Meniu

Kinetoterapie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cabinetele de kinetoterapie din Valcea au cunoscut in ultimii ani o crestere a numarului de pacienti, deoarece oamenii acorda tot mai multa importanta conditiei fizice. Kinetoterapia este o ramura a terapiei fizice in care se utilizeaza exercitii pentru a trata, preveni sau gestiona o serie de afectiuni, mai precis cele care diminueaza anumite functii fizice. 

Kinetoterapia este cunoscuta si sub denumirea de terapie prin miscare, deoarece promoveaza beneficiile activitatii fizice pentru un stil de viata sanatos si pentu recuperarea accelerata in urma unui traumatism. Poti sa te adresezi unui kinetoterapeut din Valcea daca ai trecut recent printr-o interventie chirurgicala si ai nevoie de un plan de recuperare, daca ai probleme de postura, daca ai fost diagnosticat cu o afectiune ortopedica si in multe alte cazuri. 

Preturi pentru o sedinta de kinetoterapie in Valcea 

Daca intentionezi sa faci kinetoterapie la un cabinet in Valcea, poate fi important sa cunosti in prealabil costurile aproximative pe care le implica un program de recuperare. Pretul pentru o sedinta variaza de la o clinica la alta, in functie de durata si de experienta kinetoterapeutului. Mai sunt si alti factori ce pot influenta costurile programelor de recuperare, cum ar fi dotarile din clinica si numarul de sedinte necesare pacientului. In tabelul de mai jos figureaza cele mai bune optiuni si tariful pentru o sedinta de kineto: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Kinetoterapie
Rating
Website
Balneomedcenter
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Implicare si empatie
 • Aparatura moderna
 • Curatenie exemplara
 • Programarile nu se respecta intotdeauna
Pedro Med Fizio
50 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Kinetoterapie porneste de la 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Terapeuti cu experienta
 • Planuri de tratament eficiente
 • Aparatura de ultima generatie
Rapitest
70 Ron
 • Pret sedinta Kinetoterapie 70 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Curatenie
 • Dotari moderne
 • Programarile nu se respecta intotdeauna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face kinetoterapie in Valcea?

Mai multe clinici si cabinete din Valcea ofera servicii de kinetoterapie, menite sa contribuie la imbunatatirea functiei motorii si a echilibrului, la reducerea unor dureri si a tensiunii musculare, precum si la recapatarea unor functii afectate. 

Pentru programe personalizate de recuperare, poti sa te adresezi urmatoarelor cabinete de kinetoterapie din Valcea: 

1. BalneoMedCenter

La capitolul recuperare medicala, BalneoMedCenter ocupa o pozitie fruntasa in randul persoanelor din Valcea, oferind si servicii de kinetoterapie. Deschis in 2014, spitalul asigura pacientilor investigatii de laborator, abordare multidisciplinara, examene paraclinice si servicii dintr-o varietate de specialitati medicale (cardiologie, dermatologie, endocrinologie etc.) Se asigura tratamente de recuperare personalizate in raport cu afectiunile existente si cu obiectivele pacientului. Se folosesc tehnologii de tratament de ultima generatie, fiind utilizate inclusiv tratamente clasice de recuperare. Colectivul de la BalneoMedCenter este axat pe educatie medicala continua, motiv pentru care efectueaza cercetari stiintifice in domeniul recuperarii medicale. 

Pretul unei sedinte de kinetoterapie porneste de la 60 lei.

Feedback-ul pacientilor este important, iar despre acest spital se spun foarte multe lucruri bune. Recenziile de pe internet reflecta faptul ca serviciile sunt de calitate si ca personalul este bine pregatit, implicat si empatic. Personalul este amabil si dornic sa ajute pacientii. Un alt avantaj il reprezinta aparatura moderna din dotarea spitalului. Pacientii mai spun ca au observat o curatenie impecabila in aceasta unitate medicala. Totusi, exista si pareri mai putin pozitive, de la persoane care sustin ca programarile nu se respecta. 

Vezi parerile pacientilor despre BalneoMedCenter
Vezi Pareri

2. Pedro Med Fizio

Pentru sedinte de kinetoterapie, cei care locuiesc in orasul Valcea au la dispozitie serviciile cabinetului medical de recuperare Pedro Med Fizio. Prin kinetoterapie, fizioterapie si masaj, terapeutii ii sustin pe pacienti in procesul de recuperare medicala si le propun planuri terapeutice adaptate patologiei. Echipa este formata din profesionisti care folosesc aparatura de ultima generatie si care integreaza cele mai noi tehnici din domeniu in programele medicale pe care le dezvolta. 

Pentru o sedinta de kinetoterapie, tariful porneste de la 50 lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat la cabinetul Pedro Med Fizio, unde au intalnit profesionisti din domeniul recuperarii medicale. Planurile de tratament sunt personalizate si eficiente, iar aparatura din dotarea cabinetului este de ultima generatie.

3. Rapitest

Servicii de kinetoterapie sunt disponibile si la Rapitest, clinica medicala din Valcea. In regim de spitalizare continua, de zi sau ambulator, serviciile sunt oferite de un colectiv format din medici cu experienta, fiind acoperite mai multe discipline: cardiologie, neurologie, oftalmologie, recuperare medicala etc. In departamentul de recuperare profeseaza o echipa de medici primari care pun la dispozitia pacientilor planuri terapeutice personalizate de tratare sau prevenire a unor afectiuni. 

Pentru o sedinta de kineto, pacientii vor plati 70 lei.

Rapitest este o clinica moderna si curata, ce ofera servicii diversificate. Medicii sunt profesionisti si asigura un act medical de calitate, fiind apreciati pentru pregatirea de care dau dovada. Desi majoritatea parerilor exprimate de pacienti in mediul online sunt pozitive, exista si persoane ce reclama punctualitatea din clinica, mentionand ca programarile nu se respecta.

Concluzii

Kinetoterapia este o disciplina care se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa isi imbunatateasca mobilitatea si conditia fizica, iar terapeutii din Valcea imbina metode clasice si moderne pentru a ii ajuta pe pacienti sa se recupereze mai rapid in contextul unor afectiuni musculo-scheletice.