Meniu

Recuperare Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te afli in plin proces de tratare a unei afectiuni dizabilitante si vrei sa beneficiezi de o recuperare medicala in Brasov sub atenta supraveghere a unei echipe profesioniste, poti citi in continuare. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un top cinci al clinicilor de incredere din orasul tau, pe care sa le iei in considerare pentru efectuarea tuturor procedurilor de recuperare cu ajutorul unui personal experimentat. Fie ca este vorba despre o problema de sanatate sau de recuperarea dupa o interventie chirurgicala, ai nevoie de ajutorul unui medic specialist care sa iti ofere sprijinul necesar pentru o reabilitare ca la carte. 

Brasov este un oras cu un potential medical ridicat, gazduind o multime de clinici si cabinete specializate in procedurile de recuperare. Solicita parerea unui medic specialist din cadrul institutiilor medicale amintite ulterior si afla care planuri de reabilitare sunt potrivite pentru problemele pe care le experimentezi. 

Cat costa o consultatie pentru recuperarea medicala in Brasov?

Pretul pentru consultatiile de specialitate in urma carora se stabilesc planurile de recuperare medicala in Brasov sunt stabilite in functie de statutul medicului (primar sau specialist), de renumele clinicii si de eficienta aparaturilor aflate in dotari. Citeste mai departe si afla care sunt preturile aplicate pentru un astfel de serviciu medical, dar si care sunt clinicile pe care ti le recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Corpore
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rating maxim
 • Rezultate excelente
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa bine pregatita de specialisti si medici
 • Atmosfera primitoare
Centrul Rafael
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Rating ridicat
 • Echipamente de o performanta inalta
 • Specialisti competenti, implicati si amabili
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
Centrul Fiziotik
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalism, buna pregatire si implicare
 • Cadre medicale experimentate
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Rezultate excelente
 • Rating ridicat
Clinica Remed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparate de ultima generatie
 • Specialisti priceputi, implicati si amabili
 • Act medical exemplar
 • Abordare profesionala
 • Decalarea programarilor
Vitalmed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipa medicala profesionista
 • Tratament corect
 • Diagnostic precis
 • Spital curat si modern
 • Aparaturi de performanta inalta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in recuperare medicala in Brasov 

Clinicile specializate in recuperare medicala in Brasov pe care ti le recomandam sunt prezentate chiar mai jos, asa cum ti-am promis. Afla care sunt dotarile lor, de ce sunt atat de apreciate, dar si cat de experimentate sunt cadrele medicale care se ocupa de procedurile de recuperare medicala:

1. Centrul Corpore Vital

Centrul Corpore Vital este specializat in recuperarea medicala in Brasov, oferind pacientilor posibilitatea de a-si recapata mobilitatea si flexibilitatea in miscare. Printre procedurile de recuperare care se dovedesc a fi de un real ajutor pentru pacientii de toate varstele se numara si: electroterapie, hidroterapie, magnetoterapie, ultrasonoterapie, laserterapie, kinetoterapie si masaj. Medicii care se afla in cadrul centrului medical au competenta de a stabili un diagnostic corect  dupa consultatia de specialitate, dar si planul eficient de tratament, astfel incat recuperarea sa fie una cat mai rapida si facila. Din cadrul echipei de specialisti in recuperare medicala se numara si: Radu Dragan (specialist masaj, kinetoterapie, electroterapie si recuperare medicala), Anca Sirbu (specialist masaj si terapii complementare), Raluca Trasca (specialist masaj, kinetoterapie, electroterapie si recuperare medicala), Andreea Popa (specialist masaj, kinetoterapie, electroterapie si recuperare medicala), dr. Danut Perja (specialist in medicină fizică și de reabilitare), Victor Streza (terapeut terapii alternative: reflexoterapie, Shiatsu Zen, MTC).

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 200 lei. 

Centrul Corpore Vital a obtinut un rating maxim, datorita faptului ca pacientii au fost multumiti de prestatia medicilor, dar si de rezultatele excelente pe care le-au dobandit. Echipa de specialisti este orientata catre cele mai eficiente solutii, fiind amabila, empatica, atenta la necesitatile pacientului si implicata in actul medical. La dispozitia sa se afla o aparatura de ultima generatie, care este folosita in proceduri si examinari, pentru obtinerea unor rezultate precise. In plus, atmosfera din cabinet este primitoare si confortabila. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Corpore Vital
Vezi Pareri

2. Centrul Rafael

Rafael este un centru de recuperare medicala din Brasov, in cadrul caruia se aplica proceduri eficiente de: kinetoterapie, fizioterapie, masaj, consultatii medicale de specialitate, consultatii de logopedie si psihologie, indiferent de varsta pacientului. Personalul este format din medici si specialisti cu o buna pricepere in aplicarea procedurilor medicale dintr-un spectru larg de domenii: kinetoterapie, fizioterapie, masaj, terapie cu autoplasma, masaj la birou, masa raindrop, consultatii de specialitate, consultatii psihologice, consultatii de logopedie, masaj Fohow, Trigger Points, terapia miofasciala, terapie manuala, tehnica articulara, terapie Schroth, benzi kinesiologice, terapie cu vacuum intermitent, terapie dry needling, terapie hiperbara etc. Pe langa rezultatele exceptionale obtinute de medici, se remarca si dotarile centrului de recuperare, care sunt de ultima generatie si care ajuta la efectuarea unor proceduri cu efect de lunga durata.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 220 lei.

