Meniu

Masaj terapeutic Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai gandit sa incerci o sedinta de masaj terapeutic in Bistrita? Exista numeroase beneficii asociate cu acest tip de terapie, motiv pentru care multe persoane sunt tentate sa apeleze la ea. Un astfel de beneficiu, pe care toata lumea il cunoaste, este imbunatatirea circulatiei sangvine, la care se mai adauga si relaxarea muschilor si chiar cresterea flexibilitatii. 

Unul din cele mai importante aspecte de care oamenii trebuie sa tina cont atunci cand aleg centrul din Bistrita la care urmeaza sa beneficieze de masaj este atmosfera. O atmosfera placuta sprijina o relaxare completa. Alte aspecte ce trebuie luate in vedere sunt tarifele practicate de clinicile respective, dar si pregatirea terapeutilor care se ocupa de prestarea serviciilor. 

Care este pretul unui masaj terapeutic in Bistrita? 

Pretul masajului terapeutic in Bistrita poate sa difere de la un centru de recuperare medicala la altul, in functie de mai multi factori, cum ar fi durata masajului. Costul unui masaj de 60 de minute este mai mare decat cel al unuia de doar 30 de minute, intrucat si efectele sale sunt mai intense. In tabelul de mai jos este trecut pretul de la care porneste acest serviciu, la mai multe clinici din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Salt Therapy
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 120 Ron
 • Locatie centrala
 • Gama variata de servicii
 • Diverse pachete
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Radu Masaj Health
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 60 Ron
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Experienta in domeniu
 • Uleiuri de calitate
 • Curatenie
RNC FizioKineto
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 70 Ron
 • Echipament performant
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Kaula Spa Center
100 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 100 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Diferite pachete
Masaj Suzi
90 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 90 Ron
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera relaxanta
 • Educatie continua
 • Experienta in domeniu
 • Carduri cadou
 • Diverse reduceri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera masaj terapeutic in Bistrita 

Pentru a crea lista de mai jos au fost selectate cinci clinici la care se efectueaza masajul terapeutic, din Bistrita, alaturi de alte servicii care apartin ramurii de recuperare medicala. Masajul poate sa fie singurul serviciu de care beneficiaza o persoana, sau poate fi folosit in combinatie cu alte terapii, pentru a obtine rezultate cat mai bune. Descrierile urmatoare iti ofera mai multe informatii: 

1. Salt Therapy  

Salonul Salt Therapy reprezinta o oaza de sanatate la care oamenii pot apela pentru a beneficia de un masaj terapeutic in centrul orasului Bistrita. Gama de servicii este una variata: pe langa sedinta de masaj terapeutic, clientii pot opta si pentru cea de masaj de relaxare, Deep Tissue, masaj energizant, reflexoterapie, drenaj limfatic etc. De asemenea, persoanele interesate au de ales din diferite pachete, alcatuite din 5 sau 10 sedinte de terapie. Indiferent de tipul de masaj ales, scopul acestor terapii este de a remedia problemele din organism si de a readuce echilibrul energetic in corp. Tot la acest salon se efectueaza si servicii de intretinere corporala. 

Pretul unei sedinte de masaj este de 120 de lei si dureaza 50 de minute. 

Chiar daca centrul Salt Therapy a fost infiintat cu doar cativa ani urma, a reusit deja sa-si creeze o reputatie foarte buna in oras. Personalul este amabil, profesionist si serviabil, ceea ce contribuie la atmosfera placuta, in care adultii si cei mici se pot relaxa in egala masura. Cu privire la rezultatele terapiilor efectuate la centru, acestea nu intarzie sa apara. 

Vezi parerile pacientilor despre Salt Therapy  
Vezi Pareri

2. Radu Masaj Health & Beauty  

In cadrul centrului Radu Masaj Health & Beauty din Bistrita se efectueaza o gama variata de servicii care au ca scop imbunatatirea starii de spirit si de sanatate a clientilor, inclusiv masajul terapeutic. Pe langa acest serviciu, din portofoliul centrului mai fac parte si masajul de relaxare, reflexoterapia, drenajul limfatic, masajul facial, cel cu pietre vulcanice, terapia Reiki etc. Majoritatea terapiilor dureaza 60 de minute, dar exista si optiuni de 30 de minute sau chiar de 90 de minute, pentru cei care vor sa se bucure de o relaxare completa pentru o perioada mai lunga de timp. Uleiurile folosite la masaj sunt de o calitate superioara, pentru o piele cat mai catifelata si sanatoasa. De asemenea, salonul este deschis si sambata, asa ca persoanele cu un program incarcat in timpul saptamanii pot beneficia de un masaj de calitate in weekend. Cu privire la programari, acestea se pot face foarte usor cu ajutorul numarului de telefon al centrului.  

