Meniu

Masaj terapeutic Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui cabinet specializat in masaj terapeutic din Braila si nu stii catre care optiune sa iti indrepti atentia? Atunci, cel mai probabil, ai inceput un proces serios de documentare pentru a afla care clinica sau cabinet individual din orasul tau ofera servicii avantajoase, de incredere si la preturi accesibile. Din fericire, pentru a-ti simplifica munca de a gasi institutia medicala potrivita, ne-am hotarat sa iti pregatim o lista cu unele dintre cele mai bune optiuni pe care le poti gasi in orasul tau. 

Braila este un oras ofertant cand vine vorba de cabinetele specializate in masajul terapeutic, motiv pentru care alegerea unei singure variante poate fi extrem de dificila. Tocmai din acest motiv, in cele ce urmeaza ti-am pregatit un top cinci al celor mai frecventate clinici din oras pe care sa le iei in considerare. 

Care este pretul unei sedinte de masaj terapeutic in Braila?

De regula, costurile pentru masajul terapeutic in Braila sunt accesibile, mai ales in cazul in care optezi si pentru un abonament, unde vei obtine o reducere substantiala. Afla care sunt tarifele aplicate in orasul tau pentru aceasta procedura terapeutica, potrivit tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Artro Kinetic Med
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 100 Ron
 • Terapeuti autorizati, profesionisti si amabili
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Dotari moderne
 • Amenajare placuta
 • Curatenie
Younique
70 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 70 Ron
 • Atmosfera placuta
 • Echipa bine pregatita de specialisti si terapeuti
 • Rezultate excelente
 • Momente de relaxare
 • Dotari de o performanta inalta
Kineto Progress
80 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 80 Ron
 • Seriozitate, profesionalism si implicare
 • Servicii ireprosabile
 • Atitudine pozitiva
 • Echipamente de calitate
 • Rezultate bune dupa primele sedinte
ReConnect Lotus Spa
85 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 85 Ron
 • Grija fata de pacienti
 • Echipa profesionista de terapeuti si specialisti
 • Tehnici eficiente de masaj terapeutic
 • Cabinet linistit, relaxant si confortabil
 • Servicii de calitate
Diaconia
80 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 80 Ron
 • Medici specializati in recuperarea medicala
 • Tehnici eficiente de masaj terapeutic
 • Rezultate excelente
 • Dotari superioare
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in masaj terapeutic in Braila

Te confrunti si tu cu dureri interminabile de spate care te impiedica sa isi desfasori activitatile in mod normal, iar medicul specialist ti-a recomandat sa te programezi pentru sedinte de masaj terapeutic in Braila? Cu siguranta nu esti prima persoana care se confrunta cu o astfel de situatie si nici ultima. In cele ce urmeaza iti prezentam, asa cum ti-am promis, clinicile si cabinetele pe care le poti lua in considerare si in cadrul carora vei avea posibilitatea de a face cunostinta cu un personal terapeutic specializat in astfel de practici:

1. Clinica Artro Kinetic Med

Clinica Artro Kinetic Med are ca activitate principala recuperarea medicala, oferind tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de sedinte de masaj terapeutic in Braila. Echipa este formata din terapeuti autorizati, care au compententa de a aplica tehnici si miscari eficiente, astfel incat pacientul sa se bucure de rezultate excelente si vizibile chiar dupa primele sedinte. Pe langa masajul terapeutic, profesionistii realizeaza si sedinte de fizioterapie, kinetoterapie, masaj de relaxare, masaj deep tissue, Mulligan Concept, Trigger Points etc. Clinica ofera si consultatii de specialitate pentru pacientii de toate varstele, in urma carora se stabilesc procedurile de tratament. Echipamentele si aparaturile care se afla in dotarile clinicii sunt de ultima generatie, iar dotarile cabinetelor specializate in masaj sunt superioare, oferind tuturor pacientilor un loc adecvat in care sa isi puna la punct problemele de sanatate.

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic este 100 lei.

Institutia medicala din Braila are un impact pozitiv asupra pacientilor, beneficiind de un rating de cinci stele. Colectivul este format dintr-o echipa de terapeuti profesionisti, amabili, competenti si calificati, care desfasoara un act medical ireprosabil in prezenta echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie. De asemenea, interiorul clinicii este amenajat placut, cu dotari moderne.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Artro Kinetic Med
Vezi Pareri

2. Younique

Younique din Braila este un salon de masaj terapeutic si remodelare corporala ce isi propune a folosi o varietate de produse si tehnici eficiente pentru ca toti clientii sa se bucure de clipe de rasfat. Echipa din cadrul salonului Younique este formata din specialisti si terapeuti calificati in aplicarea unor tehnici si miscari eficiente de masaj, astfel incat rezultatele obtinute sa fie pe masura asteptarilor. Printre serviciile puse la dispozitie, pe langa masajul terapeutic, se numara si: masaj prenatal si postnatal, masaj de relaxare, terapie anticelulitica Shockwave, tratament facial, tratament corporal, terapie rejuvance, peeling cavitational, presoterapie, cavitatie etc. Toate aparaturile si echipamentele care se afla in cadrul acestui salon sunt la standarde superioare, iar cabinetele de masaj sunt dotate corespunzator pentru crearea unor sedinte relaxante. Salonul pune la dispozitia celor interesati si abonamente avantajoase, pentru ca acestia sa aiba certitudinea ca obtin rezultatele dorite.

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 70 lei.

