinicilor sau de abonamentul ales. Multe clinici pun la dispozitia pacientilor reduceri semnificative per sedinta daca opteaza, de exemplu, pentru un abonament de zece sedinte. Citeste mai departe si afla concret care sunt preturile practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Med Zaifu
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 50 Ron
 • Proceduri kinetoterapeutice eficiente
 • Rezultate ireprosabile
 • Dotari moderne
 • Medici specializati in recuperare medicala
 • Mediu confortabil si primitor
Aid Med
50 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 50 Ron
 • Kinetoterapeuti profesionisti, experimentati si bine pregatiti
 • Act medical de calitate
 • Echipamente de ultima generatie
 • Ambient primitor si relaxant
Ene Med
30 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 30 Ron
 • Echipa profesionista de terapeuti
 • Solutii optime si personalizate
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Proceduri eficiente
 • Comunicare deficitara dintre medic si pacient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in kinetoterapie in Tulcea

In Tulcea exista trei centre de recuperare medicala care sunt specializate in procedurile de kinetoterapie, unde vei descoperi echipe dinamice si experimentate de kinetoterapeuti, gata oricand sa iti ofere sprijinul necesar. Citeste mai departe si descopera care sunt centrele pe care ti le recomandam, dar si care este impresia celorlalti pacienti cu privire la procedurile de care au beneficiat:

1. Med Zaifu

Centrul de recuperare Med Zaifu a fost fondat in anul 2003 in orasul Tulcea si se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa beneficieze de sedinte de kinetoterapie intr-un cadru sigur si specializat. Cel care a preluat initiativa de a fonda aceasta societate medicala a fost dr. Gheorghe Zaifu, un medic primar in recuperare medicala, care isi desfasoara activitatea alaturi de dr. Iulian Zaifu, medic specialist in recuperare medicala. Printre serviciile pe care le pot desfasura si care sunt incluse in departamentul de reabilitare medicala se numara si: kinetoterapie individuala, de grup, masaj terapeutic, drenaj limfatic manual si mecanizat, terapie Tecar, electroterapie, laserterapie, magnetoterapie, terapie cu ultrasunet etc. Aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile acestui centru medical sunt de o performanta inalta, contribuind semnificativ la efectuarea corecta a exercitiilor fizice. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de kinetoterapie este de 50 lei, iar un pachet de 10 sedinte costa doar 400 lei.

Med Zaifu a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, datorita faptului ca procedurile aplicate sunt de calitate si au o eficienta ridicata. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire, profesionalism si o experienta vasta in tratarea pacientilor, motiv pentru care rezultatele obtinute sunt ireprosabile. Dotarile cabinetelor sunt conforme cu standardele europene, iar mediul de desfasurare a actului medical este confortabil si primitor.

Vezi parerile pacientilor despre Med Zaifu
Vezi Pareri

2. Aid Med

Aid Med este un cabinet medical de recuperare, care este specializat in proceduri de kinetoterapie in Tulcea, oferind tot suportul necesar pacientilor care se confrunta cu diverse probleme de sanatate. Echipa de terapeuti are o buna pregatire in domeniu, avand competenta de a stabili, in functie de pacient si afectiunile de care sufera, planuri eficiente de exercitii pentru o recuperare rapida. Pe langa kinetoterapie, specialistii pot efectua si proceduri de fizioterapie (drenaj limfatic prin presoterapie cu infrarosu, kinesio taping, electroterapie, ultrasunete, terapie ShockWave, magnetoterapie, bai galvanice), masaj terapeutic, reflexoterapeutic, de relaxare, sedinte de infrumusetare corporala cu vacuum, infrarosu si ultrasonic pentru celulita, grasime si riduri. Aparaturile si echipamentele folosite in cadrul cabinetului sunt de ultima generatie, pentru desfasurarea unor proceduri la standarde ridicate.

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie este de 50 lei.

Recenziile postate de pacienti in mediul online sunt pozitive, datorita faptului ca au avut parte de experiente placute in preajma specialistilor. Echipa de terapeuti este formata din kinetoterapeuti profesionisti, experimentati, cu o buna pregatire in recuperarea medicala si capabili sa desfasoare un act medical de calitate. Echipamentele folosite sunt de ultima generatie, iar ambientul din cabinet este unul primitor si relaxant.

3. Ene Med

Cabinetul de recuperare medicala al dr. Ene Cristian, Ene Med, este specializat in aplicarea procedurilor kinetoterapeutice in Tulcea, fiind un adevarat sprijin pentru pacientii cu diverse probleme de sanatate. Colectivul de specialisti este compus din: dr. Mircea Muntean (medic primar ortopedie traumatologie), dr. Ionela Popescu (medic primar pediatrie), dr. Laura Teodora Burz (medic specialist reumatologie), dr. Costin David Dinica (medic specialist psihiatrie), dr. Ada Savin (medic specialist chirurgie si ortopedie pediatrica), dr. Eliana Filimon (medic specialist radiologie si imagistica medicala). Pe langa procedurile de kinetoterapie, clinica mai ofera si: hidroterapie, fizioterapie, bai galvanice, ionizari, electrostimulari si masaj. In cazul in care pacientul are nevoie de un numar ridicat de proceduri pentru a se vindeca de anumte probleme de sanatate, poate beneficia de reduceri semnificative. 

Pretul pentru o sedinta de kinetoterapie per afectiune este de 30 lei.

Procedurile de kinetoterapie sunt executate exemplar de catre echipa de terapeuti, care da dovada de implicare, profesionalism si atentie la detalii. Indiferent cat de severa este afectiunea de care pacientul sufera, cadrele medicale gasesc solutii optime si personalizate. Cabinetul este echipat cu toate aparaturile si echipamentele necesare, pentru desfasurarea unor proceduri ca la carte. Cu toate acestea, exista anumite reticente cu privire la relatia de comunicare dintre medic si pacient.

Concluzii

Daca si tie ti-a recomandat medicul specialist sa urmezi un anumit numar de sedinte de kinetoterapie in Tulcea pentru a te vindeca in mod corespunzator de o afectiune musculara, articulara sau osoasa, atunci poti arunca o privire la clinicile si cabinetele medicale amintite anterior. Acestea dispun de echipamente moderne si de echipe medicale profesioniste, capabile sa gaseasca solutii eficiente pentru fiecare pacient in parte.