Meniu

Medicina sportiva Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de medicina sportiva din Sibiu se adreseaza persoanelor interesate de prevenirea si tratamentul leziunilor si afectiunilor care au aparut sau care se pot dezvolta in contextul activitatii fizice si sportului. Printre cele mai frecvente afectiuni in cazul carora oamenii apeleaza la servicii de medicina sportiva si recuperare se numara durerile de genunchi, fasciita plantara, luxatia, durerea de umar si entorsa. 

La astfel de servicii pot apela nu numai sportivii de performanta, ci si incepatorii si persoanele al caror loc de munca implica activitate fizica intensa. Pentru diagnosticul, tratarea si reabilitarea in cazul afectiunilor sau accidentarilor sportive, persoanele care locuiesc in Sibiu se pot indrepta catre una dintre clinicile specializate in acest domeniu.

Cat costa o consultatie la medicina sportiva in Sibiu?

Orice plan terapeutic din sfera medicinei sportive incepe cu o consultatie, de care poti beneficia la clinicile specializate din Sibiu. Evaluarea este necesara pentru a determina starea de sanatate si diagnosticul, etapa necesara in dezvoltarea protocolului de tratament. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt preturile pentru o consultatie si care sunt cele mai bune clinici din acest oras pentru servicii de medicina sportiva:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Sport Med Lab
1 Clinica-Verificata
175 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 175 Ron
 • Consultatii de medicina sportiva
 • Diverse programe de reabilitare pentru sportivi
 • Echipamente performante
 • Atmosfera placuta
 • Specialisti cu experienta si cu pregatire solida in domeniu
 • Servicii pentru toate persoanele cu o patologie fizica
Centrul Aria
2
170 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Clinica moderna
 • Aparatura de ultima generatie
 • Timpul de asteptare se prelungeste uneori
Policlinica Astra
3
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, dedicati si rabdatori
 • Amabilitate
 • Servicii complete
 • Programarile nu se respecta mereu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de medicina sportiva din Sibiu

Pentru a beneficia de servicii de medicina sportiva de calitate, poti alege o clinica din Sibiu care ofera o gama completa de terapii, de la evaluare fizica, pana la program de recuperare si consiliere. Reputatia clinicii poate fi la fel de importanta, intrucat reflecta parerile altor pacienti.

Clasamentul de mai jos ofera informatii utile despre cele mai apreciate clinici din Sibiu la capitolul medicina sportiva si discuta despre serviciile oferite, pretul consultatiei de medicina sportiva si feedback-ul de la pacienti:

1. Sport Med Lab

Pentru servicii profesioniste de medicina sportiva in Sibiu, o alegere foarte buna este Sport Med Lab. Clinica ofera o gama variata de servicii de recuperare medicala si recuperare sportiva avansata. Astfel, in aceasta locatie, profesionistii care fac parte dintr-o echipa nationala si internationala ofera programe de recuperare personalizate, precum si programe de revenire in sport. Asadar, daca esti sportiv si ai suferit o accidentare sau daca esti un pacient care sufera de o patologie fizica, expertii in recuperare de la Sport Med Lab te vor ajuta sa te pui pe picioare si sa te bucuri din nou de viata la capacitate maxima.

Pretul unei consultatii de medicina sportiva incepe de la 175 de lei.

Multi dintre sibienii care au trecut cel putin o data prin aceasta clinica spun ca au fost foarte incantati de serviciile de care au beneficiat, unii exclamand chiar ca aceasta este cea mai buna clinica de recuperare din oras. Pe langa atmosfera deosebit de placuta si echipamentele ultramoderne, ceea ce da valoare acestei locatii este echipa de recuperare, care este catalogata ca fiind extraordinara, pentru pregatirea, amabilitatea, deschiderea si profesionalismul de care da dovada.

Vezi parerile pacientilor despre Sport Med Lab
Vezi Pareri

2. Centrul Aria

Pentru medicina sportiva, multe persoane din Sibiu si nu numai se adreseaza centrului Aria, specializat in recuperare medicala si sportiva. Obiectivul acestei clinici este de a ii sprijini pe pacienti sa isi reia activitatile normale, oferind terapii moderne de recuperare si tehnologii avansate. Planurile terapeutice sunt menite sa amelioreze durerea si sa previna traumatismele viitoare, fiecare pacient avand parte de un tratament adaptat profilului sau individual. La acest centru pot apela cei care au nevoie de servicii de recuperare, ortopedie si traumatologie, neurologie, diabetologie, reumatologie si inclusiv nutritie. 

Consultul initial costa 170 lei la medic specialist si 190 lei la medic primar. 

Despre departamentul de recuperare medicala si sportiva din cadrul centrului Aria, pacientii spun ca este bine echipat si ca gazduieste staff profesionist. Clinica este moderna si se foloseste aparatura de ultima generatie, serviciile fiind complexe si calitative. Personalul de la receptie este eficient si ofera informatii utile, insa cateva persoane sustin ca timpul de asteptare este uneori prea lung. 

3. Policlinica Astra

Medicina sportiva este una dintre specialitatile cuprinse in lista de servicii a Policlinicii Astra din Sibiu, care a fost deschisa in anul 1999. Din colectiv fac parte peste 40 de medici cu experienta, care asigura pacientilor consultatii de specialitate, investigatii medicale si analize de laborator. Pe langa recuperare medicala, se ofera servicii de cardiologie, dermatologie, neurologie, pediatrie, psihoterapie etc. Tratamentele sunt personalizate pentru fiecare pacient, iar in clinica se foloseste aparatura performanta. In departamentul de fizioterapie si recuperare medicala activeaza o echipa formata din medici primari si medici specialisti care ofera servicii complete. 

Pretul unei consultatii este de 130 lei.

Referitor la feedback-ul pacientilor, cei mai multi dintre ei se declara multumiti de calitatea serviciilor. Medicii sunt profesionisti, dedicati, amabili si rabdatori, ceea ce le-a lasat pacientilor o impresie buna. Exista si pareri mai putin pozitive, de la persoane care sustin ca programarile nu se respecta.  

Concluzii

Acestea sunt cele mai bune optiuni din Sibiu in ceea ce priveste medicina sportiva. Clinicile prezentate anterior se bucura de aprecierea unui numar mare de pacienti, ca urmare a terapiilor eficiente si a atitudinii profesioniste.