Meniu

Masaj terapeutic Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai dureri de spate, contracturi musculare sau ai probleme de postura si vrei sa te programezi la sedinte de masaj terapeutic in Oradea, in acest articol vei vedea care sunt cele mai bune clinici si centre specializate in sfera masajului realizat cu scop terapeutic. Inainte de a face o alegere, este indicat sa afli cat mai multe despre fiecare optiune disponibila. 

In clinicile din Oradea profeseaza terapeuti cu experienta, iar in urma sedintelor de masaj terapeutic vei sesiza beneficii precum relaxarea profunda, reducerea stresului si anxietatii, eliminarea tensiunii musculare, reglarea tensiunii arteriale si multe altele. Acest tip de masaj este menit sa contribuie pozitiv la gestionarea simptomelor unor afectiuni si are avantaje atat in plan fizic, cat si emotional.   

Masaj terapeutic in Oradea: cat platesti pentru o sedinta?

La fel ca in orice alt oras, in Oradea pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic variaza usor de la o clinica la alta, in functie de calificarile si experienta terapeutului. Conditiile din clinica si localizarea acesteia pot fi alti factori care influenteaza pretul. Tabelul de mai jos te ajuta sa iti faci o idee cu privire la costurile pe care le implica o sedinta de masaj terapeutic in cadrul celor mai renumite clinici si centre:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Clinica IdealMed
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 50 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal foarte bine pregatit
 • Comunicare eficienta personal-pacient
 • Atentie si amabilitate
 • Curatenie exemplara
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Bio Center Medical
20 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 20 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista
 • Implicare si atentie pentru pacient
 • Planuri terapeutice eficiente
 • Programe personalizate
Arborada Medical
100 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Tratamente eficiente
 • Personal calificat
 • Comunicare eficienta cu pacientii
 • Explicatii detaliate
Bliss Med Center
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 70 Ron
 • Servicii calitative
 • Terapie eficienta prin masaj
 • Rezultate bune dupa primele sedinte
 • Personal interesat de noutatile din domeniu
 • Profesionalism si amabilitate
Fizio Style
30 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 30 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate rapide
 • Terapeuti amabili si dedicati meseriei
 • Dorinta de a ajuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici si centre de masaj terapeutic in Oradea

Pentru a beneficia de servicii de calitate si de toate avantajele masajului terapeutic, persoanele din Oradea se pot indrepta catre clinicile unde profeseaza terapeuti experimentati. In alegerea unei clinici, unui centru sau salon specializat in acest domeniu se tine cont de raportul calitate-pret, de feedback-ul primit din partea altor clienti si de conditiile oferite.

In continuare, vom prezenta clasamentul celor mai apreciate clinici si centre de masaj din Oradea, pe care le poti alege pentru sedintele de masaj terapeutic si pentru alte proceduri cu rol terapeutic: 

1. Clinica IdealMed

Pentru sedinte de masaj terapeutic, persoanele care locuiesc in Oradea pot sa aleaga Clinica IdealMed. Aceasta se numara printre cele mai moderne clinici din oras, oferind servicii complete de recuperare medicala. Planurile de tratament sunt conturate in raport cu indrumarile si recomandarile clinice ale specialistilor, fiind personalizate pentru fiecare pacient in parte. Planurile terapeutice integreaza modalitati specifice de tratament, exercitii, educatie si tehnici de auto-gestionare. Din echipa fac parte medici primari, medici specialisti, fiziokinetoterapeuti si un psiholog. 

Pretul unei sedinte porneste de la 50 lei.

Majoritatea pacientilor sustin ca la aceasta clinica serviciile de recuperare ating un nivel de performanta si apreciaza faptul ca se foloseste aparatura de ultima generatie. Tratamentele sunt eficiente, iar personalul este foarte bine pregatit, atent, comunicativ si amabil. Atmosfera este placuta si relaxanta, iar pacientii se simt confortabil. Curatenia exemplara este un alt punct forte al acestei clinici. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica IdealMed
Vezi Pareri

2. Bio Center Medical

Cu o experienta de peste 9 ani, Bio Center Medical a devenit una dintre optiunile de top in Oradea la capitolul masaj terapeutic. Serviciile de recuperare medicala sunt oferite de specialisti in fiziokinetoterapie, care pun in prim-plan calitatea actului medical si starea de bine a pacientilor. Fiecare tratament este personalizat si se tine cont de nevoile, obiectivele si particularitatile pacientului. Lista de servicii cuprinde proceduri de recuperare si tratament balnear, iar din colectiv fac parte medici si terapeuti cu experienta. 

