Meniu

Masaj terapeutic Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca si tu te confrunti cu anumite simptome care pot fi vindecate prin masajul terapeutic in Pitesti, atunci cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia catre unul dintre centrele de recuperare medicala disponibile in oras, unde vei avea parte de un ajutor de specialitate. Spre deosebire de masajul de relaxare, care are ca scop relaxarea muschilor si inducerea unei stari placute in corp, masajul terapeutic este recomandat de catre specialisti in momentul in care experimentezi anumite probleme de sanatate. 

Inainte de a te programa pentru o sedinta sau chiar pentru un abonament la sedintele de masaj in Pitesti, este important ca medicul sa efectueze o evaluare initiala, prin intermediul careia identifica sursa problemei, pe baza careia stabileste si un plan de tratament. In cele ce urmeaza ti-am pregatit o selectie de cinci clinici si cabinete specializate in aceste proceduri terapeutice pe care le poti lua in considerare cu incredere.

Cat costa o sedinta de masaj terapeutic in Pitesti?

Daca nu ai mai fost pana acum la un salon de masaj terapeutic in Pitesti si nu stii care sunt preturile care se practica, iti prezentam un tabel cu tarifele pe care cabinetele de masaj din orasul tau le aplica de regula. Descopera care sunt acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Dr. Bujoreanu
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 70 Ron
 • Echipa specializata in masaj terapeutic
 • Rezultate excelente
 • Act medical lipsit de probleme
 • Rating ridicat
 • Echipamente de ultima generatie
Kineto Clinic
80 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 80 Ron
 • Terapeuti implicati, amabili si empatici
 • Rating de cinci stele
 • Dotari moderne
 • Atmosfera placuta
 • Proceduri si servicii eficiente
Recuperare Spa
70 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 70 Ron
 • Profesionalism, amabilitate si seriozitate
 • Curatenie
 • Implicare si atentie pentru pacient
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Tehnici eficiente de masaj terapeutic
eKinetic
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 60 Ron
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Echipa profesionista, implicata si bine pregatita de terapeuti
 • Dotari de ultima generatie
 • Terapii personalizate
 • Act medical de calitate
Reuma Clinic
80 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 80 Ron
 • Rating ridicat
 • Cadre medicale implicate, bine pregatite si profesionista
 • Proceduri si tehnici eficiente de masaj terapeutic
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in masaj terapeutic in Pitesti

Te-ai hotarat sa mergi la un cabinet specializat in masaj terapeutic in Pitesti pentru a solicita ajutorul si sfatul unui specialist in arta masajului? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, asa cum ti-am promis si mai sus, iti prezentam cinci variante spre care iti poti indrepta atentia cu incredere, unde vei beneficia de ajutorul din partea unor specialisti. Iata care sunt acestea:

1. Dr. Bujoreanu

Cabinetul dr. Bujoreanu este specializat in neurologie si reabilitare medicala, avand ca principale domenii de activitate practicarea masajului terapeutic, mediciei fizice, balneologia, acupunctura si ozonoterapia in orasul Pitesti. Personalul este coordonat de un medic specializat in reabilitarea medicala (dr. Elena Geanina Bujoreanu), care are competenta de a stabili un diagnostic precis in cazul pacientilor cu diverse probleme, dar si de a sugera un plan eficient de tratament. Echipamentele si aparaturile care sunt puse la dispozitia cadrelor medicale sunt de o performanta inalta, avand capacitatea de a efectua urmatoarele proceduri: curent galvanic, diadinamic, interferential, TENS, laserterapie, ultrasunet, terapie Tecar, ventuzoterapie. Rezultatele sunt vizibile chiar si dupa un numar redus de sedinte, multumita priceperii si a bunei pregatiri a personalului medical.

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 70 lei.

Insumand peste patru sute de recenzii, cabinetul dr. Bujoianu se deosebeste printr-un rating ridicat, fiind popular in randul pacientilor care cauta specialisti in neurologie, dar si in proceduri terapeutice. Dotarile cabinetului sunt exemplare, medicii avand la dispozitie toate mijloacele necesare pentru a stabili un diagnostic corect si pentru a beneficia de un plan de tratament. Acestia sun tratati cu amabilitate si profesionalism, iar actul medical desfasurat este unul lipsit de probleme si erori, obtinandu-se rezultate excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Bujoreanu
Vezi Pareri

2. Kineto Clinic

Centrul de recuperare medicala din Pitesti, Kineto Clinic, se adreseaza tuturor pacientilor care se afla intr-o perioada de reabilitare medicala si care au nevoie de sedinte de masaj terapeutic pentru o vindecare rapida si eficienta. Institutia medicala a fost infiintata in anul 2018 si are ca activitatea principala prevenirea aparitiei diverselor afectiuni sau complicatii medicale, diagnosticarea si tratarea adecvata a acestora. De asemenea, echipa de specialisti se ocupa si cu intretinerea corporala, dar si cu reeducarea posturala, prin intermediul unor proceduri eficiente. Terapeutii au competenta de a ameliora un spectru larg de boli, printre care se numara si: bolile reumatice, vasculare, pulmonare, ortopedice, posttraumatice, neurologice, patologiile sportive. De asemenea, reusesc sa ofere suportul necesar si in cadrul procedurilor de recuperare medicala, in kinetoterapia femeilor insarcinate, recuperarea post Covid si terapia obezitatii. In cadrul departamentului de masaj, pacientii pot beneficia si de terapie prin masaj in profunzime musculara, masaj sportiv, terapie prin masaj cu ventuze, terapie prin masaj pentru gravide, masaj anticelulitic.