Salonul a primit o multime de recenzii pozitive din partea clientilor, obtinand astfel un rating maxim. Echipa de specialisti si terapeuti din cadrul salonului da dovada de o buna pregatire in aplicarea tehnicilor eficiente, astfel incat rezultatele obtinute sa fie excelente. Momentele petrecuta in cadrul acestui salon sunt relaxante si linistite, iar aparaturile si echipamentele utilizate sunt de o performanta ridicata.

3. Kineto Progress

Kineto Progress este un cabinet de recuperare medicala din Braila, in cadrul caruia pacientii pot solicita si un abonament de sedinte la masajul terapeutic. Personalul este format dintr-o echipa implicata si calificata de kinetoterapeuti si fizioterapeuti, care isi presteaza serviciile chiar la domiciliul pacientului. Acestia au competenta de a stabili, in urma unei consultatii de specialitate, un program eficient de recuperare, care sa includa atat exercitii fizice, cat si sedinte de masaj terapeutic, pentru cresterea eficienta a mobilitatii. Rezultatele sunt vizibile, daca exercitiile sunt executate corect, chiar si din primele sedinte. Alaturi de acest tip de masaj, specialistii mai efectueaza si urmatoarele servicii: evaluare pediatrica, recuperare pediatrie, masaj pediatric , kinetoterape pediatrica, administrarea medicamentelor si monitorizarea starii de sanatate, asistenta cu mersul si mobilizarea, injectii si tratamente medicale, ajutor cu igiena personala etc. In plus, Kineto Progress se afla si in colaborare cu CAS Braila, oferind anumite servicii medicale in mod gratuit.

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 80 lei.

Seriozitatea, profesionalismul, atentia la detalii, implicarea si buna pregatire sunt doar cateva dintre calitatile pentru care pacientii si apropiatii pacientilor iau in considerare echipe Kineto Progress. Serviciile sunt ireprosabile, atitudinea specialistilor este pozitiva, iar echipamentele utilizate sunt de calitate, contribuind la ameliorarea si vindecarea afectiunilor. 

4. ReConnect Lotus Spa

ReConnect Lotus Spa este un salon specializat in masaj terapeutic in Braila, in cadrul caruia toata lumea poate beneficia de o tehnica eficienta si de un mediu relaxant. Echipa de terapeuti are competenta de a evalua starea de sanatate a pacientului, dar si de a-i indica un tratament adecvat, care sa functioneze eficient pentru problema pe care o experimenteaza. De exemplu, daca acesta a acuzat dureri de spate, cel mai indicat ar fi masajul terapeutic, care relaxeaza muschii si imbunatateste mobilitatea. Pe langa masajul terapeutic, in cadrul salonului se mai practica si: drenaj limfatic, terapie cu lumina polarizata Bioptron, masaj anticelulitic, masaj de relaxare, masaj facial, masaj reflexogen, peeling facial etc. Nici dotarile si echipamentele utilizate in cadrul sedintelor terapeutice nu este mai prejos, acestea fiind de o performanta superioara. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 85 lei.

Rating-ul maxim al salonului este dovada faptului ca toti clientii au fost multumiti de serviciile primite, atat cei care au avut nevoie de tratamente estetice, cat si cei care au vrut sa isi amelioreze anumite probleme de sanatate. Echipa este formata din terapeuti si specialisti in arta masajului, care este calificat si competent sa aplice diverse tehnici eficiente, intr-un cadru linistit, confortabil si relaxant.

5. Diaconia

Diaconia este un centru medical din Braila, care este specializat in procedurile de recuperare medicala, printre care se numara si masajul terapeutic. Toate procedurile sunt puse in aplicare de o echipa de medici specializata in recuperarea medicala. Din cadrul sau merita amintiti urmatorii: dr. Alexandru George Stavrica, medic specialist in medicina fizica si de reabilitare si dr. Rucxandra Istrati, medic primar in medicina fizica si de reabilitare. Pe langa masajul terapeutic, acestia sunt specializati in efectuarea procedurilor de fizioterapie (electrostimulare, electroterapie, galvanizare, curenti diadinamici, curenti Trabert, magnetoterapie, parafina etc.), kinetoterapie pentru pacienti cu probleme neuromotorii, masaj de relaxare, anticelulitic, cervico-dorso-lombar, facial, cervical, umeri, coapse, membre inferioare/superioare, abdomen etc. Acestia isi desfasoara activitatea intr-un cabinet bine echipat si dotat pentru desfasurarea unor sedinte la standarde superioare.

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de masaj terapeutic este de 80 lei.

Centrul medical a obtinut un rating ridicat, multumita serviciilor si procedurilor eficiente care sunt puse la dispozitia pacientilor. Echipa este formata dintr-un medic specialist si unul primar, capabili sa desfasoare proceduri terapeutice si sa aplice o serie de tehnici eficiente de masaj, pentru obtinerea unor rezultate excelente. Dotarile sunt superioare, iar atmosfera din cabinet primitoare.

Concluzii

Daca esti in cautarea unui cabinet care sa fie specializat in masajul terapeutic in Braila, iti poti face programare la una dintre variantele prezentate anterior, unde vei avea ocazia de a face cunostinta cu o echipa profesionista de terapeuti. Preturile sunt accesibile, sedintele de masaj isi propun sa obtina rezultatele mult asteptate intr-un timp scurt, iar ceilalti pacienti care au apelat la aceste clinici sunt, de cele mai multe ori, multumiti de actul medical.