Meniu

Masaj gravide Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa afli mai multe despre centrele si clinicile unde te poti programa la sedinte de masaj pentru gravide in Timisoara, in acest articol poti vedea care sunt cele mai bune locatii unde se face masaj prenatal. In perioada sarcinii, majoritatea femeilor se confrunta cu stres, anxietate si dureri de spate, care pot fi ameliorate prin masaj. 

Masajul are multiple beneficii pentru gravide si trebuie efectuat de terapeuti cu pregatire speciala, care cunosc tehnici de masaj sigure si adecvate pentru sarcina. Printre avantajele masajului se numara imbunatatirea circulatiei sangelui, relaxarea muschilor si imbunatatirea somnului. Acesta se poate face in orice perioada a sarcinii si poate ajuta femeia insarcinata sa fie mai pregatita atat din punct de vedere fizic, dar si emotional pentru momentul nasterii.

La ce saloane si clinici se face masaj pentru gravide in Timisoara?

Masajul pentru gravide este o terapie eficienta de relaxare, disponibila si in cadrul unor centre specializate din Timisoara. Acest tip de masaj le ajuta pe femeile insarcinate sa se simta mai bine si poate face travaliul sa fie mai putin dureros. Tariful pentru o sedinta de masaj in cadrul celor mai apreciate centre figureaza in tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj gravide
Rating
Website
Zen Expert Masaj
Clinica-Verificata
135 Ron
 • Pretul Masajului pentru gravide porneste de la 135 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Experienta relaxanta
 • Personal foarte bine pregatit
 • Masaj personalizat
 • Atmosfera relaxanta
 • Preturi mici
Socrates Clinic
150 Ron
 • Pretul Masajului pentru gravide porneste de la 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal cu experienta
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Implicare, amabilitate si empatie
 • Clinica moderna, eleganta si spatioasa
 • Aparatura performanta si atmosfera placuta
Terapia Egri Spa
100 Ron
 • Pretul Masajului pentru gravide porneste de la 100 Ron
 • Masaj terapeutic prin Terapia Egri
 • Fiziokinetoterapie
 • Preturi avantajoase
 • Specialisti cu experienta si bine pregatiti
 • Locatie moderna
 • Diverse tipuri de masaj
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top saloane, clinici si centre pentru masaj gravide in Timisoara

Femeile insarcinate care experimenteaza probleme de circulatie, edeme, stres si probleme cu somnul, pot lua in calcul masajul pentru gravide, care este prezent pe lista de servicii a mai multor centre din Timisoara. 

Pentru a beneficia de servicii de calitate si de toate beneficiile masajului pentru gravide, trebuie sa alegi un centru in functie de experienta si pregatirea terapeutilor, de recomandarile altor persoane, dar si in functie de tarife. Iata care sunt cele mai bune optiuni:

1. Zen Expert Masaj

Zen Expert Masaj este un salon de masaj din Timisoara unde se face inclusiv masaj pentru gravide. Aici profeseaza maseuzi si kinetoterapeuti cu experienta, care efectueaza numeroase tipuri de masaj: de relaxare, deep tissue, drenaj limfatic, prenatal si postnatal, facial etc. Tehnicile folosite sunt menite sa reduca stresul si durerile musculare, dar si sa restabileasca echilibrul emotional. Sunt disponibile inclusiv sedinte de masaj personalizat. 

In functie de durata, o sedinta de masaj prenatal costa intre 135 si 250 lei la Zen Expert Masaj.

In mediul online, foarte multi dintre cei care au ales acest salon au ales sa isi impartaseasca opiniile. Sedintele de masaj sunt personalizate dupa nevoile clientului, serviciile sunt de inalta calitate si experienta este relaxanta. Ambientul este unul placut, iar clientii spun ca s-au simtit confortabil si ca durerile s-au ameliorat inca de la prima sedinta. Pesonalul este foarte bine pregatit, atent, dedicat si amabil. De asemenea, comunicarea cu terapeutii este excelenta. Lumina difuza si muzica de pe fundal contribuie la atmosfera relaxanta din salon. Locatia este una avantajoasa, chiar in centrul orasului. Mai mult de atat, preturile sunt accesibile. 

Vezi parerile pacientilor despre Zen Expert Masaj
Vezi Pareri

2. Socrates Clinic

Masajul pentru gravide este disponibil si la Socrates Clinic din Timisoara. Aceasta clinica a fost deschisa in anul 2008 si specificul sau consta intr-o abordare complexa a tratamentului de recuperare medicala. Socrates Clinic este cea mai bine dotata clinica de recuperare medicala din vestul tarii si are o abordare multidisciplinara. Personalul are cunostinte de specialitate si experienta vasta, fiind alcatuit din medici si terapeuti care urmaresc in detaliu evolutia fiecarui pacient. Clinica este dotata cu aparatura performanta si echipamente de top, astfel incat experienta recuperarii sa fie una reusita. 

Sedinta de masaj pentru gravide are un tarif incepand de la 150 lei. 

Parerile despre Socrates Clinic sunt foarte bune, numerosi pacienti sustinand ca rezultatele au fost resimtite rapid. Personalul clinicii este profesionist, dedicat, pasionat, amabil, avand o atitudine empatica si calma. Terapeutii sunt atenti si receptivi la nevoile pacientilor, sunt implicati si raspund la toate intrebarile. Clinica este moderna, eleganta, spatioasa si dotata cu aparatura performanta. Atmosfera este placuta si pacientii sunt intampinati cu o energie pozitiva. 

3. Terapia Egri Spa

Terapia Egri Spa este un salon din Timisoara unde se face, printre altele, masaj pentru gravide. Cabinetul este specializat in masaj terapeutic, kinetoterapie si reflexoterapie. Cu o experienta de peste 14 ani, Terapia Egri Spa pune la dispozitie servicii menite sa contribuie pozitiv la ameliorarea unor dureri cauzate de diferite afectiuni, precum si la starea de bine a clientilor. Din echipa fac parte numai specialisti cu pregatire complexa, care asigura servicii calitative si personalizate. 

O sedinta de masaj prenatal costa intre 100 si 140 lei.

Clientii recomanda acest cabinet, unde spun ca au beneficiat de servicii excelente. Masajul este eficient si relaxant, iar terapeutii lucreaza cu profesionalism. Comunicarea este foarte buna, iar efectele sedintelor de masaj se resimt in scurt timp. 

Concluzii

Masajul pentru gravide poate imbunatati starea de spirit, somnul si conditia fizica a unei femei insarcinate, fiind un tip de masaj disponibil si la cateva centre din Timisoara. Daca te numeri printre persoanele interesate de acest masaj, este recomandat sa alegi numai terapeuti cu experienta si sa verifici parerile altor pacienti inainte de a face o programare.