Meniu

Masaj terapeutic Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te confrunti cu tensiune musculara, dureri de spate sau alte probleme de sanatate, programarea la un masaj terapeutic in sector 6 poate fi solutia de care ai nevoie. Centrele de recuperare medicala din aceasta zona a Bucurestiului ofera servicii premium, cu personal specializat si atent la nevoile pacientilor si produse de calitate. 

In acest articol vei gasi informatii care te vor ajuta sa te orientezi in domeniul serviciilor de masaj terapeutic din Capitala si sa le alegi pe cele mai bune, aflate in proximitatea ta, in sectorul 6.

Cat costa o sedinta de masaj terapeutic in sector 6?

Un specialist bun in masaj va obtine rezultate bune inca de la primele intalniri, insa esti constient/-a ca tratamentul este de durata si ai vrea sa stii cat costa o sedinta de masaj terapeutic in sector 6, pentru a nu fi luat/-a prin surprindere din punct de vedere financiar. Tabelul de mai jos cuprinde numele centrelor medicale catre care te poti indrepta pentru astfel de servicii, precum si preturile practicate de fiecare dintre ele pentru o sedinta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Perfekt Recovery
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 150 Ron
 • Centru de recuperare de 5 stele
 • Interior modern, dotat cu aparatura de calitate
 • Personal de un profesionalism impecabil
 • Empatie, amabilitate si implicare
 • Sedinte de tratament eficiente
Arkana Wellness
130 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 130 Ron
 • Cel mai bun centru de masaj
 • Experiente foarte placute la salon
 • Atmosfera relaxanta
 • Profesionalism si pasiune din partea terapeutilor
 • Rezultate benefice ale procedurilor atat asupra simptomelor fizice, cat si asupra starii de spirit
Florin Serdaru
160 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 160 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si dedicarea terapeutului
 • Sedinte eficiente de terapie
 • Atmosfera calda si relaxata
Remodeling Body
100 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Experienta buna
 • Masaj profesionist
 • Terapeuti dedicati
 • Tratamente eficiente
Mirunamed
130 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 130 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Profesionalismul personalului
 • Eficienta terapiilor
 • Empatia fata de pacienti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul centrelor in care poti beneficia de masaj terapeutic in sector 6

Chiar si cele mai de incredere recomandari pot avea doza lor de subiectivism, de aceea vrei sa te asiguri ca centrul la care vei merge pentru masaj terapeutic in sector 6 iti poate indeplini cel mai bine exigentele. In sectiunea urmatoare a articolului, ai la dispozitie informatiile necesare pentru a te ajuta sa te hotarasti. Vei afla despre calitatea serviciilor, dotarile de care dispun unitatile medicale din top, competentele personalului si opiniile pacientilor care au beneficiat de tratamente de recuperare in cadrul lor. 

1. Perfekt Recovery

Perfekt Recovery este un centru medical de recuperare a functiilor motorii, care functioneaza in sector 6 cu servicii de fizioterapie, kinetoterapie si masaj terapeutic. Aici poti accesa consultatii si diagnostic, proceduri de kinetoterapie – recuperare dupa interventii chirurgicale, recuperare dupa traumatisme si afectiuni cronice, programe speciale pentru gravide, programe speciale pentru slabit, kinetoterapie pentru copii – evaluare neuromotorie si musculoscheletala, recuperare neuromotorie si musculoscheletala, evaluarea posturii si a mersului, kinesio taping, masaj terapeutic, masaj de relaxare si masaj gravide. Echipa de specialisti a clinicii conlucreaza pentru a asigura o abordare complexa a problemelor fiecarui pacient si o sustinere adecvata in procesul anevoios al refacerii dupa interventii sau traumatisme.

O sedinta de masaj terapeutic de 60 de minute la acest centru are pretul de 150 de lei.

Pacientii centrului de recuperare au numai cuvinte de lauda despre Perfekt Recovery si i-au acordat 5 stele din 5 posibile, pe baza a numeroase recenzii. Sunt apreciate interiorul modern si bine dotat cu aparatura, personalul de un profesionalism impecabil, amabil, empatic si implicat in recuperarea pacientilor, rezultatele deosebite ale sedintelor de tratament si recuperarile uimitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Perfekt Recovery
Vezi Pareri

2. Arkana Wellness Therapy

Cu peste cinci ani de activitate pe piata serviciilor de wellness din sectorul 6 al Bucurestiului, Arkana Wellness Therapy utilizeaza terapii moderne pentru a oferi clientilor o experienta placuta si relaxanta: impachetari, masaj cu pietre vulcanice, masaj de relaxare, masaj deep tissue, masaj prenatal, masaj terapeutic, masaj thailandez, masaje faciale, Velashape si Yumeiho. Masajul terapeutic se efectueaza asupra zonei tensionate a corpului, cu scopul de a ameliora simptome precum dureri, inflamatii, mobilitate redusa.

Tarifele practicate pentru servicii sunt afisate pe site-ul web al centrului. Pentru o sedinta de 60 de minute de masaj terapeutic vei plati suma de 130 de lei.