Rating-ul clinicii este unul ridicat, datorita faptului ca serviciile si procedurile puse in aplicare sunt ireprosabile. Echipa de specialisti este amabila, implicata in actul medical, atenta si profesionista, avand competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si un tratament personalizat pe masura. Dotarile clinicii sunt, de asemenea, superioare, fiind folosite in realizarea unui act medical exemplar. 

3. Centrul Fiziotik

Centrul Fiziotik este specializat in recuperare medicala in Brasov, care pune accent pe procedurile de fizioterapie, cu rol de vindecare si de recapatare a mobilitatii pacientului. Clinica si-a inceput activitatea in anul 2017 si, inca de la inceput, a fost orientata catre abordarile terapeutice, cum ar fi: fizioterapie, kinetoterapie, masaj terapeutic si salinoterapie. Cadrele medicale si specialistii se pot lauda cu o experienta de peste 35 de ani care au competenta de a efectua si indica planuri eficiente de recuperare. Din cadrul acestei echipe, merita amintiti urmatorii: dr. Constantin Rujan si dr. Cristina Daniela Vladoi, medici primari de recuperare, medicina fizica si balneologie, dr. Mircea Rosculet si dr. Diana Maria Dinescu, medici specialisti in recuperare, medicina fizica si balneologie. Echipa de fiziokinetoterapeuti este vasta si are un rol urias in recuperarea pacientului, sprijinindu-l la fiecare pas. Printre serviciile care sunt puse la dispozitie de acest centru medical se numara si: miscare pasiva continua, electroterapie, ozonoterapie, terapia Shockwave, elongatii vertebrale, drenaj limfatic, terapie Tecar, termoterapie, infiltratii PRP, terapie colagen-guna, kinetoterapie, salina si aerosoli si masaj.

Pretul pentru o consultatie cu scopul stabilirii planului de recuperare medicala este de 150 lei. 

Principalele aspecte pe care pacientii le-au apreciat la centrul Fiziotik sunt profesionalismul, buna pregatire a cadrelor medicale si implicarea acestora in actul medical. In plus, echipamentele si aparaturile utilizate sunt de o performanta inalta, ceea ce inseamna ca procedurile puse in aplicare sunt la standarde superioare. Rezultatele dorite incep sa fie vizibile chiar si dupa un numar redus de sedinte.

4. Clinica Remed

Clinica Remed este o alta varianta pe care o poti lua in considerare daca vrei sa beneficiezi de o recuperare medicala in Brasov la standarde superioare, in prezenta unei echipe medicale profesioniste. Printre serviciile si procedurile puse la dispozitia pacientilor se numara si: fizioterapie, electroterapie, fototerapie, termoterapie, kinetoterapie și magnetoterapie, care au rolul de a trata afectiunile aflate la sistemul osos, muscular, nervos. Consultatiile si diversele forme de terapie sunt gratuite prin intermediul contractului incheiat cu CAS. Echipa de specialisti cu o experienta vasta in recuperarea medicala este formata din: dr. Cornelia Lidia Soare, dr. Alina Mirela Martoma si dr. Daniela Alexa. In ceea ce priveste dotarile, si acestea sunt superioare, fiind eficiente in efectuarea unui act medical ireprosabil. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de specialitate este de 200 lei pentru pacientii care nu pot obtine acest serviciu decontat.

Profesionalismul, rabdarea, simpatia, implicarea si pasiunea pentru terapie a cadrelor medicale sunt doar cateva dintre calitatile pentru care pacientii vor sa apeleze la serviciile clinicii Remed. Echipa de specialisti este atenta la nevoile acestora, este amabila, binevoitoare si implicata in actul medical, iar aparatele puse la dispozitia lor sunt de ultime generatie. Cu toate acestea, decalarea programarilor poate fi o problema pe care o poti experimenta.

5. Vitalmed

Vitalmed este un spital de recuperare medicala din Brasov, care ofera servicii de spitalizare continua, dar si de ambulatoriu. Si-a inceput activitatea in anul 2003 si inca de atunci se preocupa de domenii ca: kinetoterapie, tratament cu ultrasunete, laserterapie, unde scurte, masaj, electroterapie, hidroterapie etc. Echipa de medici si specialisti este experimentata in efectuarea tuturor procedurilor necesare se recuperare medicala, avand competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si de a elabora un plan eficient de tratament. In dotarile spitalului se afla o aparatura moderna si un echipament performant, care este de un real ajutor in efectuarea unor proceduri la standarde superioare.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 200 lei, insa poate fi si gratuita prin intermediul biletului de trimitere.

Echipa medicala este apreciata pentru caldura si profesionalismul de care a dat dovada, dar si pentru elaborarea unui tratament corect in urma stabilirii unui diagnostic precis. Spitalul este curat, modern, echipat cu aparaturi de o performanta inalta, iar procedurile recomandate in cadrul departamentului de recuperare medicala sunt eficiente.

Concluzii

Esti in cautarea unei institutii care sa fie specializata in recuperarea medicala in Brasov? Atunci ia in considerare clinicile si cabinetele prezentate anterior in articol, pentru ca vei avea parte de un act medical ireprosabil, intr-un cadru specializat, atent supravegheat de medicii specialisti. Alege sa iti pui sanatatea pe primul loc si recapata-ti mobilitatea corpului.