Meniu

Masaj terapeutic Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tehnicile si miscarile folosite in cadrul sedintelor de masaj terapeutic in Calarasi sunt aplicate cu scopul de a ameliora durerile musculare, articulare sau osoase. De asemenea, procedura terapeutica este recomandata si in cazul in care pacientul trece printr-o recuperare medicala, masajul oferindu-i posibilitatea de a se vindeca mult mai rapid si eficient.

Daca locuiesti in Calarasi si esti in cautarea unui cabinet de masaj terapeutic de incredere, iti poti indrepta atentia catre institutiile medicale pe care ti le prezentam ulterior. Stim ca iti este dificil sa gasesti de unul singur un cabinet in cadrul caruia sa isi desfasoare activitatea un personal priceput si experimentat, motiv pentru care ne-am hotarat sa iti pregatim o lista cu doua centre specializate de masaj, unde vei beneficia de sedinte de calitate.

Cat costa o sedinta de masaj terapeutic in Calarasi?

Daca vrei sa afli care este tariful stabilit pentru o sedinta de masaj terapeutic in Calarasi la clinicile din orasul tau, iti punem la dispozitie tabelul de mai jos, in care vei descoperi, totodata si institutiile pe care ti le recomandam pentru un masaj de calitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Izocon Fitness
Clinica-Verificata
70 Ron
  • Pret sedinta Masaj terapeutic 70 Ron
  • Dotari superioare
  • Personal calificat
  • Amabilitate, seriozitate si implicare
  • Atmosfera primitoare
Masaje
60 Ron
  • Pret sedinta Masaj terapeutic 60 Ron
  • Rezultate ireprosabile
  • Tehnici si miscari eficiente
  • Atmosfera prietenoasa si primitoare
  • Produse de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de masaj terapeutic in Calarasi?

In cele ce urmeaza iti prezentam doua centre de masaj terapeutic amplasate in Calarasi, in care vei putea sa iei legatura cu un personal profesionist, implicat si priceput in meseria pe care o desfasoara. Afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare centru in parte, dar si ce impact au avut asupra celorlalti pacienti:

1. Izocon Fitness Gym

Izocon Fitness Gym este o sala de fitness din Calarasi care se adreseaza tuturor iubitorilor de sport, unde se practica si masajul terapeutic. Echipa este formata din specialisti in activitatile de fitness, printre care se numara si Elena Amzaru, calificata in efectuarea masajului anticelulitic, de relaxare, terapeutic si reflexoterapiei. Aceasta a urmat o varietate de cursuri de specializare, dobandind astfel tehnici si miscari pe care le adapteaza in functie de necesitatile clientului. Dotarile clinicii sunt superioare, aceasta avand la dispozitie echipamente moderne si performante.

Pretul aplicat pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 70 lei.

Sala de fitness este apreciata pentru dotarile superioare, dar si pentru personalul calificat. In cadrul departamentului de masaj terapeutic se remarca prezenta maseuzei Elena Amzaru, care aplica tehnici personalizate si care isi trateaza fiecare pacient cu amabilitate, seriozitate, implicare si profesionalism. Echipamentele aflate in dotare sunt moderne, iar atmosfera este primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Izocon Fitness Gym
Vezi Pareri

2. Masaje Osteomusculare

Masaje Osteomusculare este o alta optiune pe care o poti lua in considerare daca vrei sa beneficiezi de un masaj terapeutic in Calarasi, care a capatat notorietate in oras datorita eficientei ridicate a procedurilor aplicate. Specialistul din cadrul cabinetului a urmat cursuri de formare si de specializare pentru a dobandi abilitatile necesare de redare a: masajului terapeutic, somatic, reflexogen, osteomuscular, dar si a gimnasticii medicale. Acesta are competenta de a stabili planuri personalizate de masaj, in functie de necesitatile fiecarei persoane. 

Costul aplicat pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 60 lei.

Recenziile postate pentru Masaje Osteomusculare sunt in unanimitate pozitive, datorita rezultatelor ireprosabile obtinute. Tehnicile si miscarile puse in aplicare sunt eficiente si personalizate, atmosfera este prietenoasa si primitoare, iar produsele folosite in cadrul sedintelor sunt de o calitate superioara.

Concluzii

Daca locuiesti in Calarasi si vrei sa beneficiezi de o sedinta de masaj terapeutic realizata de un specialist, atunci cele doua variante prezentate mai sus iti vor fi de ajutor. Pe langa experienta vasta a maseurilor, te vei bucura si de o atmosfera relaxanta in care sa uiti de toate grijile.