Meniu

Masaj terapeutic Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multe clinici care iti ofera posibilitatea sa beneficiezi de un masaj terapeutic in Zalau, iar articolul de fata te poate ajuta cu informatii utile despre modul in care acestea isi desfasoara activitatea. Aspectele pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a renunta la o varianta in favoarea alteia nu se rezuma doar la tarife, ci si la atitudinea si pregatirea personalului medical. 

Din fericire, la clinicile din Zalau isi practica meseria medici specialisti si terapeuti cu experienta in domeniul recuperarii medicale, iar acestia iti pot oferi solutii eficiente, indiferent de problema din spatele simptomelor tale. Urmand tratamentul recomandat vei ameliora pe cat posibil senzatia de disconfort sau durerea provocata de afectiunea ta, iar in unele cazuri, o vei putea chiar elimina. 

Cat costa masajul terapeutic in Zalau?

Cu privire la pretul masajului terapeutic in Zalau, acesta poate sa difere in functie de durata sau de abonamentul din care face parte. Multe clinici pun la dipozitia oamenilor diverse pachete de servicii in care sunt incluse atat procedurile de fizioterapie, cat si sedintele de kinetoterapie si de masaj. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea suma de la care pornesc aceste preturi: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Masaj terapeutic
Rating
Website
Aquarel
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 50 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Diverse abonamente
 • Promptitudine
 • Curatenie
Criss Fiziomass
70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Masaj terapeutic porneste de la 70 Ron
 • Echipamente performante
 • Personal calificat
 • Ampla experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Studii in strainatate
Stefan Tifrea
100 Ron
 • Pret sedinta Masaj terapeutic 100 Ron
 • Personal calificat
 • Studii in strainatate
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera masaj terapeutic in Zalau 

Lista de mai jos este alcatuita din trei clinici in cadrul carora se face masaj terapeutic in Zalau, iar pe langa scurta descriere a activitatii lor, au fost incluse si informatii legate de facilitatile pe care le pun la dispozitia pacientilor. Un alt detaliu foarte important este reputatia pe care aceste clinici au obtinut-o pe parcursul activitatii lor: 

1. Aquarel

Centrul de recuperare, tratament si ingrijire Aquarel ofera servicii la cele mai inalte standarde, indiferent ca este vorba de cele de tip spa sau de sedintele de masaj terapeutic, in orasul Zalau. In cadrul centrului isi desfasoara activitatea o echipa formata din medici si terapeuti bine pregatiti, precum Raluca Barbur, care a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din cadrul Universitatii Oradea, specializarea balneofiziokinetoterapie si a acumulat pe parcursul carierei sale mai bine de 15 ani de experienta in domeniu sau Dr. Ioana Rotaru, medic specialist in pediatrie si in fiziokinetoterapie. Cu privire la serviciile oferite de centru, oamenii pot opta pentru masaj terapeutic pe un segment, terapie Trigger Points sau tehnica manuala IASTM. De asemenea, persoanele interesate pot beneficia de un pachet in care sunt incluse mai multe de servicii de recuperare medicala, de pilda pachetul kinetoterapie cu masaj si diverse proceduri de fizioterapie. 

Pretul unei sedinte de masaj terapeutic pe un segment este de 50 de lei. Cei care vor un abonament cu cinci sedinte vor plati 250 de lei, iar pentru cel cu 10 sedinte, 500 de lei. 

Majoritatea oamenilor care au vizitat centrul de recuperare Aquarel au avut parte de o experienta placuta, datorita serviciilor de calitate, oferite intr-un ambient deosebit de placut. Personalul raspunde tuturor intrebarilor adresate de pacienti, ceea ce asigura o comunicare continua. Un alt aspect foarte apreciat este promptitudinea. 

Vezi parerile pacientilor despre Aquarel
Vezi Pareri

2. Criss Fiziomass

Un alt centru de recuperare medicala la care pot apela oamenii care au nevoie de un masaj terapeutic de calitate in Zalau este Criss Fiziomass. Aici isi practica meseria o echipa formata din fizioterapeuti specialisti, cu o experienta de mai bine de 20 de ani in domeniu. Serviciile nu se rezuma doar la masaj, ci si la proceduri de fizioterapie, kinetoterapie, drenaj limfatic si tehnici de terapie Yumeiho. De aceste servicii se ocupa Cristian Ovidiu Han, care a absolvit Universitatea din Oradea, cu specializarea in kinetoterapie, iar la putin timp dupa a urmat un master tot in kinetoterapie, de aceasta data la Craiova. Pe parcursul activitatii sale a obtinut diverse acreditari, atat in tara, cat si in strainatate, ceea ce-i permite sa le ofere oamenilor un portofoliu variat de servicii. Cu privire la masajul terapeutic, acesta este personalizat in functie de nevoile pacientului.

Pretul masajului terapeutic porneste de la 70 de lei. 

Persoanele care recomanda centrul de recuperare Criss Fiziomass o fac datorita experientei placute de care au avut parte. Tratamentele efectuate sunt de o calitate inalta, iar rezultatele lor se vad imediat, ceea ce-i determina pe oameni sa revina. In plus, multi dintre ei au observat si o imbunatatire cu privire la starea lor de spirit. 

3. Stefan Tifrea 

La cabinetul de osteoterapie al lui Stefan Tifrea se realizeaza o gama variata de servicii, precum terapia manuala, FDM, terapia cu ventuze, masajul de relaxare si terapeutic, toate acestea in Zalau. Cu privire la studiile efectuate de terapeut in domeniu, ele au avut in loc in scoli renumite din Budapesta cu profesori recunoscuti pe plan international. Tocmai de aceea, cabinetul poate sa ofere solutii eficiente si moderne tuturor persoanelor interesate, indiferent de afectiunea cu care se confrunta. Programarile se pot face foarte usor prin intermediul unui apel telefonic. Informatiile relevante in legatura cu modul in care se va desfasura masajul vor fi discutate la prima intalnire. 

Pentru un masaj, pretul este de 100 de lei.  

Pacientii care au beneficiat de un tratament in cadrul acestui cabinet marturisesc ca au fost foarte multumiti de rezultatele pe care au reusit sa le obtina in acest fel. Calitatea serviciilor ii determina sa revina, in scopul de a-si imbunatati starea de sanatate si de spirit. 

Concluzii 

Prin urmare, daca iti doresti sa te programezi la o sedinta de masaj terapeutic in Zalau, cabinetele si centrele de recuperare medicala de mai sus reprezinta optiunile pe care le ai in acest sens. Dupa doar o sedinta de masaj vei putea observa o imbunatatire a starii tale de spirit. Nici celelalte efecte nu intarzie sa apara, asa ca n-ai de ce sa mai eziti! Alege clinica pe care o consideri cea mai potrivita pentru nevoile tale si programeaza-te la o sedinta de masaj.