Meniu

Medicina sportiva Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti sportiv de performanta si cauti un cabinet specializat in medicina sportiva in Timisoara pentru a efectua toate investigatiile necesare? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, ulterior, iti vom prezenta unele dintre cele mai bune clinici la care poti apela pentru a lua legatura cu un medic specialist. Exista multe cazuri de sportivi de performanta care s-au accidentat in urma practicarii diverselor antrenamente, situatie in care este necesara interventia medicului specialist, pentru a oferi cele mai bune planuri de tratament.

In Timisoara, exista o multime de institutii medicale in cadrul carora se desfasoara aceasta specialitate si in care pacientii primesc ingrijirile necesare. In cele ce urmeaza, vei descoperi o lista cu unele dintre cele mai apreciate clinici din orasul tau spre care sa iti indrepti atentia atunci cand ai nevoie de ajutorul unui medic specializat in medicina sportiva. 

Care este pretul unei consultatii la cabinetul de medicina sportiva in Timisoara?

Preturile practicate pentru o consultatie la un cabinet de medicina sportiva in Timisoara variaza in functie de prestatia cadrelor medicale, dar si in functie de aparaturile folosite pentru efectuarea investigatiilor si procedurilor. Afla care sunt tarifele practicate la clinicile din orasul tau conform tabelului pe care ti-l afisam mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
CM Orthopedics
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Echipa medicala profesionista, de incredere si implicata
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii si proceduri de calitate
ArTerra Health
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Echipa profesionista de fizioterapeuti
 • Investigatii si proceduri la standarde superioare
 • Aparatura de ultima generatie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Arthros
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Colectiv de medici primari, specialisti si fizioterapeuti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Proceduri la standarde superioare
 • Decalarea programarilor
OrtoMedTim
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Profesionalism, implicare si o buna pregatire
 • Echipa medicala profesionista
 • Aparaturi de performanta inalta
Si-Di Grup
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipa profesionista de medici si fizioterapeuti
 • Echipamente de ultima generatie
 • Proceduri eficiente
 • Servicii de calitate
 • Decalarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in medicina sportiva in Timisoara

Daca esti in cautarea unei clinici de medicina sportiva in Timisoara unde sa primesti un ajutor de specialitate si unde sa fii consiliat in mod adecvat cu privire la prevenirea accidentelor aparute in urma antrenamentelor sportive, iti recomandam sa iei in considerare institutiile medicale de mai jos. In cadrul lor vei descoperi un personal medical profesionist, capabil sa ofere un diagnostic precis, dar si un tratament personalizat in functie de problema pe care o experimentezi. Iata ce ar trebui sa stii despre fiecare in parte:

1. Centrul Medical Orthopedics

Centrul medical multidisciplinar Orthopedics este prezent in peisajul medical autohton de peste 10 ani, fiind specializat, totodata, si in medicina sportiva in Timisoara. Datorita contractului incheiat cu CAS, pacientii au chiar si posibilitatea de a beneficia de unele servicii medicale in mod gratuit, prin intermediul biletului de trimitere eliberat de medicul de familie. Echipa medicala este formata din specialisti in medicina sportiva, care stiu exact cum sa abordeze orice problema de sanatate experimentata de pacient, indiferent de nivelul sau de severitate. Cu o buna pregatire si multumita aparaturilor de ultima generatie, medicii pot realiza urmatoarele servicii: diagnostic precis, determinarea capacitatii de efort, terapie de corectare sau vindecare a unor tulburari organice si/sau functionale ale sportivilor, explorari functionale (cardio-vasculare, respiratorii, laborator), consultatii de neurologie, ortopedie, ORL, stomatologie, dermatologie, imagistica, psihologie sportiva.

Pretul pentru o consultatie de medicina sportiva este de 200 lei.

Centrul medical se bucura de un rating ridicat, datorita faptului ca pacientii sunt multumiti de serviciile de care au beneficiat. Echipele medicale dau dovada de profesionalism, incredere si implicare in desfasurarea unui act medical exemplar. De asemenea, acestea au la dispozitie o gama larga de aparaturi si echipamente de ultima generatie, prin intermediul carora investigatiile si procedurile efectuate sunt la standarde superioare.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Orthopedics
Vezi Pareri

2. ArTerra Health

ArTerra Health este o clinica din Timisoara care cuprinde o multime de specialitati, printre care se numara si recuperarea ortopedic sportiva functionala in prezenta unei echipe medicale de incredere. Echipa este formata din fizioterapeuti profesionisti, care cunosc tehnici si metode eficiente de recuperare a pacientilor, tratand cu succes afectiuni ortopedice sau probleme dobandite in urma practicarii sportului de performanta. Acestia au toate echipamentele necesare la dispozitie pentru tratarea urmatoarelor probleme: entorsa de glezna sau genunchi, instabilitatea rotulei, intinderi sau rupturi musculare, ruptura de ligament, artroza de genunchi, artroza de sold, fractura de glezna, de tibie si peroneu, de sold si bazin, instabilitatea umarului, fractura bratului, fractura de epifiza distala. Din cadrul acestei echipe de fizioterapeuti merita mentionati si: Ariana Iorga, Sebastian Miron, Sergiu Stetco si Madalina Tudusciuc.

Tariful aplicat pentru o consultatie de medicina sportiva in Timisoara este de 200 lei.

