Meniu

Recuperare Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suferi de afectiuni ale aparatului locomotor sau ai trecut recent printr-o interventie chirurgicala complexa pentru care ai nevoie de recuperare medicala? In Baia Mare exista o multime de centre medicale disponibile, la care poti apela cu incredere si unde vei avea sansa de a gasi medici experimentati. Procedurile de recuperare medicala sunt o modalitate prin care iti poti recapata mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor, dar si prin care te poti trata eficient de problemele osteoarticulare sau musculare. Tocmai de aceea conteaza foarte mult ca medicul la care apelezi sa fie bine pregatit in acest domeniu.

Daca nu stii care sunt institutiile medicale din Baia Mare pe care sa le iei in considerare, iti punem la dispozitie urmatoarele clinici si centre medicale, prezentate mai jos, alaturi de prezentarile aferente. Citeste mai departe si descopera care sunt acestea, dar si ce au de oferit.

Care este pretul pentru o sedinta de recuperare medicala in Baia Mare?

Exista multe centre de recuperare medicala in Baia Mare in care terapeutii si medicii stabilesc pretul in functie de numarul de sedinte necesar pentru tratarea afectiunii, fiind dificil, astfel, de stabilit un interval general de preturi. In tabelul de mai jos iti prezentam care sunt tarifele practicate in orasul tau pentru o singura sedinta, pentru a sti care este bugetul pe care sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Recuperare
Rating
Website
Infinity Health
Clinica-Verificata
30-150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 30-150 Ron
 • Medici si terapeuti profesionisti, prompti si implicati
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera placuta
Kineto Smart
25-130 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 25-130 Ron
 • Rating ridicat
 • Terapeuti cu experienta si profesionisti
 • Proceduri eficiente de recuperare medicala
 • Ambient placut
 • Dotari superioare
Kinetic by Friedl Med
30-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 30-100 Ron
 • Curatenie
 • Echipa profesionista de terapeuti si medici
 • Solutii si proceduri personalizate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
Policlinica Sf. Maria
30-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 30-100 Ron
 • Planuri de tratament personalizate
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Echipa profesionista de medici si terapeuti
 • Atmosfera linistita
Euromedica
20-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 20-100 Ron
 • Medic specialist in recuperare medicala
 • Solutii si proceduri personalizate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Servicii de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in procedurile de recuperare medicala in Baia Mare

 Mai jos vei descoperi un top cinci al centrelor de recuperare medicala din Baia Mare pe care le-am selectat special pentru tine, pentru a te scuti de munca de documentare. Institutiile pe care ti le prezentam isi propun sa ofere tuturor pacientilor o abordare moderna si servicii de calitate, astfel incat procesul de tratare a afectiunilor sa decurga perfect. Parcurge fiecare descriere in parte si afla cat de bine echipate sunt:

1. Infinity Health

Infinity Health si-a inceput activitatea in anul 2001 si este specializata in procedurile de recuperare medicala in Baia Mare, tratand eficient pacienti care se confrunta cu diverse afectiuni si dizabilitati fizice. Colectivul de medici si terapeuti care isi desfasoara activitatea in cadrul clinicii este experimentat, avand o buna pregatire in domeniu in urma studiilor universitare si cursurilor de specialitate. Echipa este formata din: dr. Elena Andreica, medic specialist in reabilitare medicala, Kinga Marosan, fiziokinetoterapeut, Mihai Bud, asistent medical balneofiziokinetoterapie si recuperare / maseur si Mihaela Predoiu, balneofiziokinetoterapeut. In arsenalul de proceduri oferite pacientilor in cadrul departamentului de recuperare merita mentionate: kinetoterapie, fizioterapie, masaj medical de relaxare, reflexoterapie, terapia Andullation, masaj facial si tratamente cosmetice si terapia Pranic Healing, efectuate cu ajutorul unor echipamente si aparaturi de ultima generatie.

Pretul pentru o sedinta de recuperare medicala porneste de la 30 lei si poate ajunge la 150 lei.

Principalele calitati care sunt apreciate cu privire la serviciile oferite de clinica sunt profesionalismul, promptitudinea, implicarea si buna pregatire de care cadrele medicale dau dovada la fiecare interactiune cu pacientul. De asemenea, aparaturile si echipamentele utilizate in efectuarea procedurilor medicale sunt de o performanta ridicata, pentru obtinerea unor rezultate ireprosabile.

Vezi parerile pacientilor despre Infinity Health
Vezi Pareri

2. Kineto Smart

Kineto Smart este un cabinet specializat in recuperarea medicala in Baia Mare, care se adreseaza tuturor pacientilor cu probleme osteoarticulare si musculare. Personalul este format dintr-o echipa specializata in fizioterapie si kinetoterapie, care este capabila sa aplice un plan eficient de tratament si de recuperare pentru fiecare pacient in parte. Cadrele medicale au competenta de a identifica si un diagnostic corect, pe baza caruia sa conceapa un proces personalizat de recuperare. Printre serviciile pe care clinica le pune la dispozitia pacientilor se numara si: terapia Tecar, stretching, proceduri kinetoterapeutice si fizioterapeutice si laserterapie. Aceste terapii sunt realizate cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, care se afla in dotarile clinicii, pentru obtinerea unor rezultate excelente intr-un numar redus de sedinte.

