Meniu

Medicina sportiva Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Practici un sport de performanta si vrei sa colaborezi cu o clinica specializata in medicina sportiva in Pitesti, pentru a solicita sfatul medicului de specialitate ori de cat ori ai nevoie? Citeste in continuare si descopera care sunt institutiile medicale din orasul tau carora te poti adresa fara nicio problema si in care poti avea incredere pentru a beneficia de un act medical ca la carte. Medicina sportiva se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor dobandite in urma activitatilor sportive intense, pacientul beneficiind si de o strategie de antrenament, nutritie si recuperare. 

In Pitesti, ai sansa de a gasi o multime de variante disponibile pentru a efectua investigatiile necesare. Medicul specialist are indatorirea si de a stabili un plan personalizat de investigatii si tratamente in functie de activitatea pe care o desfasori. Citeste mai departe si descopera care sunt clinicile pe care ti le recomandam!

Cat costa o consultatie la un cabinet de medicina sportiva in Pitesti?

Multi sportivi de performanta sunt in cautarea unui cabinet de medicina sportiva in Pitesti pentru a-si efectua procedurile de investigatie si tratament intr-un cadru specializat. Afla care sunt preturile practicate in institutiile medicale din orasul tau si descopera care sunt variantele spre care iti poti indrepta atentia:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Sanovita
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Rating ridicat
 • Cadre medicale pricepute, bine pregatite si profesioniste
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Investigatii si proceduri precise
 • Atitudine optimista
Kineto Clinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici si terapeuti cu experienta vasta
 • Cabinet primitor
 • Aparaturi si echipamente de o performanta inalta
 • Atmosfera relaxanta
 • Rezultate excelente
eKinetic
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Curatenie
 • Echipa medicala implicata si competenta
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Terapii personalizate
 • Rezultate excelente
Centrul Colina
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Profesionalism, amabilitate si implicare
 • Servicii de calitate
 • Proceduri eficiente
 • Rezultate precise
Centrul Sf. Nicolae
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipamentele si aparaturi de o performanta inalta
 • Medici si terapeuti profesionisti
 • Proceduri si investigatii precise
 • Rezultate excelente
 • Rating ridicat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in medicina sportiva in Pitesti

Iti este dificil sa te hotarasti cu privire la o clinica de medicina sportiva din Pitesti? Nu iti face griji, in cele ce urmeaza iti prezentam o lista cu cinci dintre cele mai apreciate institutii medicale pe care le poti lua in considerare, pentru a beneficia de proceduri calitative si de o prestatie ireprosabila. Iata care sunt dotarile acestora, dar si ce parere au ceilalti pacienti care au apelat la serviciilor lor:

1. Sanovita Nico Med

Sanovita Nico Med este un centru de medicina sportiva din Pitesti, care a fost infiintat in anul 2003 si care si-a propus inca de la inceperea activitatii sa ofere servicii de calitate superioara pentru toti sportivii de performanta. Echipa medicala are competenta de a asigura asistenta medicala la antrenamente si la competitiile sportive, elaborand un plan de sustinere si crestere a performantei sportive. Din cadrul sau fac parte si: dr. Teodor Viorel Nicola, Medic specialist medicina in sportiva, medic specialist in medicina generala, dr. Benone Colgiu, medic specialist BFT si medicina sportiva, medic primar cardiolog, Nicoleta Cristina Voiculet, asistent general, Ioana Andreea Sotir, asistent BFT, Luminita Radulescu, psiholog sportiv si Andrada Haritina Stoican, kinetoterapeut. Dotarile si echipamentele din cadrul cabinetului sunt de o performanta inalta, ceea ce contribuie la desfasurarea unui act medical fara probleme.

Pretul aplicat pentru o consultatie de medicina sportiva este de 100 lei.

Centrul din Pitesti este puternic apreciat de pacienti, acest lucru fiind vizibil si in rating-ul ridicat obtinut. A fost laudata si prestatia cadrelor medicale, care dau dovada de pricepere, o buna pregatire, amabilitate si profesionism in actul medical, avand la dispozitie aparaturi de o performanta inalta. Prin intermediul lor, atat investigatiile, cat si procedurile sunt realizate intr-o maniera precisa. In plus, atmosfera din cabinet este linistita, iar atitudinea cadrelor medicale este intotdeauna optimista.

Vezi parerile pacientilor despre Sanovita Nico Med
Vezi Pareri

2. Kineto Clinic

Daca esti in cautarea unui centru de medicina sportiva in Pitesti, Kineto Clinic poate fi exact ce cautai. In cadrul centrului procedurile si investigatiile au ca scop prevenirea, diagnosticarea si tratarea unui spectru larg de afectiuni, specialistii avand o buna pregatire si in intretinerea corporala si reeducarea posturala. Acestia pot personaliza programe intr-un mod eficient pentru copii, adulti, femei gravide, persoane varstnice si sportivi. In plus, clinica este recunoscuta si pentru procedurile de recuperare medicala pe care le pune la dispozitia pacientilor, elaborand programe personalizate de consiliere pentru sportivi, cu scopul de a preveni aparitia accidentarilor in cadrul antrenamentelor solicitante. Echipamentele si aparaturile care se afla in cadrul clinicii sunt de o performanta inalta, avand ca scop obtinerea unor rezultate precise atat in investigatii, cat si in procedurile aplicate. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de medicina sportiva este de 150 lei.

