Meniu

Medicina sportiva Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Specialitate medicala care combina cunostintele din medicina generala, ortopedie-traumatologie, nutritie, cu cele din sport si exercitii fizice, avand ca scop prevenirea, tratarea leziunilor sportive si recuperarea in urma traumelor, serviciile de medicina sportiva in Brasov sunt disponibile in cadrul unor centre care se adreseaza in principal cluburilor sportive, sportivilor si persoanelor active, pasionate de miscare si un stil de viata sanatos.

In cadrul clinicilor specializate din Brasov, pentru orice problema medicala legata de antrenamente, competitii si practicarea continua sau ocazionala a sportului, poti conta pe profesionisti cu experienta, medici bine pregatiti si fizio-kinetoterapeuti specializati in recuperarea deplina a capacitatilor motorii ale sportivilor si pe obtinerea performantei in sport.

Cat costa o consultatie de medicina sportiva in Brasov?

Orice tratament de medicina sportiva, in Brasov sau in orice alt oras, incepe firesc, cu o consultatie de specialitate la un medic competent sa evalueze starea de sanatate a sportivilor, leziunile specifice rezultate in urma miscarii si sa recomande cel mai bun tratament pentru rezolvarea problemei de sanatate. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si centrelor cu servicii de acest tip si pretul consultatiei la fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Rafael
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul ireprosabil al personalului
 • Amabilitatea si grija fata de pacienti
 • Dotari moderne
 • Rezultate bune ale procedurilor de tratament
Clinicco
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Solutii eficiente
 • Preturi ridicate
 • Timp de asteptare mare
 • Personalul de la receptie este lipsit de solicitudine
Dr. Andras Vari
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de nota 10
 • Medic excelent
 • Empatie si rabdare fata de pacienti
 • Vasta experienta profesionala
 • Probleme medicale rezolvate cu eficienta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul centrelor cu servicii de medicina sportiva din Brasov

Cel mai bun centru de medicina sportiva din Brasov este, desigur, cel pe care il vei alege chiar tu si il vei considera potrivit pentru a se ocupa de problemele si nevoile tale ca sportiv. Pentru a-l identifica, iti sunt necesare detalii suplimentare legate de calitatea serviciilor, de dotarile cu echipamente, de calificarile personalului si de opiniile pacientilor care au fost monitorizati si tratati in cadrul centrelor din acest clasament. Citeste textul pana la capat si vei gasi raspunsul la multe dintre intrebarile tale.

1. Centrul Rafael

Centrul Rafael este o clinica de recuperare medicala si medicina sportiva din Brasov, cu servicii integrate de ortopedie si traumatologie, kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic, terapii manuale, consultatii medicale de specialitate, consultatii de ortopedie si psihologie. Centrul este dotat cu cele mai noi aparate pentru tratamente de recuperare si dispune de o echipa competenta de medici specialisti si terapeuti cu experienta. Se pot accesa aici terapii moderne cu rezultate imediate: terapia Kochi, terapia miofasciala, terapia articulara, terapia tigger points, masajul bio-energo-terapeutic FOHOW, aplicare benzi kinesiologice, terapia Shockwave. La cabinetul de medicina sportiva il vei gasi pe dr. George Popa, medic specialist.

O consultatie de medicina sportiva in acest centru are pretul de 200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de experientele avute la acest centru. Ei apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul ireprosabil al personalului, amabilitatea si grija fata de pacienti, dotarile moderne si rezultatele bune ale procedurilor de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Rafael
Vezi Pareri

2. Clinicco

In cadrul sectiei de ortopedie de la Spitalul Clinicco din Brasov se pot accesa consultatii de specialitate in ortopedie, medicina sportiva si proceduri de recuperare medicala. Serviciile disponibile aici includ mobilizarile pasive fiziologice ale articulatiilor (umar, cot, genunchi, sold), mobilizarile pasive ale colanei cervicale si lombare, kinetoterapia individualizata si de grup, masajul terapeutic, terapia cu unde soc, terapie laser, terapie cu vacuum intermitent si kinetoterapie asistata computerizat. In acest spital lucreaza o echipa de cinci ortopezi, coordonati de reputatul dr. Andor Balint-Ciucudean, medic primar ortopedie-traumatologie, doctor in medicina. Spitalul privat Clinicco este recunoscut la nivel national pentru Centrul de Cardiologie Interventionala, Chirurgie Cardiovasculara si pentru Clinica moderna de Ortopedie.

O consultatie la ortopedie si medicina sportiva in acest centru medical are un pret intre 200 si 300 de lei, in functie de medic.

Mare parte dintre pacienti afirma ca serviciile Clinicco sunt de calitate, ca medicii sunt profesionisti si experimentati si ca ofera solutii eficiente. Pe de alta parte, multi pacienti reclama ca nu se respecta programarile, ca preturile practicate sunt mari si ca personalul de la receptie este lipsit de solicitudine.

3. Dr. Andras Vari

Pentru probleme de medicina sportiva, traume si leziuni ale aparatului locomotor te poti adresa Clinicii Dr. Andras Vari, prezenta de peste 20 de ani pe piata serviciilor medicale private din Brasov. Vei gasi aici un profesionist apreciat, dr. Andras Vari, medic primar ortopedie-traumatologie, doctor in stiinte medicale. Clinica dispune de ambulator de specialitate, bloc operator, proteze ortopedice, implantari vasco-elastice, sclerozare varice, terapie Biotron si radiologie. 

Pentru o consultatie la acest medic vei plati suma de 200 de lei.

Pacientii declara ca au avut o experienta pozitiva la acest cabinet, cu servicii de nota 10. Se consemneaza ca dr. Andras Vari este un medic excelent, empatic, rabdator, competent, cu vasta  experienta profesionala si ca au gasit aici rezolvarea problemelor medicale pentru care au venit.

Concluzii 

Practicarea consecventa a activitatilor sportive nu este lipsita de pericole si riscul de a dezvolta afectiuni diverse ale aparatului locomotor, legate de accidentari, leziuni, suprasolicitare prin miscare, pentru care te poti adresa serviciilor de medicina sportiva din Brasov, disponibile in cadrul unor centre specializate sau in cadrul unor cabinete si sectii de ortopedie si recuperare medicala. Indiferent unde vei alege sa mergi pentru astfel de probleme, iti stau la dispozitie specialisti cu experienta si inalta pregatire si aparatura moderna, in unitatile medicale prezentate in clasamentul de mai sus.

In functie de natura problemei de medicina sportiva, poti alege consultatii de specialitate, interventii reparatorii sau proceduri de recuperare medicala, pe care le vei gasi separat sau integrate in aceeasi clinica, in centrele medicale private din Brasov.