Meniu

Masaj terapeutic Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai ajuns la acest articol dupa o simpla cautare pe internet, cel mai probabil te intereseaza care sunt clinicile la care te poti duce pentru a beneficia de un masaj terapeutic in Alba Iulia. Pe langa topul alcatuit din cinci clinici pe care il poti consulta mai jos, articolul de fata iti vine in ajutor cu informatii utile legate de preturi si de gama de servicii la care ai acces. 

Multe persoane sunt tentate sa aleaga masajul de relaxare in locul celui terapeutic, fara sa se gandeasca la numeroasele beneficii pe care aceasta terapie le poate aduce. Din fericire, centrele de recuperare medicala din Alba Iulia ofera o gama variata de servicii, asa ca ai posibilitatea sa incerci mai multe tipuri de masaj, pana cand il gasesti pe cel potrivit pentru tine! 

Cat costa un masaj terapeutic in Alba Iulia? 

Intrucat pretul masajului terapeutic in Alba Iulia variaza de la o clinica la alta, ideal este sa-ti faci o idee in legatura cu sumele la care trebuie sa te astepti, inainte de a-ti face o programare. In acest fel iti poti gestiona mai bine bugetul, in cazul in care iti doresti sa incerci si alte terapii. Consulta tabelul de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre tarifele practicate in oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
New Life Med
Clinica-Verificata
32 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 32 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici si specialisti medicali
 • Gama variata de servicii
 • Diverse abonamente
 • Reduceri
RealMed
90 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 90 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Servicii decontate prin CAS
 • Promptitudine
 • Program extins
Belle Vie Spa
100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 100 Ron
 • Numeroase programe de wellness
 • Atmosfera placuta
 • Diverse abonamente
 • Reduceri pentru clientii fideli
 • Vouchere cadou
Star Medica
100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 100 Ron
 • Numeroase servicii de recuperare medicala
 • Centru modern, dotat cu echipamente performante
 • Mai multe tipuri de masaj
 • Bun raport calitate-pret
 • Specialisti tineri
 • Ambianta placuta
BioTerapia
110 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 110 Ron
 • Oferta vasta de servicii de recuperare
 • Centru ultramodern
 • In contract cu CAS
 • Echipamente performante
 • Curatenie
 • Ambianta placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care te poti duce pentru un masaj terapeutic in Alba Iulia

Indiferent de motivul pentru care iti doresti sa te programezi la o sedinta de masaj terapeutic in orasul Alba Iulia, cele cinci clinici din topul urmator iti stau la dispozitie. Pe langa scurta descriere a centrelor respective, in prezentari sunt incluse si detalii despre modul in care se desfasoara o sedinta de masaj si experienta generala a celor care au apela la serviciul respectiv.  

1. New Life Med  

Clinica New Life Med pune la dispozitia persoanelor interesate un portofoliu impresionant de servicii de recuperare medicala, de la sedinte la fizioterapie, la masaj terapeutic si multe altele in Alba Iulia. Efectuarea procedurilor complexe este posibila prin intermediul aparaturii de ultima generatie. In general, la aceasta clinica, masajul terapeutic face parte dintr-un program de tratament complex, al carui obiectiv principal este ameliorarea simptomelor provocate de diverse tulburari sau leziuni traumatice. Cei care planuiesc sa beneficieze de mai multe sedinte pot opta pentru achizitionarea abonamentului alcatuit din 10 sedinte a cate 15 minute sau pentru cel cu 10 sedinte a cate 30 de minute. Clientii care aleg aceasta optiune beneficiaza de o reducere. 

Costul masajului terapeutic variaza intre 32 lei, pentru 15 minute, si 42 de lei, pentru 35 de minute.

Personalul clinicii New Life Med este rabdator si ofera pacientilor sprijinul de care acestia au nevoie pentru a duce la bun sfarsit tratamentul pe care il urmeaza. Inca din momentul in care pasesc in clinica, oamenii se simt in siguranta, iar faptul ca reusesc sa-si rezolve problemele cu ajutorul procedurilor efectuate aici ii determina sa recomande mai departe serviciile New Life Med.

Vezi parerile pacientilor despre New Life Med  
Vezi Pareri

2. RealMed 

Fiind vorba de cel mai mare furnizor de servicii medicale la domiciliu din judet, nu este de mirare ca RealMed reprezinta o alegere populara printre cei ce-si doresc sa beneficieze de un masaj terapeutic de calitate in Alba Iulia. Terapia poate oferi atat efecte benefice pe termen scurt, cat si pe termen lung. De efectuarea serviciului se ocupa Tiberiu Cibereac, maseur specializat in toate tipurile de masaj, care are si competenta in chiropractica. Cu privire la aparatura din dotarea clinicii, RealMed dispune de tehnologie de ultima ora. De asemenea, colectivul medical a acumulat pe parcursul activitatii sale mai bine de 15 ani de experienta in domeniu, ceea ce reprezinta un sprijin in efectuarea unor tratamente cat mai eficiente. 