Kineto Clinic este o varianta catre care multi pacienti isi indreapta atentia, dovada fiind si recenziile pozitive postate in mediul online. Personalul este format din terapeuti si medici profesionisti, implicati si capabili sa efectueze un act medical de calitate. Procedurile si investigatiile puse in aplicare sunt eficiente pentru determinarea diagnosticului corect, dar si pentru elaborarea unui tratament adecvat. In plus, atmosfera este relaxanta, multi dintre pacienti mentionand ca se simt confortabil in timpul procedurilor aplicate.

3. eKinetic

O alta varianta catre care iti poti indrepta atentia atunci cand esti in cautarea unei clinici de medicina sportiva este chiar eKinetic din Pitesti. Aceasta este specializata in proceduri de recuperare medicala, printre care se numara si cele de fizioterapie, msaja terapeutic, kinetoterapie etc. Echipa medicala formata din Andrei Costea, kinetoterapeut, Iulia Diana Dinu, tehnician maseur si Ruxana Tufeanu, asistent medical este competenta in stabilirea diagnosticului corect, indiferent cat de complexa este afectiunea de care pacientul sufera, dar si in elaborarea unui plan eficient de tratament, pentru o recuperare corespunzatoare. Din acest motiv, clinica se adreseaza si sportivilor de performanta, mai ales datorita aparaturii de ultima generatie, prin intermediul careia se pot realiza proceduri la standarde superioare, printre care se numara si: kinetoterapie, electroterapie, masaj, drenaj limfativ, terapie Tecar si Shockwave. Aceste practici si terapii sunt recomandate pentru sportivi, pentru imbunatatirea mobilitatii si a rezistentei musculare.

Pretul stabilit pentru o consultatie de medicina sportiva este de 130 lei.

Rating-ul maxim al clinicii eKinetic denota seriozitatea si profesionalismul cu care medicii isi trateaza pacientii. Personalul este format din specialisti in medicina fizica si sportiva, avand competenta de a stabili un diagnostic corect in urma evaluarii functionale, dar si de a elabora un plan eficient de tratament. Mai este important de mentionat si faptul ca terapiile si procedurile sunt personalizate in functie de necesitatile pacientului, acestea fiind puse in aplicare cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor performante.

4. Centrul Colina Primaverii

Centrul Colina Primaverii are ca specialitate principala recuperarea medicala, fiind de un real ajutor celor care sunt in cautarea unui personal competent in medicina sportiva in Pitesti. Din cadrul echipei fac parte: dr. Diana Tat, medic specialist in medicina fizica si reabilitare, dr. Catalin Stoian, medic specialist in ortopedie, dr. Vlad Florin Obreja, medic specialist in ortopedie, alaturi de o echipa vasta de kinetoterapeuti, cu o experienta vasta in domeniul recuperarii si aplicarii procedurilor terapeutice. La dispozitia acestora se afla, bineinteles, echipamente si aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora medicii pot efectua consultatii de specialitate, pot stabili un diagnostic corect si pot elabora planuri eficiente de tratament. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 150 lei.

Centrul Colina Primaverii este apreciat pentru serviciile pe care le pune la dispozitia pacientilor, acest lucru fiind observat chiar din rating-ul ridicat acordat institutiei medicale. Echipa de medici si terapeuti iti trateaza pacientii cu profesionalism si implicare, avand capacitatea de a oferi un diagnostic corect, dar si de a stabili un plan personalizat de tratament.

5. Centrul Sfantul Nicolae

Centrul Sfantul Nicolae este o alta varianta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de servicii de medicina sportiva in Pitesti. Echipa medicala are competenta de a-si consilia pacientii pentru a-i ajuta sa previna posibilele accidentari aparute in cadrul antrenamentelor. In plus, in urma consultatiei de specialitate, medicii stabilesc un diagnostic concret, urmat de un plan de tratament. Pentru un diagnostic corect, clinica foloseste aparaturi de imagistica medicala de ultima generatie, de o precizie inalta. In urma investigatiilor, echipa de medici specializata in recuperarea medicala si formata din Oana Maria Sovar, Alexandru Dobrin, Gimi Tanase si George Stingescu reuseste sa indeplineasca urmatoarele proceduri: kinetoterapie, hidrokinetoterapie, hidromasaj in apa sarata, peloidoterapie, salinoterapie.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 150 lei.

Personalul medical a dat dovada de implicare, amabilitate, pasiune pentru domeniul pe care il desfasoara si o buna pregatire, motiv pentru care clinica a obtinut un rating ridicat. La dispozitia acesteia se afla aparaturi si echipamente de ultima generatie, care contribuie semnificativ la elaborarea unor proceduri eficiente.

Concluzii

Esti in cautarea unei institutii medicale care sa fie specializata in medicina sportiva in Pitesti? Atunci clinicile de mai sus ti-ar putea fi de un real ajutor. In cadrul lor, isi desfasoara activitatea o echipa medicala profesionista si competenta in stabilirea unui program de consiliere adecvat tuturor sportivilor de performanta, dar si in elaborarea planurilor eficiente de tratament pentru vindecarea unei palete largi de afectiuni.