Pretul unei sedinte de masaj se situeaza in intervalul 20-90 lei.

Conform recenziilor din mediul online, pacientii care au ales Bio Medical Center sustin ca au beneficiat de servicii medicale excelente si ca s-au simtit intelesi, ascultati si ajutati. Personalul este descris ca fiind profesionist si implicat. Cei care au trecut pragul clinicii se declara impresionati de nivelul de pregatire al medicilor si terapeutilor. 

3. Arborada Medical

Masajul terapeutic este prezent si pe lista de servicii a clinicii Arborada Medical din Oradea, unde se asigura o gama vasta de proceduri cu rol medical, de relaxare sau de ingrijire personala. Aceasta clinica multidisciplinara este prezenta pe piata serviciilor medicale de peste 8 ani si ofera servicii din multiple specializari: pneumologie, imagistica medicala, stomatologie, cosmetica, remodelare corporala, masaj etc. Procedurile si tratamentele de la Arborada Medical sunt oferite de personal medical de specialitate, care contureaza planurile terapeutice tinand cont de nevoile, dorintele si particularitatile fiecarui pacient. 

O sedinta de masaj terapeutic are pretul de 100 lei.

Feedback-ul de la pacienti este pozitiv, acestia mentionand ca au beneficiat de servicii de inalta calitate si de tratamente eficiente. Echipa este formata din profesionisti, care comunica eficient cu pacientii (inclusiv in limba engleza), care explica fiecare procedura in detaliu si care folosesc tehnologii avansate. Clinica este curata si dotata cu aparatura de ultima generatie. 

4. Bliss Med Center

Cabinetul Bliss Med Center din Oradea este un loc unde poti beneficia de masaj terapeutic si numeroase proceduri de relaxare si ingrijire corporala. Misiunea acestui cabinet este de a oferi un spatiu prielnic de relaxare, de gestionare a unor dureri si de accelerare a recuperarii in contextul unei afectiuni care provoaca durere. Personalul are studii de specialitate in domeniul banleofiziokinetoterapiei si recuperarii medicale. Cunostintele si experienta au fost consolidate in cadrul mai multor cursuri postuniversitare.  

Pretul unei sedinte de masaj terapeutic variaza intre 70 si 190 lei.

La Bliss Med Center atmosfera este relaxanta si terapia prin masaj are efecte benefice. Multe persoane recomanda acest cabinet, unde spun ca serviciile sunt de inalta calitate si ca personalul este la zi cu toate noutatile din sfera masajului. Clientii spun ca dupa sedintele de masaj durerile de spate s-au ameliorat si ca masajul este executat cu atentie si profesionalism.

5. Fizio Style

In Oradea, cabinetul Fizio Style este o varianta foarte buna pentru cei interesati de masaj terapeutic. Lista de servicii ofera urmatoarele servicii medicale si de relaxare: masaj, reflexoterapie si gimnastica medicala. Scopul terapiilor este de a ameliora simptomele unor afectiuni si de a contribui pozitiv la tratarea acestora. De asemenea, serviciile se adreseaza persoanelor care au un stil de viata sedentar si care isi doresc ca previna aparitia unor afectiuni. 

Tariful unei sedinte de masaj variaza intre 30 si 70 lei.

Persoanele care au ales Fizio Style si si-au impartasit experienta in mediul online recomanda cu incredere acest cabinet, unde au intalnit terapeuti amabili, atenti, dedicati meseriei si dornici sa ajute. Personalul este calificat si ofera servicii de inalta calitate. 

Concluzii

Oricare ar fi motivul pentru care iti doresti sa te programezi la masaj terapeutic, poti gasi o clinica sau un cabinet din Oradea unde se ofera servicii de calitate. Important este sa tii cont de calificarile personalului, de parerea altor clienti si de reputatia cabinetului. Luand in calcul toti acesti factori, identificarea clinicii sau cabinetului de masaj potrivit va fi mai usoara.