Meniu

Recuperare Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Recapatarea mobilitatii, a flexibilitatii articulatiilor si a fortei musculare sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le obtii daca urmezi proceduri de recuperare medicala in Braila, mai ales daca acestea iti sunt recomandate de medicul specialist. De regula, este nevoie de un program de reabilitare medicala in cazul in care te confrunti cu anumite afectiuni la nivelul oaselor, articulatiilor si muschilor sau atunci cand ai suferit o interventie chirurgicala complicata. Efectele incep sa fie vizibile chiar din primele sedinte, insa nu trebuie sa renunti la ele pe parcurs pana nu te vindeci complet.

In Braila exista o multime de centre medicale de recuperare pe care le poti lua in considerare si in care vei putea solicita ajutorul terapeutilor in legatura cu problema pe care o experimentezi, pentru a beneficia de solutii personalizate. Nu iti neglija sanatatea si cere sfatul medicului specialist in reabilitare, pentru a te vindeca in mod corect.

Cat costa o sedinta de recuperare medicala in Braila?

Inainte de a lua in considerare o anumita clinica de recuperare din Braila, cel mai bine este sa te documentezi si cu privire la preturile practicate. Din fericire, pentru a-ti simplica munca, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un tabel cu toate tarifele aplicate in clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Recuperare
Rating
Website
Kinetic Therapy
Clinica-Verificata
30-130 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 30-130 Ron
 • Servicii si proceduri eficiente de recuperare medicala
 • Echipa profesionista de terapeuti
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate ireprosabile
Artro Kinetic Med
30-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 30-100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera primitoare si relaxanta
 • Echipa implicata, amabila si proceputa de terapeuti
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate excelente
First Kinetic
20-90 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 20-90 Ron
 • Echipa de incredere de terapeuti
 • Proceduri eficiente de recuperare
 • Ambient primitor
 • Dotari superioare
Kineto Progress
20-80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 20-80 Ron
 • Echipa profesionista de terapeuti
 • Act medical ireprosabil
 • Ambient placut si relaxant
 • Dotari superioare
Recuperare medicala
20-80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 20-80 Ron
 • Ambient placut
 • Proceduri eficiente de recuperare medicala
 • Act medical de calitate
 • Aparaturi si echipamente performante
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de recuperare medicala din Braila

In continuare, iti vom afisa in topul de mai jos cinci clinci specializate in recuperare medicala in Braila spre care iti poti indrepta atentia cu incredere. In cadrul acestora isi desfasoara activitatea o echipa medicala cu o abordare moderna si eficienta, astfel incat rezultatele obtinute in urma procedurilor sa fie cele mult asteptate. Citeste mai departe si afla cat de bine dotate sunt clinicile, dar si ce impact au avut serviciile acestora asupra pacientilor care le-au frecventat:

1. Kinetic Therapy Tarachiu

Centrul de recuperare medicala din Braila, Kinetic Therapy Tarachiu, se adreseaza tuturor persoanelor care se confrunta cu probleme osteoarticulare si musculare, pentru recapatarea mobilitatii si flexibilitatii corpului. In cadrul acestui centru isi desfasoara activitatea kt. Tarachiu Radita, care are o experienta vasta in domeniul de recuperare medicala, specializat si in terapiile Yumeiho, Vojta si de reeducare posturala globala. Echipa pe care kinetoterapeutul o coordoneaza este competenta in tratarea afectiunilor neuromotorii, ortopedice, geriatrice, cardio, pediatrice, stabilind planuri eficiente de reabilitare in urma consultatiilor de specialitate si a diagnosticarii corecte a pacientului. In plus, dotarile din interiorul cabinetului sunt moderne si performante, fiind de ajutor in indeplinirea unui act medical de calitate.

Tariful aplicat pentru o sedinta de recuperare medicala porneste de la 30 lei si poate ajunge la 130 lei.

Centrul de recuperare este apreciat in unanimitate de pacient, acesta beneficiind de un rating maxim. Serviciile si procedurile puse in aplicare sunt eficiente, atmosfera din interiorul cabinetului este relaxanta si primitoare, iar echipa medicala acorda atentie sporita tuturor pacientilor. Planurile de tratament pe care le stabilesc sunt adaptate la nevoile lor, iar aparaturile folosite in cadrul sedintelor de recuperare sunt de ultima generatie, prin intermediul carora rezultatele obtinute sunt ireprosabile. 

Vezi parerile pacientilor despre Kinetic Therapy Tarachiu
Vezi Pareri

2. Clinica Artro Kinetic Med

Clinica Artro Kinetic Med din Braila are ca specializare principala recuperarea medicala realizata prin proceduri si exercitii la standarde superioare. Colectivul de terapeuti are o buna pregatire in acest domeniu, punand in aplicare terapii si proceduri nedureroase si rapide, prin care pacientii se pot vindeca in mod corespunzator. Printre serviciile pe care specialistii le indeplinesc sunt amintite si: masaj terapeutic, deep tissue, de relaxare, fizioterapie, Mouligan Technique, Trigger Points, kinetoterapie, magnetoterapie, terapie Shockwave, crioultrasunete si gimnatisca medicala pediatrica. Toate aceste proceduri, terapii si tratamente sunt desfasurate intr-un cadru amenajat corespunzator si dotat cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, care ajuta la obtinerea rezultatelor dorite intr-un numar redus de sedinte. Evaluarea medicala este efectuata tot de cadrele medicale, pe baza careia se stabilesc si planurile de tratamente.