Pretul stabilit pentru o sedinta de recuperare medicala porneste de la 25 lei si poate ajunge la 130 lei, in functie de procedurile practicate, dar si de numarul de sedinte recomandat.

Rating-ul ridicat al centrului de recuperare denota o buna pregatire a cadrelor medicale, dar si o echipare corespunzatoare a cabinetelor. Colectivul este format din terapeuti cu o experienta vasta in tratarea afectiunilor pacientului, indiferent cat de severe sunt, si in aplicarea corecta a procedurilor de recuperare medicala, pentru o eficienta ridicata. De asemenea, ambientul este placut inca de la intrare, multi pacienti mentionand ca se simt confortabil si pe maini bune.

3. Kinetic by Friedl Med

Kinetic by Friedl Med este centru de recuperare din Baia Mare specializat in kinetoterapie, care vine in ajutorul tuturor celor cu probleme lombare si afectiuni osteoarticulare. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire in acest domeniu, oferind consultatii de specialitate, un diagnostic precis si planuri adecvate de tratament pentru fiecare pacient in parte, indiferent cat de severa este afectiunea de care sufera. Din cadrul echipei merita mentionati urmatorii: dr. Anda Neacsu, medic primar recuperare medicala, dr. Norbert Friedl, medic specialist ortopedie si traumatologie, dr. Andrei Prie, medic primar ortopedie si traumatologie, dr. Ion Stefan, medic primar ortopedie si traumatologie. Acesteia i se alatura si echipa de kinetoterapeuti, care au o experienta vasta in aplicarea procedurilor terapeutice, folosind tehnici eficiente. Kinetic by Friedl Med este echipat in mod corespunzator si cu aparaturi eficiente, prin intermediul carora procedurile aplicare au sanse maxime de reusita.

Pretul pentru o sedinta de recuperare medicala porneste de la 30 lei si poate ajunge la 100 lei.

Clinica se bucura de un rating maxim, datorita faptului ca pacientii a fost multumiti de serviciile de care au beneficiat, lasand un feedback pozitiv. Echipa de medici si terapeuti este profesionista si implicata in actul medical, oferind solutii personalizate pentru fiecare pacient. De asemenea, dotarile clinicii sunt superioare, avand in componenta lor aparaturi de ultima generatie, pentru o precizie ridicata a procedurilor efectuate.

4. Policlinica Sfanta Maria

Policlinica Sfanta Maria din Baia Mare cuprinde mai multe specializari, printre care se numara si recuperarea medicala. Echipa de terapeuti de la departamentul de reabilitare este coordonata de dr. Sorina Sabo, medic primar in balneofizioterapie – reumatologie, cu o experienta vasta in tratarea adecvata a pacientilor in functie de afectiunile cu care se confrunta. Printre procedurile de care pacientii pot beneficia se numara si: consultatii si control de specialitate, laserterapie, TENS, curenti interferentiali, terapie cu ultrasunete, curenti dinamici, galvanizare, plan de recuperare si tratament, vacum. Toate acestea sunt realizate cu ajutorul unei aparaturi de ultima generatie, prin intermediul careia se pot obtine rezultatele dorite intr-un numar redus de sedinte. 

Pretul aplicat pentru o sedinta de proceduri de recuperare medicala incepe de la 30 lei si poate ajunge la 100 lei.

Policlinica este bine privita de pacienti, aceasta beneficiind de un rating ridicat. Echipa de medici si terapeuti isi trateaza activitatea cu seriozitate, acordandu-le pacientilor cele mai bune conditii in care sa se vindece. Serviciile si procedurile aplicate sunt de calitate, aparaturile si echipamentele utilizate sunt de ultma generatie, iar atmosfera din interiorul cabinetului este relaxanta. 

5. Euromedica

Euromedica este un spital din Baia Mare, cu o activitate multidisciplinara, in cadrul caruia pacientii pot opta si pentru proceduri de recuperare medicala. Medicul specialist in reabilitare medicala, dr. Marta Paun, are competenta de a oferi o consultatie de specialitate, de pe urma careia stabileste un diagnostic corect si un plan eficient de tratament. Aceasta are pregatirea de a efectua urmatoarele proceduri si terapii la standarde superioare: electroterapie, kinetoterapie, laserterapie, masaj general, masaj regional si terapie Shockwave. Departamentul de reabilitare este echipat in mod corespunzator, astfel incat procedurile si terapiile efectuate sa corespunda asteptarilor create de pacienti. 

Pretul stabilit pentru o sedinta de recuperare medicala incepe de la 20 lei si poate ajunge la 100 lei, in functie de procedurile alese.

Spitalul Euromedica din Baia Mare este bine cotat de catre pacienti, multumita serviciilor calitative de care au beneficiat. Medicul specialist in recuperare medicala, dr. Marta Paun isi trateaza pacientii cu seriozitate, amabilitate si profesionalism, oferind solutii personalizate in functie de afectiunile pe care pacientul le experimenteaza. De asemenea, aparaturile folosite in cadrul sedintelor de terapie sunt de o performanta inalta, facilitand si imbunatatind actul medical. 

Concluzii

Esti in cautarea unei clinici care sa ofere proceduri de recuperare medicala in Baia Mare? Atunci iti recomandam sa iei in considerare variantele pe care ti le-am pus la dispozitie anterior in articol, pentru a beneficia de proceduri ireprosabile, desfasurate intr-un cadru specializat si sub atenta supraveghere a terapeutilor calificati.