Meniu

Medicina sportiva Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand ai nevoie sa apelezi la servicii de medicina sportiva in Targoviste, primul lucru pe care il vei observa este ca multe clinici au aceasta specializare in lista lor de servicii. Este important sa te indrepti catre medici specialisti in aceasta arie terapeutica daca esti sportiv incepator sau de perfomanta si ai suferit o leziune sau ai constatat debutul unei afectiuni legate de activitatea fizica. Entorsa, luxatia, tendinita si durerea de genunchi sunt cateva dintre problemele pentru rezolvarea carora te poti adresa unui specialist in medicina sportiva sau in recuperare medicala. 

Acest articol iti va prezenta detaliile pe care trebuie sa le cunosti inainte de a alege o clinica de medicina sportiva din orasul Targoviste. Aceasta specialitate se ocupa cu prevenirea si tratarea afectiunilor care pot sa apara in urma practicarii sportului si se adreseaza nu numai sportivilor de performanta, ci si persoanelor care fac sport pentru recreere si pentru a isi mentine starea de sanatate. 

Cat vei plati pentru o consultatie de medicina sportiva in Targoviste?

Pentru a beneficia de un tratament adecvat in contextul unei afectiuni din sfera medicinei sportive, ai nevoie mai intai de o consultatie pe care o poti efectua la numeroase clinici din Targoviste. In tabelul de mai jos poti vedea pretul pentru o consultatie in cadrul departamentului de medicina sportiva sau recuperare medicala: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Kineticart
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Amabilitate si rabdare
 • Punctualitate
 • Mediu placut
Clinica Lorentina
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit si dedicat
 • Amabilitate
 • Colectiv format din profesionisti
 • Conditii bune
Medlife Polimed
190 Ron
 • Pret Consultatie 190 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si rabdare
 • Detalii amanuntite
 • Terapeutii sunt dedicati si motiveaza pacientii
 • Programarile nu se respecta intoteauna
 • Serviciul call center ar putea fi imbunatatit
Hymarco
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Interes pentru pacient
 • Aparatura moderna
 • Comunicarea cu pacientii ar putea fi imbunatatita
Clinica Valleriana
110 Ron
 • Pret Consultatie 110 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Responsabilitate
 • Interes fata de pacient
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
 • Organizarea clinicii este defectuoasa la capitolul programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici de medicina sportiva din Targoviste

In alegerea unei clinici de medicina sportiva sau recuperare medicala din Targoviste, viitorii pacienti trebuie sa fie atenti la criterii precum experienta personalului, prezenta tehnologiilor avansate in cadrul clinicii si feedback-ul pozitiv din partea altor pacienti. Mai multe clinici din acest oras indeplinesc cerintele mentionate anterior si au devenit optiuni de top pentru sportivi si pentru oricine are nevoie de recuperare medicala dupa o leziune sau o accidentare sportiva:

1. Kineticart

Kineticart este un centru medical de recuperare din Targoviste unde poti beneficia de servicii de medicina sportiva. Kinetoterapia, salinoterapia, masajul si reflexoterapia sunt principalele arii terapeutice disponibile la acest centru, unde se asigura tratamente complete si personalizate. La Kineticart sunt disponibile echipamente de ultima generatie, folosite de specialisti care pun in prim-plan sanatatea pacientului si eficienta procesului de recuperare. 

Pentru o consultatie initiala, vei plati suma de 120 lei.

Pacientii care si-au exprimat in mediul online parerea despre serviciile centrului Kineticart spun ca personalul isi face treaba exemplar si ca reuseste de fiecare data sa creeze un mediu placut. Echipa este formata din profesionisti care sunt amabili, rabdatori si punctuali. 

Vezi parerile pacientilor despre Kineticart
Vezi Pareri

2. Clinica Lorentina

Pentru cei din Targoviste aflati in cautarea de servicii din domeniul medicinei sportive, clinica Lorentina constituie o optiune avantajoasa. Clinica a fost deschisa in anul 2005 cu misiunea de a oferi pacientilor servicii de reabilitare inalt calitative, astfel ca pune la dispozitie programe personalizate de reabilitare pentru un spectru larg de patologii si deficiente fizice. Din echipa fac parte medici specialisti si terapeuti care ofera servicii de kinetoterapie, fizioterapie si masaj, mizand pe o abordare complexa a fiecarui caz.