ArTerra Health se bucura de aprecierea pacientilor, avand un rating ridicat. Echipele de fizioterapeuti sunt profesioniste si dau dovada de o buna pregatire in medicina sportiva, tratand ca atare fiecare pacient in parte. Clinica dispune si de o aparatura de ultima generatie, care este de un real ajutor in efectuarea procedurilor si investigatiilor la standarde superioare. Din pacate, nu toate programarile sunt respectate, din cauza numarului ridicat de solicitari.

3. Clinica Arthros Center

Clinica Arthros Center are peste 12 ani de activitate si este specializata in medicina sportiva in Timisoara, pacientii avand posibilitatea de a-si trata in mod corespunzator problemele survenite in urma activitatilor sportive. Principalul sau obiectiv inca de la inceput a fost sa dezvolte un sistem medical privat ultraspecializat in domeniul ortopediei si traumatologiei sportive care sa permita accesul pacientilor la specialisti antrenati si experti. Din cadrul echipei de specialisti sunt amintiti si: Prof. Univ. Dr. Radu Prejbeanu (medic primar ortopedie-traumatologie), Dr. Deleanu I. Bogdan Nicolae (medic primar ortopedie), dr. Andrei Balanescu (medic specialist ortopedie-traumatologie), dr. Marius Prejbeanu (medic specialist ortopedie-traumatologie) si dr. Mihai Lazar Mioc (medic specialist ortopedie-traumatologie). Acestia au competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si de a oferi un plan eficient de tratament, astfel incat pacientul sa beneficieze de un act medical de calitate.

Pretul pentru o consultatie de medicina sportiva este de 250 lei.

Clinica este apreciata, pentru ca serviciile si implicarea medicilor ating cote maxime. Colectivul este format din medici primari, specialisti si fizioterapeuti, competenti in desfasurarea unui act medical ireprosabil. Acestia sunt amabili, atenti la nevoile pacientului si au la dispozitie aparaturi de ultima generatie, pe care le folosesc in efectuarea procedurilor la standarde superioare. Cu toate acestea, au fost sesizate anumite probleme cu privire la nerespectarea programarilor.

4. OrtoMedTim

Ortomedtim este o alta clinica din Timisoara in cadrul careia se pun in aplicare proceduri, tratamente si investigatii de medicina sportiva pentru pacientii care practica un sport de performanta. Clinica are ca scop principal diagnosticarea si tratarea problemelor de ortopedie-traumatologie, sub atenta coordonare a domnului dr. Cosmin Faur. Acesta este medic primar in ortopedie-traumatologie la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta – Clinica II Ortopedie-traumatologie, sef lucrari (lector universitar) la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara si doctor in stiinte medicale. Dr. Cosmin Faur este competent in chirurgie artroscopica genunchi/umar, ecografie musculoscheletala si supraspecializari in chirurgia umarului, chirurgia endoprotetica genunchi/sold/umar, chirurgie artroscopica genunchi. Pe langa tratamentul necesar, medicul isi poate si consilia pacientul cu privire la prevenirea accidentarilor experimentate de sportivii de performanta.

Pretul pentru o consultatie este de 200 lei.

Clinica a primit multe aprecieri de-a lungul timpului. Echipele medicale dau dovada de profesionalism, implicare si o buna pregatire in medicina sportiva, oferind, intotdeauna, sfaturi, indrumari si solutii eficiente pentru necesitatile fiecarui pacient in parte. Echipamentele si aparaturile aflate in dotarile cabinetului sunt de o performanta inalta, iar rating-ul clinicii este ridicat. 

5. Si-Di Grup

Si-Di Grup este o clinica multidisciplinara, in cadrul careia isi desfasoara activitatea si o echipa specializata in medicina sportiva in Timisoara. Unitatea medicala este echipata cu aparaturi de ultima generatie, care sunt de un real ajutor pentru efectuarea procedurilor, investigatiilor si tratamentelor necesare, in functie de necesitatile pacientului. De asemenea, echipele medicale sunt experimentate, avand competenta de a stabili un diagnostic precis, dar si de a indica un tratament adecvat, personalizat. Pe langa medicina sportiva, clinica mai activeaza si in cadrul urmatoarelor departamente: ortopedie si traumatologie, medicina muncii, stomatologie si imagistica. 

Pretul pentru o consultate de medicina sportiva este de 200 lei.

Echipa de medici si fizioterapeuti a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, datorita serviciilor de calitate de care au beneficiat. De asemenea, clinica este dotata cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, multumita carora se obtin rezultatele dorite la procedurile de vindecare. Pe de alta parte, au fost experimentate si situatii in care programarile au fost decalate, lucru care a fost deranjant pentru unele persoane.

Concluzii

In cazul in care si tu esti un sportiv de performanta si ti-ai planificat sa apelezi la ajutorul unei clinici specializate in medicina sportiva in Timisoara, atunci iti sugeram sa iei in considerare clinicile si cabinetele medicale amintite anterior. Riscul de a te accidenta sau de a dezvolta anumite afectiuni este ridicat in cazul in care practici un sport solicitant. Tocmai de aceea este recomandat sa pastrezi legatura cu un medic specializat in acest domeniu, pentru a te asigura ca esti pe maini bune atunci cand te confrunti cu o situatie neplacuta.