Tariful aplicat pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 80 lei.

Aprecierile pacientilor sunt vizibile si in rating-ul maxim obtinut de institutia medicala. Procedurile si serviciile terapeutice puse la dispozitie sunt de o eficienta maxima, iar personalul este format din terapeuti cu experienta, primitori, amabili, empatici si implicati in desfasurarea unui act medical ireprosabil. Dotarile clinicii sunt superioare, iar atmosfera din interiorul cabinetului de masaj este linistita si relaxanta. 

3. Recuperare Spa

Recuperare Spa este un centru de recuperare din Pitesti, in cadrul caruia se presteaza sedinte de masaj terapeutic si servicii de reabilitate in regim de policlinica, atat in relatie contractuala cu CAS Arges, cat si in regim privat. Activitatea acestuia a inceput in anul 2007, principalul sau scop fiind de vindecare a pacientilor care se confrunta cu diverse probleme de sanatate. Pe langa masajul terapeutic, pacientii mai pot beneficia si de: kinetoterapie pentru copii cu dizabilitati (scolioza, cifoza, lordoza, afectiuni reumatice, ortopedice si neurologice), electroterapie, laserterapie, tecarterapie, drenaj limfatic, magnetoterapie, aerosoli. Specialistii si terapeutii din cadrul acestui centru au o buna pregatire in procedurile de recuperare pentru afectiuni reumatice, ortopedice, neurologice, ORL, stomatologice si dermatologice, avand competenta de a stabili un plan eficient de tratament. Dotarile clinicii sunt, de asemenea, superioare, fiind eficiente in efectuarea procedurilor la standarde superioare.

Pretul stabilit pentru o sedinta de masaj terapeutic la recuperare Spa este de 70 lei. 

Profesionalismul, amabilitatea, curatenia si seriozitatea sunt principalele aspecte pe care pacientii le apreciaza la centrul de recuperare Spa din Pitesti. Echipa de terapeuti da dovada de o buna pregatire si de implicare in actul medical, favorizand efectuarea unor proceduri terapeutice, cum este si masajul, la o eficienta ridicata. De asemenea, aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile cabinetului sunt de ultima generatie. 

4. eKinetic

Centrul de recuperare medicala eKinetic, din Pitesti, ofera tuturor pacientilor interesati servicii ireprosabile de fizioterapie, kinetoterapie, reabilitate medicala si sedinte de masaj terapeutic, cu scopul vindecarii sau ameliotarii unor probleme de sanatate musculare, articulare sau osoase. Personalul este format dintr-o echipa de terapeuti de exceptie, care au capacitatea de a oferi o evaluarea functionala a pacientului, in urma careia stabilesc un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament. Din cadrul personalului, isi fac remarcata activitatea urmatorii: Andrei Costea, kinetoterapeut, Iulia Diana Dinu, tehnician maseur si Ruxana Tufeanu, asistent medical. Acestia au o buna pregatire in aplicarea tehnicilor si miscarilor necesare in cadrul sedintelor de masaj terapeutic pentru ameliorarea unui spectru larg de afectiuni: locomotorii, cardiovasculare, respiratorii, reumatice, ginecologice, psihogene, dismetabolice etc. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 60 de lei pentru 30 de minute si 120 lei pentru 60 de minute.

Clinica este apreciata de pacientii care i-au pasit pragul, dovada fiind chiar rating-ul de cinci stele dobandit de aceasta. Procedurile si tehnicile de masaj terapeutic puse in aplicare de terapeutii profesionisti sunt la o calitate superioara, efectele placute fiind resimtite chiar din primele sedinte. Amabilitatea, implicarea si buna pregatire sunt punctele forte ale terapeutilor, care dau dovada si de empatie in cadrul actului medical. In plus, echiparile si aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, iar terapiile aplicate sunt personalizate in functie de necesitatile pacientului. 

5. Reuma Clinic

Reuma Clinic este o clinica de reumatologie, kinetoterapie, fizioterapie si masaj terapeutic din Pitesti, care este specializata in procedurile de diagnosticare si tratament, atat in contract cu CAS Arges (pentru consultatiile de reumatologie), cat si in regim privat. Echipa medicala este formata din dr. Simona Popescu, medic primar reumatolog si medic specialist in recuperare medicala, kt. Ciprian Popescu, terapeut Vojta, as. med. Lavinia Dobreanu, asistent medical generalist si as. Constantin Ana, asistent principal BFT. Dotarile clinicii sunt superioare, contribuind semnificativ la efectuarea unor proceduri de calitate.

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 80 lei.

Clinica este apreciata pentru serviciile pe care le ofera pacientilor, obtinand un rating ridicat. Procedurile si serviciile medicale puse in aplicare de cadrele medicale sunt eficiente, avand ca scop ameliorarea afectiunilor resimtite de pacient. Acestea dau dovada de profesionalism, amabilitate, empatie si implicare, avand la dispozitie aparaturi si echipamente de o performanta ridicata.

Concluzii

Daca te-ai hotarat sa faci o programare la un cabinet de masaj terapeutic din Pitesti si nu stii catre care varianta sa iti indrepti atentia, consulta-te cu topul celor cinci institutii medicale pe care ti l-am pregatit mai sus. Beneficiaza de ajutorul unei echipe profesioniste de terapeuti si bucura-te de efectele pozitive ale procedurilor terapeutice chiar in orasul tau.