Meniu

Masaj terapeutic Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te recuperezi dupa o interventie chirurgicala sau suferi de o anumita afectiune osteoarticulara si ti s-a recomandat sa faci un masaj terapeutic? Locuitorii din Sibiu au ocazia de a gasi o multime de clinici si saloane specializate in masaj, care dispun de echipe profesioniste de terapeuti si de dotari superioare, astfel incat pacientul sa se simta confortabil si relaxat pe toata durata sedintei. 

Daca si tu esti in cautarea unui astfel de salon in Sibiu si nu stii care varianta ar fi mai potrivita, te invitam sa citesti mai departe si sa descoperi un top cinci al celor mai apreciate clinici din orasul tau care au aceasta specializare. Apeleaza la tehnica de recuperare medicala prin masajul terapeutic, mai ales daca iti este recomandata de medicul specialist, pentru a te bucura de o serie generoasa de beneficii: stimularea fluxului limfatic, relaxarea muschilor, imbunatatirea flexibilitatii articulatiilor, stimularea procesului de eliberare a endorfinelor si, bineinteles, scurtarea perioadei de recuperare.

Cat costa o sedinta de masaj terapeutic in Sibiu?

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic in Sibiu este stabilit de fiecare salon si clinica in parte, in functie de pregatirea terapeutilor, dar si in functie de dotarile cabinetului. Cu toate acestea, nu costa o avere sa beneficiezi din cand in cand de o sedinta de masaj, mai ales daca iti este recomandata pentru a te vindeca de o conditie medicala. Iata care sunt tarifele practicate in orasul tau, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Golden Wings
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 150 Ron
 • Rating de cinci stele
 • Servicii de calitate
 • Activitate ireprosabila
 • Cabinet modern
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Reflexovital
130 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 130 Ron
 • Rating ridicat
 • Terapeuti cu experienta
 • Tehnici eficiente de masaj terapeutic
 • Dotari superioare
 • Rezultate ireprosabile
RMN Diagnostica
75 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 75 Ron
 • Tratamente si proceduri eficiente
 • Rating ridicat
 • Atmosfera relaxanta
 • Cabinet modern
 • Echipa bine pregatita de medici si terapeuti
Dr. Simona Vargatu
60 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 60 Ron
 • Medic de medicina generala
 • Tratamente si proceduri eficiente
 • Act medical ireprosabil
 • Cabinet primitor si modern
 • Sedinte terapeutice superioare
In al Noualea Cer
150 Ron
 • Pret Masaj terapeutic 150 Ron
 • Rating maxim
 • Echipa profesionista de tehnicieni maseuri
 • Profesionalism, amabilitate si o buna pregatire
 • Cabinet echipat modern
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici si saloane specializate in masaj terapeutic in Sibiu

Masajul terapeutic nu este doar o modalitate prin care te poti relaxa, ci este si o metoda prin care iti poti imbunatati mobilitatea articulatiilor si forta muschilor. Din fericire, in Sibiu ai la dispozitie o multime de clinici si saloane spre care iti poti indrepta atentia pentru a te bucura de o sedinta de calitate. Iata ce ar trebui sa stii despre fiecare in parte:

1. Golden Wings Therapy

Golden Wings Therapy este un salon de masaj terapeutic din Sibiu, coordonat de o maseuza cu experienta. Aceasta activeaza in domeniul terapiei prin masaj din anul 2016 si isi dedica pasiunea pentru a vindeca diverse persoane de probleme serioase de sanatate. Cabinetul sau este dotat in mod corespunzator, astfel incat clientul sa petreaca momente de relaxare si sa fie tratat in mod corespunzator. Tehnicile si miscarile pe care terapeutul le-a dobandit in urma cursurilor de specialitate si in urma experientei vaste in domeniu sunt eficiente si personalizate, astfel incat efectul obtinut sa fie cel dorit. Pe langa masajul terapeutic, la Golden Wings Therapy mai ai ocazia de a beneficia si de: masaj de relaxare, masaj cu pietre vulcanice, drenaj limfatic si terapie prin ventuze. 

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de masaj terapeutic este de 150 lei.

Salonul de masaj Golden Wings Therapy a primit un rating de cinci stele, multumita faptului ca serviciile maseuzei sunt la standarde superioare. Activitatea pe care o desfasoara este ireprosabila, dand dovada de profesionalism, implicare, atentie la detalii si o buna cunoastere a corpului uman. Cabinetul sau este o adevarata oaza de liniste, iar atmosfera placuta si relaxanta. Multi dintre pacienti au declarat ca vor mai reveni si pe viitor.

Vezi parerile pacientilor despre Golden Wings Therapy
Vezi Pareri

2. Reflexovital

Reflexovital este un salon de masaj terapeutic din Sibiu care este activ in domeniul terapiei inca din anul 2004 si care ofera tuturor clientilor servicii de calitate. Echipa de maseuze este coordonata de Melania Motoc, cofondatoarea salonului Reflexovital si fondatoarea Reflexo Vital Magazine. Terapeutii din cadrul acestui centru au o experienta vasta in tot ce tine de tehnica masajului, experienta dezvoltata in cadrul studiilor, cursurilor de specialitate, dar si in cadrul anilor de practica. Pe langa masajul terapeutic si gimnastica de recuperare, acestia au competenta de a efectua si urmatoarele servicii la standarde inalte: masaj de relaxare, masaj anticelulitic, reflexoterapie, drenaj limfatic, deep tissue, masaj prenatal, osteopatie chiropractica, masaj abdominal, candle massage, masaj lomi-lomi, cu pietre calde, cu bete de bambus si terapie cu ventuze. Cabinetul este dotat in mod corespunzator cu toate cele necesare pentru obtinerea rezultatelor dorite si pentru ameliorarea starii de sanatate.

