Meniu

ozonoterapia: pareri

Actualizat pe:

O multime de persoane cauta pe internet „ozonoterapie pareri”, pentru a afla care este opinia generala a celor care au trecut prin aceasta procedura si pentru a afla mai multe detalii in legatura cu gradul de eficienta pe care interventia il are.

Parerile pacientilor cu ozonoterapie sunt optimiste si incurajatoare, avand in vedere faptul ca intreaga procedura consta in administrarea ozonului in corp, metoda prin care se obtin efecte puternice antiinflamatoare, imbunatatiri la nivelul sistemului imunitar si o digestie mai sanatoasa.

In ce consta procedura de ozonoterapie: pareri, beneficii

Pacientii care folosesc motoarele de cautare pentru a insera cuvintele cheie „ozonoterapie pareri” si pentru a afla daca este o procedura sigura, eficienta, trebuie mai intai sa cunoasca in mod clar la ce se refera terapia cu ozon si care sunt beneficiile sale.

Ozonoterapia este practicata de medici specialisti in aria medicala terapeutica si consta in infiltrarea ozonului in corp prin diverse metode eficiente de injectare: intravenos (sau subcutanat), intramuscular, intrarectal, intravaginal sau direct pe piele. In cazul in care pacientul are o rana deschisa, medicul poate sa aplice terapia cu ozon direct pe piele, astfel incat sa actioneze eficient chiar in locul dureros.

Cei care nu sunt convinsi cu privire la procedura, pot cauta pe internet despre „ozonoterapie pareri forum”, unde vor avea acces la parerile brute, sincere ale oamenilor, cu privire la experienta pe care au trait-o. De asemenea, cei care sunt in cautarea unei liste de beneficii, pot consulta informatiile mentionate mai jos, pentru a vedea daca aceasta interventie se potriveste pentru nevoile lor sau nu:

  • sistem circulator imbunatatit – ozonoterapia are efecte benefice si asupra sistemului circulator, datorita faptului ca ajuta la crearea diverselor enzime puternice, care lupta impotriva radicalilor liberi;
  • intarirea sistemului imunitar – imbunatatirea sistemului imunitar este o metoda prin care fiecare persoana are ocazia de a se proteja adecvat de contactarea bolilor transmisibile sau de infectiile virale periculoase;
  • imbunatatirea somnului – persoanele care se confrunta cu diverse tulburari de somn, pot lua in considerare terapia cu ozon, care are un efect antistres, relaxant si care contribuie semnificativ la un somn odihnitor si linistit.

Exista contraindicatii cu privire la procedura de ozonoterapie: pareri, riscuri

Persoanele care cauta pe internet „ozonoterapie pareri”, trebuie sa aiba in vedere si complicatiile sau riscurile pe care un pacient le poate suferi din cauza acestei proceduri. Din fericire, cercul lor este restrans. Astfel, nu trebuie sa se aplice terapia cu ozon in cazul in care pacientul:

  • a suferit recent un infarct miocardic;
  • are hipertiroidism;
  • are trombocitopenie;
  • are deficit de G-6-PD;
  • are hipertensiune arteriala;
  • a suferit de un accident vascular hemoragic.

 

Partea buna este ca nu s-au remarcat nici efecte adverse numeroase. Principalul se refera la faptul ca, dupa interventie, organismul va avea o reactie puternica de detoxifiere, cunoscuta si sub numele de „efectul Herxheimer”.

Prin urmare, pacientii care isi doresc sa se bucure de un corp energic, de un sistem imunitar imbunatatit si de o digestie sanatoasa, se pot folosi de terapia cu ozon cu incredere, in cadrul careia organismul lor va intra in contact cu o multime de efecte benefice.