Costul pentru o sedinta de recuperare medicala porneste de la 30 lei si poate ajunge la 100 lei.

Artro Kinetic Med a castigat atentia si simpatia pacientilor, care au acordat doar recenzii pozitive pentru serviciile si procedurile de care au beneficiat. Atmosfera este primitoare si relaxanta, procedurile si planurile personalizate de tratament sunt eficiente, iar echipa de terapeuti da dovada de implicare, amabilitate si pricepere in actul medical. Avand la dispozitie echipamente si aparaturi de ultima generatie, automat si rezultatele obtinute sunt pe masura asteptarilor.

3. First Kinetic

First Kinetic este un centru de recuperare medicala din Braila, care pune la dispozitia pacientilor planuri eficiente de reabilitare in prezenta unui personal de incredere. Terapeutii au o experienta de peste 4 ani in procedurile de recuperare, avand ca scop recapatarea functionalitatii motorii intr-un numar cat mai redus de sedinte, astfel incat pacientii sa isi poata relua activitatile cotidiene cat mai rapid. De asemenea, acestia pot oferi si sfaturi cu privire la prevenirea aparitiei unor anumite probleme de sanatate sau accidentari, mai ales in cazul sportivilor. Serviciile si procedurile de carfe pacientii pot beneficia sunt: kinesiotaping, kinetoterapie, terapia trigger points, reeducare posturala globala, terapia Yumeiho, terapie fasciala, fitness medical, masaj shiatsu, stretching global activ. Toate procedurile sunt realizate intr-un cabinet specializat, dotat cu toate echipamentele, aparaturile necesare si amenajat in mod adecvat.

Pretul pentru o sedinta de recuperare medicala la First Kinetic incepe de la 20 lei si ajunge la 90 lei.

Rating-ul maxim al clinicii denota implicare din partea terapeutilor si o dotare corespunzatoare a cabinetului, astfel incat sa fie cat mai bine pregatit pentru efectuarea procedurilor de recuperare. Planurile de tratament si de reabilitare stabilite de echipa medicala sunt eficiente si personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient, pentru o reusita imediata. De asemenea, ambientul este primitor, ceea ce este de ajutor pentru pacientii tematori.

4. Kineto Progress

Daca esti in cautarea unui cabinet de recuperare medicala din Braila care sa ofere servicii de calitate si care sa se adreseze tuturor pacientilor, indiferent de varsta, poti lua in considerare Kineto Progress. Echipa de kinetoterapeuti si fizioterapeuti iti poate sugera care abonament de proceduri se potriveste cel mai bine pentru tratarea afectiunii de care suferi, in urma unei consultatii de specialitate. De regula, programul de reabilitare este personalizat si include exercitii fizice, dar si masaj terapeutic, pentru o vindecare rapida si completa. Printre serviciile care sunt pune la dispozitia celor interesati se numara si: kinetoterapie pediatrica, evaluare si recuperare, masaj, asistenta cu mersul si mobilitarea, tratamente si infectii etc. Din fericire, pacientii pot opta si pentru servicii decontate, multumita contractului incheiat dintre centrul de recuperare si CAS.

Pretul pentru o sedinta de recuperare medicala este de incepe de la 20 lei si ajunge la 80 lei.

Cabinetul are un impact pozitiv asupra pacientilor, lucru care este vizibil si din rating-ul maxim care a fost atribuit clinicii. Echipa medicala este serioasa, implicata, atenta la detalii si bine pregatita, realizand un act medical ireprosabil. Serviciile si procedurile sunt calitative, ambientul din interiorul cabinetului este relaxant si placut, iar pacientii pot opta si pentru kinetoterapie la domiciliu. 

5. Recuperare medicala

In clinica Recuperare Medicala din Braila, pacientii au ocazia de a beneficia de proceduri si tratamente eficiente pentru a trata afectiuni din sfera reumatologiei, neurologiei, ortopediei – traumatologiei. Echipa de medici si terapeuti pune la dispozitia celor interesati planuri eficiente si personalizate de proceduri, care sa trateze adecvat orice afectiune, indiferent cat de severa este. Printre procedurile care sunt puse la dispozitie se numara si cele de: kinetoterapie, acupunctura, chiropractica, fizioterapie, ultrasunete, laser, electroterapie, magnetoterapie si masaj terapeutic. Actul medical se desfasoara intr-un cabinet adecvat amenajat si dotat, astfel incat procedurile aplicate sa fie eficiente si sa conduca la obtinerea unor rezultate excelente.

Costul pentru o sedinta de recuperare medicala incepe de la 20 lei si poate ajunge la 80 lei, in functie de procedurile efectuate.

Rating-ul este de cinci stele, ceea ce inseamna ca toti pacientii care au vizitat aceasta clinica au fost multumiti. Personalul da dovada de implicare si o buna pregatire in actul medical, avand la dispozitie o aparatura si echipamente de ultima generatie pentru efectuarea unor proceduri la standarde superioare. In plus, ambietul este placut, multi dintre pacienti marturisind ca se simt confortabil in timpul sedintelor.

Concluzii

Daca medicul specialist ti-a recomandat sa urmezi un program de recuperare medicala in Braila pentru a te vindeca de o problema de sanatate sau pentru a te recupera adecvat dupa o interventie chirurgicala, iti poti indrepta atentia catre centrele medicale amintite anterior in articol. Vei avea sansa de a colabora cu echipe profesioniste de terapeuti, care te vor ajuta sa invingi cu succes problemele pe care le experimentezi.