Tariful aplicat pentru o sedinta de 50 minute de masaj terapeutic este de 130 lei, iar pretul pentru un abonament de 10 sedinte este de 1100 lei.

Salonul are un impact pozitiv asupra clientilor care au lasat, in mare parte, doar recenzii pozitive. Echipa de specialisti este formata din terapeuti cu experienta, capabili sa efectueze servicii de calitate, intr-o maniera profesionista si intr-un mediu specializat. Cabinetul este dotat cu echipamente si produse de calitate, care, alaturi de tehnicile eficiente ale terapeutilor, contribuie la obtinerea unor rezultate ireprosabile. 

3. RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este activa pe piata serviciilor medicale inca din anul 2007 si cuprinde un departament destinat reabilitarii medicale, in care pacientii au posibilitatea de a opta pentru o sedinta sau un abonament de masaj terapeutic in Sibiu. Desi clinica este specializata mai mult in pe imagistica medicala, pacientii au posibilitatea de a opta si pentru proceduri de kinetoterapie, fizioterapie si proceduri cu ajutorul aparatului CareTherapy (imbunatateste vascularizarea, mobilitatea articulatiilor, reduce edemele si efectul de durere, relaxeaza musculatura). La toate acestea de adauga si masajul terapeutic, care este realizat de cadre medicale cu experienta vasta in reabilitarea medicala: dr. Adriana Ciora, medic specialist in medicina fizica si reabilitare, dr. Daniel Luca, medic primar in medicina fizica si reabilitare. De asemenea, se remarca si activitatea kinetoterapeutilor: Elena Constantin, Alexandra Bozdog si a tehnicianilor licentiati in masaj terapeutic: Patrick Costea, Adriana Siscu si Andreea Molesit.

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic de 20 de minute la RMN Diagnostica este de 75 lei, iar un abonament de 10 sedinte costa 720 lei. 

Clinica este bine cotata, avand un rating ridicat, datorita serviciilor de calitate de care pacientii s-au declarat multumiti. Tratamentele si procedurile de recuperare medicala puse in aplicare sunt eficiente si la standarde superioare, atmosfera este relaxanta, iar echipa de medici si terapeuti da dovada de o buna pregatire in tehnica masajului. In plus, cabinetul este modern si dotat in mod corespunzator, pentru efectuarea unor sedinte la standarde superioare.

4. Dr. Simona Vargatu

Centrul medical individual al dr. Simona Vargatu din Sibiu este specializat in terapii alternative, printre care se numara si masajul terapeutic, eficient pentru pacientii care se confrunta cu diverse probleme osteoarticulare si musculare. Dr. Simona Vargatu este medic de medicina generala cu competente in acupunctura, homeopatie, apifitoterapie, ecografie, perfectionata in medicina estetica si are o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Pe langa aceste competente, medicul este calificat sa aplice si urmatoarele tratamente: biorezonanta, taietura sublinguala, auriculoterapie, mezoterapie, laserterapie, electroterapie, terapie cu ultrasunete, masaj terapeutic cu roci vulcanice, anticelulitic (coapse, fese, gambe, abdomen), terapeutic clasic (spondiloza cervicala, toracala, lombara, gonartroza, coxatroza, lombasciatica), relaxare, tonifiere musculara si reflexoterapie. 

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic este 60 lei. 

La centrul medical al dr. Simona Vargatu atmosfera este placuta, pacientii mentionand ca se simt confortabil in timpul sedintelor terapeutice. Dr. Simona Vargatu aplica un act medical ireprosabil, acordand atentie fiecarui pacient in parte si avand competenta de a recomanda un tratament personalizat in functie de problemele de sanatate experimentate. In plus, cabinetul este primitor si modern.

5. In al Noualea Cer

In al Noualea Cer este un salon de masaj terapeutic din Sibiu in cadrul caruia pacientii pot opta pentru terapii alternative de recuperare medicala sau de ameliorare a starii de sanatate sub atenta supraveghere a terapeutilor cu experienta. Echipa este formata din doi tehnicieni maseuri cu o buna pregatire in aplicarea tehnicilor terapeutice: Adriana Stretean si Catana Adrian. In cadrul departamentului de masaj se desfasoara urmatoarele servicii: masaj de relaxare, masaj terapeutic, tratament terapeutic complet Starvac DXSmart, terapie cu pietre de jad, kinesio taping, crioterapie, masaj pe scaun, masaj cu accesorii, cu bete de bambus, maderoterapie, reflexoterapie si aromaterapie. Cabinetul este amenajat si dotat in mod corespunzator pentru obtinerea unor rezultate ireprosabile.

Pretul pentru o sedinta de masaj terapeutic este de 150 lei.

Rating-ul salonului In al Noualea Cer este maxim, acesta primind un feedback pozitiv din partea pacientilor care l-au frecventat. Echipa de tehnicieni maseuri da dovada de o buna pregatire, profesionalism, amabilitate, oferind solutii personalizate pentru necesitatile fiecarei persoane in parte. In plus, atmosfera este relaxanta, iar cabinetul este echipat modern, pentru a raspunde tuturor necesitatilor clientilor. 

Concluzii

Clinicile si saloanele de masaj terapeutic din Sibiu se adreseaza tuturor persoanelor care se confrunta cu anumite probleme de sanatate sau care se afla in proces de recuperare medicala dupa o interventie chirurgicala. Daca vrei sa beneficiezi de ajutorul unor terapeuti cu experienta, capabili sa aplice tehnici eficiente intr-un cadru specializat, poti lua in considerare variantele prezentate anterior, unde vei beneficia de rezultatele dorite.