Masajul terapeutic poate sa dureze 30 sau 60 de minute, iar pretul serviciului variaza intre 60 si 100 de lei, in functie de acest aspect. 

Caracteristica pe care o apreciaza cel mai mult clientii care au beneficiat de servicii la salonul Radu Masaj Health & Beauty este profesionalismul. In plus, masajul oferit este de o calitate superioara, ceea ce ii sprijina pe oameni sa se relaxeze. Rezultatele terapiei sunt vizibile intr-un timp scurt, motiv pentru care clientii centrului recomanda cu drag serviciile de aici. 

3. RNC FizioKinetoMed

Topul incepe cu RNC FizioKinetoMed, un cabinet privat care ofera printre altele si servicii de tip masaj terapeutic in orasul Bistrita. Tot pe lista de proceduri efectuate aici se afla si electroterapia, terapia cu ultrasunete, diatermia, kinetoterapia si tractiunile vertebrale. In ceea ce priveste programarea, aceasta se poate face foarte simplu printr-un apel telefonic. In timpul primei consultatii, pacientul discuta cu terapeutul diagnosticul primit de la un medic specialist sub forma de prescriptie medicala, pentru ca acesta sa poata elabora un plan de tratament cat mai potrivit. 

Pretul final se calculeaza in functie de procedurile terapeutice alese, iar in cazul masajului terapeutic, acesta incepe de la 70 de lei. 

Activitatea cabinetului privat este apreciata pentru calitatea serviciilor prestate, indiferent ca este vorba de masaj terapeutic, proceduri de fizioterapie sau sedinte de kinetoterapie. Rezultatele obtinute ii determina pe oameni sa revina la cabinet de fiecare data cand au nevoie de sprijin. 

4. Kaula Spa Center  

La Kaula Spa Center, clientii au posibilitatea sa beneficieze de cele mai inovatoare proceduri de intretinere corporala si de relaxare, intr-un ambient intim si placut, ideal pentru efectuarea masajului terapeutic in Bistrita. Centrul pune la dispozitia tuturor celor interesati o gama variata de servicii si de pachete, precum pachetul intensiv anticelulitic sau pachetul de drenaj limfatic. Cu privire la servicii, acestea variaza de la masaj terapeutic, la proceduri de tip electrostimulare sau impachetari termoactive. Tehnologia utilizata pentru efectuarea acestor terapii este de ultima generatie, pentru a asigura un nivel ridicat de calitate. In plus, echipa centrului a acumulat peste 20 de ani de experienta in domeniul terapiilor complementare si de remodelare corporala, ceea ce ajuta in planificarea unor tratamente cat mai eficiente. 

Pretul masajului terapeutic este de 100 de lei. 

Exista mai multe persoane care recomanda serviciile Kaula Spa pentru profesionalismul de care personalul centrului da dovada. Mai mult decat atat, terapeutii lucreaza cu pasiune, astfel incat sa poata oferi fiecarui pacient o experienta cat mai placuta, indiferent de afectiunea de care sufera. 

5. Masaj Suzi 

Lista se incheie cu Masaj Suzi, un salon care ofera servicii de tip drenaj limfatic, masaj terapeutic si diverse proceduri, toate in Bistrita. Spre exemplu, oamenii pot beneficia aici de masaj cu ventuze, terapie fasciala, Trigger Points, Deep Tissue si multe altele. In acest domeniu, educatia nu se opreste niciodata, motiv pentru care Zsuzsanna Gered, terapeutul din spatele salonului, participa in mod periodic la cursuri si congrese, pentru a le oferi clientilor sai terapii de calitate. Atat adultii, cat si copiii pot beneficia de serviciile prestate la acest salon. De asemenea, clientii au de multe ori posibilitatea sa achizitioneze carduri cadou pentru cei dragi. 

Pretul masajului terapeutic incepe este de 90 de lei. 

Cuvintele folosite adesea pentru a descrie activitatea salonului Masaj Suzi sunt profesionalism, amabilitate si experienta. Masajul efectuat aici este unul de calitate, ceea ce se datoreaza pregatirii terapeutului. In plus, conditiile optime de confort contribuie la crearea unei atmosfere placute. Experienta de care au avut parte si rezultatele obtinute ii determina adesea pe clienti sa revina. 

Concluzii

In final, daca si tu iti doresti sa beneficiezi de un masaj terapeutic de calitate in Bistrita, acum ai toate informatiile necesare pentru a lua o decizie in acest sens. Tine cont de preturi si de numeroasele facilitati pe care ti le pun la dispozitie centrele prezentate, astfel incat sa-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine!