Meniu

Masaj terapeutic Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Mai multe afectiuni, precum si simptome fizice si emotionale pot fi tratate prin masaj terapeutic in Satu Mare. Este vorba despre: dureri de spate de gat, de cap, dureri articulare, insomnie, stres, anxietate si multe alte probleme de care sufera omul modern.

In acest articol vei descoperi cateva locatii in care iti poti dobandi sanatatea fizica si psihica, prin intermediul unor maseuri specializati si cu experienta, care prin miscari bine gandite si adaptate nevoilor tale, te vor ajuta sa te refaci intr-un termen scurt. O sedinta de masaj elibereaza tensiunile musculare din corp, imbunatateste circulatia sanguina si devine astfel un izvor de sanatate si buna dispozitie. 

Cat costa o sedinta de masaj terapeutic in Satu Mare?

O sedinta de masaj terapeutic costa diferit in Satu Mare, in functie de locatia in care se efectueaza. Consulta tabelul de mai jos si afla informatiile ce te intereseaza, in privinta costurilor unui astfel de tratament!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Rituel de Beaute
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 120 Ron
 • Salon de infrumusetare modern si elegant
 • Masaj terapeutic
 • Tehnician maseur cu experienta
 • Tratamente si servicii de infrumusetare
 • Ambianta placuta si relaxanta
Kineto Masaj Reflexo
40 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 40 Ron
 • Servicii pentru adulti si copii
 • Maseur specializat in masaj terapeutic si masaj de relaxare
 • Terapia Access bars
 • Bun raport calitate-pret
 • Kinetoterapie, fizioterapie
 • Terapie craniosacrala
 • Remodelare corporala
Dr. Coica
100 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 100 Ron
 • Clinica de estetica medicala de notorietate in Satu Mare
 • Masaj terapeutic pentru diverse afectiuni
 • Remodelare corporala premium
 • Echipamente si produse de calitate superioara
 • Curatenie si ambianta placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt locatiile in care se realizeaza masaj terapeutic in Satu Mare?

In Satu Mare sunt trei saloane si cabinete in care este pus la dispozitie serviciul de masaj terapeutic.  Afla in continuare mai multe detalii despre ele!

1. Rituel de Beaute

Rituel de Beaute este numele unui salon in care un expert maseur ofera servicii de masaj terapeutic tuturor locuitorilor din Satu Mare care au nevoie sa se refaca din punct de vedere fizic si mental. Nagy Kalman isi ofera serviciile de masaj terapeutic in diverse probleme: dureri de spate, dureri de cap, tensiune musculara, rigiditate articulara, anxietate si depresie, recuperarea dupa accident vascular cerebral. Pe langa serviciile de masaj, salonul mai este specializat si in tratamente si servicii de infrumusetare.

Pretul unei sedinte de masaj terapeutic este de 120 de lei.

Mai multe persoane si-au exprimat opinia in privinta serviciilor oferite de acest salon. Majoritatea clientilor sunt foarte multumiti, motivand ca personalul este bine pregatit, amabil, atent, zambitor si ca isi desfasoara activitatea cu profesionalism. Se mai spune si ca Rituel de Beaute este cel mai frumos salon din oras.

Vezi parerile pacientilor despre Rituel de Beaute
Vezi Pareri

2. Kineto Masaj Reflexo

Acest cabinet din Satu Mare este specializat in servicii de masaj, inclusiv masaj terapeutic. Echipa este alcatuita din Marinello Norberto – un maseur terapeut italian stabilit in Satu Mare, si Timea Varga – terapeuta experimentata, care, printre altele, este certificata in Terapia Acces Bars. Serviciile complete ale acestui centru cuprind, pe langa masaj: kinetoterapie, fizioterapie, reflexoterapie, masaj corporal, Access bars, terapie craniosacrala si remodelare corporala. Marinello Norberto s-a specializat in masaj dupa ce a activat ca inginer in constructii si a beneficiat el insusi de serviciile unui cabinet de masaj si reflexoterapie din Italia, unde a simtit pe propria piele beneficiile masajului.

Pretul unei sedinte de masaj terapeutic, de 30 de minute, este de 40 de lei.

Expertii de la acest cabinet se bucura de aprecieri din partea clientilor. Satmarenii spun ca au avut parte de servicii de calitate superioara si ca terapiile si masajul terapeutic executate aici i-au ajutat sa se recupereze, sa scape de dureri si sa fie mai optimisti. Din aceste motive oamenii recomanda acest cabinet chiar si pentru copii.

3. Dr. Coica

Si in clinica de estetica Dr. Coica din Satu Mare este pus la dispozitie un serviciu de masaj terapeutic. Aceasta clinica este specializata in remodelare corporala premium, efectuata cu tehnica medicala de ultima generatie, cu medici si terapeuti experimentati si cu produse de calitate superioara. Pe partea de recuperare corporala sunt integrate servicii de masaj terapeutic si de kinetoterapie. Masajul terapeutic executat aici se recomanda in anxietate, stres, dureri musculare, dureri de spate subacute sau cronice, imunitate scazuta, artrita, insomnie, leziuni ale tesuturilor moi si in diverse alte probleme. 

Pretul masajului terapeutic la aceasta clinica este de 100 de lei.

Pentru multi locuitori din Satu Mare, serviciile oferite de dr. Coica sunt arhicunoscute. Clinica de estetica este si ea apreciata, satmarenii fiind multumiti de profesionalismul personalului, de diversitatea serviciilor de infrumusetare si recuperare, precum si de curatenia impecabila.

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de un masaj terapeutic in Satu Mare pentru a te recupera dupa o afectiune sau in cazul unor dureri, ai la dispozitie trei locatii apreciate de locuitorii din acest municipiu. 

In fiecare dintre aceste saloane si clinici activeaza terapeuti si maseuri cu experienta, specializati in acest tip de masaj si care te pot ajuta sa ajungi la starea de bine, sa scapi de durerile de spate sau de cap si sa ai parte de o odihna de calitate.