Pretul masajului terapeutic este de 90 de lei, iar aceasta suma acopera si transportul la domiciliu. 

Exista foarte multe aspecte pe care oamenii le apreciaza, atunci cand vine vorba de activitatea centrului RealMed, de la promptitudinea si disponibilitatea personalului medical, la calitatea serviciilor efectuate. Serviciile sunt adresate tuturor categoriilor de varsta, asa ca oricine poate beneficia de o ingrijire medicala la domiciliu, in scopul de a-si imbunatati starea de sanatate. 

3. Belle Via Spa

Centrul de masaj, wellness si wellbeing Belle Via Spa din Alba Iulia ofera tuturor celor interesati un portofoliu variat de servicii care au ca obiectiv relaxarea si imbunatatirea starii de sanatate, inclusiv masajul terapeutic. Pe langa activarea circulatiei sangelui, masajul terapeutic ajuta si la cresterea elasticitiatii articulatiilor si stimularea secretiei de endorfine. Cei care isi doresc sa urmeze mai multe sedinte de masaj, pot opta pentru achizitionarea unui abonament, astfel incat sa beneficieze si de reduceri. 

In functie de terapeutul ales pentru efectuarea masajului, pretul variaza intre 100 si 200 de lei. 

Experienta descrisa de majoritatea oamenilor care au beneficiat de serviciile oferite de salonul Belle Via Spa este una foarte pozitiva. Conditiile de confort create de personalul salonului sunt excelente, iar rezultatele masajelor se vad inca de la prima sedinta, ceea scoate in evidenta calitatea serviciului. Din aceste motive, multe persoane planuiesc sa revina la salon. 

4. Star Medica

Star Medica este un centru de recuperare medicala si intretinere corporala din Alba Iulia cu numeroase servicii, printre care si masaj terapeutic. Centrul a fost infiintat in anul 2008  si ofera locuitorilor din judetul Alba acces la tratamente individuale, tehnologii si facilitati diverse, pentru a-si imbunatati starea de sanatate si a se intretine, din punct de vedere fizic. Aici pot gasi ajutor pacientii care sufera de afectiuni: ortopedice, neurologice, reumatologice, posttraumatice si postoperatorii. Pe langa diverse tipuri de masaj, specialistii isi mai ofera ajutorul in materie de: kinetoterapie, fizioterapie, terapie manuala, laserterapie, kinesio-taping, platforma Power Plate. Sunt puse la dispozitie si tratamente contra vergeturilor, lipolaser, hidrodermabraziune si multe alte tratamente de intretinere.

Pretul unei sedinte de masaj porneste de la 100 de lei si are o durata de 20 de minute.

Avand in vedere varietatea serviciilor, priceperea si implicarea specialistilor, precum si un bun raport calitate-pret, pacientii apreciaza acest centru de recuperare din Alba Iulia. Acestia mai spun in recenzii ca echipa este alcatuita din oameni tineri si cu entuziasm, dar si ca ambianta este foarte placuta. 

5. BioTerapia

Centrul BioTerapia din Alba Iulia pune la dispozitie  proceduri complexe pentru recuperari totale, printre acestea aflandu-se si masajul terapeutic. O echipa formata din profesionisti isi ofera ajutorul pentru pacientii din judetul Alba prin: kinetoterapie, radioterapie, crioterapie, bai galvanice, impachetari cu namol, Terapia Schroth, Terapia Vojta, WinBack Tecar si multe alte solutii de recuperare. Clinica se afla in colaborare cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, astfel ca unele dintre proceduri, printre care si sedintele de masaj terapeutic, pot fi gratuite, pe baza biletului de trimitere. 

Persoanele care beneficiaza de masaj terapeutic vor achita 110 de lei pentru o sedinta nedecontata.

Pacientii spun ca personalul BioTerapia este bine pregatit in domeniul recuperarii medicale si ca, din acest motiv, au remarcat imbunatatiri inca de la primele sedinte. Pe langa profesionalismul terapeutilor, oamenii au mai sesizat si aparatura de ultima generatie, precum si curatenia impecabila sau ambianta placuta.

Concluzii

Pentru a beneficia de un masaj terapeutic profesionist in Alba Iulia, poti opta pentru una dintre clinicile prezentate in acest articol. Calitatea serviciilor din aceste centre de recuperare este dovedita si de aprecierile pacientilor care au beneficiat de ele. 

In Alba Iulia, serviciile de recuperare sunt variate si sunt asigurate de terapeuti tineri si cu o buna pregatire in domeniu. Pe langa masaj terapeutic, in aceste locatii mai poti beneficia de programe de kinetoterapie si fizioterapie personalizate in functie de nevoile si de starea de sanatate.