Salonul inregistreaza un grad de satisfactie foarte ridicat in randul clientilor. Acestia il considera cel mai bun centru de masaj si dau marturie despre experiente foarte placute la tratament, despre atmosfera relaxanta, despre profesionalismul si pasiunea cu care lucreaza terapeutii si despre rezultatele deosebite in calmarea durerilor, relaxare, detensionarea musculatorii si imbunatatirea starii de spirit.

3. Florin Serdaru

Florin Serdaru este un fizio-kinetoterapeut cu experienta, pe care statutul de nevazator din nastere nu l-a impiedicat sa isi urmeze misiunea de a oferi alinare suferintelor fizice prin reflexoterapie si masaj terapeutic. La cabinetul sau din sector 6 poti beneficia de consultatie terapeutica, tratament depresie, tratament hernie de disc, masaj de relaxare, masaj refloxoterapie medicala, masaj anticelulitic si de remodelare corporala, masaj medical si reflexoterapie, fizioterapie, reflexoterapie + laser lumina rece + electrostimulare, tratament electrostimulare abdominala: eliminare celulita + vacuum, tratament rinita alergica cu laser si electrostimulare de presopunctura fose nazale interior exterior, terapie vacuum si masaj cu pietre vulcanice. Dupa terminarea studiilor de specialitate, Florin Serdan a lucrat timp de 10 ani in cadrul in cadrul Spitalului pentru Toxicodependente si Psihiatrie SF. Stelian si a colaborat cu mai multe centre de reumatologie din Bucuresti.

O sedinta de 40 de minute, care combina masajul terapeutic cu reflexoterapia, are pretul de 160 de lei.

Florin Serdaru este un terapeut deosebit de apreciat de pacientii sai pentru profesionalismul si dedicarea lui, pentru „mainile de aur”, pentru sedintele eficiente de terapie. Serviciile cabinetului sunt mentionate ca fiind impecabile, desfasurate intr-o atmosfera calda si relaxata.

4. Remodeling Body & Gym

Remodeling Body & Gym este, asa cum ii spune si numele, un salon de remodelare corporala, masaj terapeutic si gimnastica apreciat in sectorul 6 pentru diversitatea serviciilor si procedurilor pe care le ofera pentru relaxare, stare de bine si o conditie fizica imbunatatita. Tipurile de masaj incluse in oferta sunt: masaje de relaxare, anticelulitic, masaj terapeutic pe zone, reflexoterapie, drenaj limfatic manual, pentru gravide, cu bete de bambus, fitness, cu pietre vulcanice, facial antirid indian + masca cu pietre de jad sau masaj la birou pentru angajati companiilor.

Tarifele practicate se pot vizualiza pe site-ul web. Pentru 60 de minute de masaj terapeutic pe o zona a corpului, salonul percepe pretul de 100 de lei.

Clientii salonului se declara multumiti de serviciile de calitate ale acestuia si spun ca au avut aici o experienta buna, ca masajul se efectueaza profesionist, de catre terapeuti dedicati, iar tratamentele au fost eficiente.

5. Mirunamed

Mirunamed este un cabinet de recuperare medicala din sector 6 care pune la dispozitia pacientilor tratamente complexe de recuperare medicala constand in kinetoterapie pentru sugari, copii si adulti, masaj terapeutic, electroterapie si consiliere psihologica, in mod special pentru cei cu dizabilitati cum ar fi afectiuni neurologice, sindroame genetice etc. Cabinetul s-a nascut din experienta a doi parinti ai unui copil cu grave probleme de sanatate si reuneste servicii specializate pentru aceste cazuri, dispunand de o echipa de terapeuti bine pregatiti si de colaborari cu medici neurologi, medici de recuperare medicala, fizioterapeuti si logopezi.

Centrul are tarifele publicate pe site-ul web. O sedinta de masaj terapeutic costa aici 130 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile acestui centru si le considera ireprosabile. Totadata, recenziile amintesc profesionalismul personalului, eficienta terapiilor si empatia de care dar dovada terapeutii in lucrul cu pacientii de toate varstele.

Concluzii

Daca ai nevoie de masaj terapeutic, in sector 6 vei gasi unele dintre cele mai bune centre din Bucuresti specializate in servicii de medicina recuperatorie sau in wellness si relaxare. Acestea dispun de terapeuti cu experienta si inalta pregatire, care pot executa o serie de tratamente eficiente in ameliorarea durerilor, reducerea inflamatiilor, relaxare si imbunatatirea starii generale a pacientului. Poti beneficia de masaj terapeutic intr-un centru medical, intr-un cabinet de fizio-kinetoterapeut sau in cadrul unui salon de wellness  si remodelare corporala.

Avand la dispozitie informatiile din acest articol, vei putea alege din sectorul 6, centrul cel mai potrivit pentru satisfacerea nevoilor tale, printr-o decizie bine informata, in functie de problema medicala de care suferi.