Consultatia initiala la medic are pretul de 150 lei. 

Personalul de la aceasta clinica este bine pregatit, dedicat, amabil si inca de la receptie ii ajuta pe pacienti si ii indruma. In recenziile exprimate in mediul online, persoanele care au trecut pragul clinicii mai amintesc ca punct forte conditiile bune de care au beneficiat.

3. MedLife Polimed

Pentru consultatii si tratamente din sfera medicinei sportive, persoanele care locuiesc in Targoviste pot sa isi faca o programare in cadrul Hyperclinicii MedLife Polimed. Aceasta a fost deschisa in anul 2020 si este o unitate medicala multidisciplinara, unde pacientii pot sa beneficize de servicii din peste 20 de specialitati medicale si chirurgicale. In dotarea clinicii exista inclusiv departament RMN, cabinet de explorari functionale si o baza de tratament completa pentru recuperarea medicala. Echipa este formata din medici primari si medici specialisti care au acces la tehnologii de ultima ora. 

Consultatia la medic primar in recuperare medicala are pretul de 190 lei. 

Clinica a primit numeroase recenzii in mediul online, iar majoritatea sunt pozitive. Medicii ii asculta cu rabdare pe pacienti, sunt amabili, ofera toate detaliile necesare si sunt bine organizati. La departamentul de recuperare medicala, atmosfera este placuta si terapeutii dau dovada de rabdare, dedicare si amabilitate, avand capacitatea de a ii motiva pe pacienti. Exista si pareri mai putin pozitive, de la persoane care sustin ca programarile lor nu au fost respectate si ca personalul de la receptie nu are intotdeauna o atitudine profesionista.

4. Hymarco

Clinica Hymarco din Targoviste este una dintre cele mai bune optiuni daca locuiesti in aceasta zona si ai nevoie de servicii de medicina sportiva. Aceasta clinica aduce la un loc mai multe specialitati medicale, gazduind o echipa din care fac parte medici cu experienta. Datorita gamei vaste de arii terapeutice, la aceasta unitate medicala se ofera solutii de tratament pentru un spectru larg de afectiuni. Fiecare departament este dotat cu aparatura de ultima generatie, ridicandu-se la standardele marilor clinici din centrele universitare.

Consultatia initiala are pretul de 120 lei.

Multi pacienti spun ca au fost multumiti de serviciile de care au beneficiat la Hymarco, ca raportul calitate-pret este bun si ca personalul este binevoitor si interesat de pacient. Totusi, exista si persoane ce reclama sistemul de programari si atitudinea personalului de la receptie si a unor medici.  

5. Clinica Valleriana

Topul celor mai bune clinici din Targoviste la capitolul medicina sportiva este completat de centrul medical Valleriana. Cu peste 7 ani de experienta pe piata serviciilor medicale din Romania si cu o echipa din care fac parte peste 30 de cadre medicale, acest centru pune accent pe preventie si ofera solutii de tratament in mai multe specialitati, printre care si recuperarea medicala. Experienta personalului si aparatura de ultima generatie sunt doua aspecte care contribuie la calitatea superioara a actului medical.

Consultatia de evaluare pentru recuperare medicala costa 110 lei.

Desi parerile despre clinica Valleriana sunt impartite, mai multi pacienti au scris in mediul online ca au intalnit acolo medici profesionisti, responsabili, disponibili si interesati de sanatatea pacientilor. Pe de alta parte, exista si pareri conform carora personalul de la receptie are o atitudine nepotrivita si organizarea din clinica este defectuoasa.

Concluzii

Acestea sunt optiunile principale pe care sa le iei in considerare daca locuiesti in Targoviste sau in apropiere si trebuie sa mergi la o consultatie de medicina sportiva. Medicii si terapeutii care profeseaza in cadrul clinicilor prezentate anterior iti vor fi alaturi pe toata durata procesului de recuperare si iti vor oferi solutii eficiente de reabilitare.