Meniu

Medicina sportiva Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent care este sportul de performanta pe care il practici, trebuie sa te asiguri ca beneficiezi de ajutorul unui doctor specializat in medicina sportiva. In Ploiesti, ai ocazia de a te adresa unei clinici de renume si de incredere in cadrul careia medicul specialist are competenta de a oferi un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura, astfel incat sa te feresti sau sa te vindeci in mod corespunzator de eventualele afectiuni pe care le poti dobandi in activitatile sportive. Citeste mai departe si descopera care este institutia medicala catre care iti poti indrepta atentia cu incredere.

Cu toate ca nu exista atat de multe optiuni disponibile de clinici in Ploiesti, tot ai ocazia de a solicita ajutorul unui medic specialist, care iti poate oferi indrumarea necesara pentru a preveni aparitia afectiunilor sau accidentarilor in timpul exercitiilor fizice sau in timpul antrenamentelor solicitante. 

Cat costa o consultatie de medicina sportiva in Ploiesti?

De regula, preturile pentru consultatiile de medicina sportiva se stabilesc in functie de dotarile cabinetelor si de experienta medicului specialist. Daca vrei sa afli care sunt tarifele aplicate in Ploiesti pentru o astfel de procedura, consulta-te cu tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Mediurg
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Echipamente de ultima generatie
  • Colectiv medical profesionist
  • Investigatii si proceduri precise
  • Diagnostic corect
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in medicina sportiva in Ploiesti

Daca vrei sa gasesti o clinica de incredere, care sa iti fie de ajutor in efectuarea controalelor de medicina sportiva in Ploiesti, poti citi in continuare, pentru ca mai jos iti vom prezenta una dintre cele mai frecventate si apreciate institutii medicale din orasul tau cu aceasta specializare. Descopera care sunt dotarile sale, dar si cat de bine pregatite sunt cadrele medicale:

Centrul Medical Mediurg

Centrul Medical Mediurg cuprinde mai multe specialitati, printre care se numara si medicina sportiva in orasul Ploiesti. Cu o activitate de peste 20 de ani in slujba sanatatii, centrul medical a capatat popularitate in randul ploiestenilor, prahovenilor, dar si persoanelor din diverse regiuni ale lumii, cum ar fi Asia, America, Africa. Echipa medicala este pluridisciplinara, avand o buna pregatire in domeniile in care activeaza. Aceasta are si compententa de a oferi un diagnostic corect si un tratament adecvat pentru fiecare pacient in parte, in urma unei consultatii de specialitate. In plus, dotarile cabinetului sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca pacientii au ocazia de a beneficia de un ajutor de specialitate. Din cadrul serviciilor care sunt aplicate in departamentul de medicina sportiva sunt amintite si: consultatii pentru verificarea starii de sanatate a sportivilor, consultatii pentru avizarea activitatii sportive, consultatii curente pentru sportivii cu probleme medicale, asistenta medicala pentru competitiile sportive, in domeniile: fotbal, baschet, judo, gimnastica, karate, hochei, gimnastica.

Pretul pentru o consultatie de medicina sportiva este de 200 lei.

Centrul medical este apreciat pentru serviciile calitative, dar si pentru rezultatele excelente obtinute. Echipa medicala este formata din doctori specialisti, cu o buna pregatire in domeniul in care activeaza si cu pricepe in stabilirea unui diagnostic precis. De asemenea, dotarile si echipamentele care se afla in cadrul centrului sunt de ultima generatie, ceea ce contribuie la efectuarea procedurilor si investigatiilor medicale in maniera corecta. Din pacate, nerespectarea programarilor este un motiv deranjant pentru multi pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Mediurg
Vezi Pareri

Concluzii

Daca esti un sportiv de performanta si vrei sa te adresezi unui cabinet de medicina sportiva in Ploiesti pentru a solicita ajutorul unui medic profesionist, poti lua in considerare institutia medicala amintita anterior. In cadrul sau vei gasi o echipa medicala bine pregatita in medicina sportiva, care te poate sprijini in activitatile pe care le desfasori si care iti ofera consilierea necesara pentru prevenirea accidentarilor sau afectiunilor.