Meniu

Recuperare Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exercitiile fizice si terapeutice sunt recomandate pentru persoanele care se recupereaza dupa o interventie chirurgicala, insa este nevoie de priceperea si experienta vasta a medicilor specialisti pentru conceperea unui plan eficient de recuperare. In Bucuresti, din fericire, exista o multime de clinici si cabinete medicale specializate in aceasta ramura medicala. Daca si tu ai nevoie de o perioada de recuperare, ia legatura cu medicul specialist pentru a te asigura ca beneficiezi de un plan eficient, care te va ajuta sa cresti mobilitatea articulara.

Stim ca numarul de clinici specializate in recuperarea medicala din Bucuresti poate fi coplesitor, motiv pentru care, in cele ce urmeaza, iti prezentam o lista cu unele dintre cele mai frecventate si apreciate clinici din orasul tau pe care le poti lua in considerare. Asigura-te ca beneficiezi de un ajutor de specialitate, pentru a te bucura de o recuperare rapida si eficienta.

Cat costa procedura de recuperare in Bucuresti?

Pretul aplicat de o clinica de recuperare in Bucuresti pentru aceasta procedura variaza de la o institutie medicala la alta in functie de echipamentele utilizate, de experienta medicilor si de numarul necesar de sedinte. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un tabel cu tarifele practicate de clinicile din orasul tau, pentru a sti care este bugetul orientativ pe care trebuie sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 250 Ron
 • Trei locatii Centrokinetic in Bucuresti
 • Recuperare pentru toate varstele
 • Echipa de 5 medici specializati in recuperare medicala
 • Fizioterapeuti si kinetoterapeuti supraspecializati
 • Echipamente performante si moderne
 • Atmosfera motivanta
AtleticoKinetic
2
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista
 • Pregatire superioara
 • Amabilitate, profesionalism si implicare
 • Rating ridicat
Clinica Fizio
3
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipamente de o performanta inalta
 • Echipa medicala de exceptie
 • Rating ridicat
 • Experienta vasta
 • Atmosfera prietenoasa
Koly Medical
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Echipamente si tehnologii de ultima generatie
 • Echipa profesionista si experimentata de medici
 • Plan eficient de tratament
 • Amenajare cu bun gust
 • Atmosfera primitoare
Centrul Recumed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Echipamente moderne
 • Echipa medicala profesionista si experimentata
 • Amenajare placuta pentru adulti si copii
 • Mediu confortabil
 • Proceduri de calitate
FizioLife Medica
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici primari in recuperare medicala
 • Servicii la standarde superioare
 • Clinica moderna
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici de recuperare in Bucuresti

Daca ai suferit recent o interventie chirurgicala si ai nevoie de sedinte de recuperare in Bucuresti, iti prezentam mai jos o lista cu cinci institutii medicale de incredere din capitala, unde poti beneficia de un ajutor de calitate din partea medicilor cu experienta. In plus, acestea sunt echipate cu aparatura si echipamentele necesare, pentru ca rezultatele obtinute sa fie cele dorite. Citeste mai departe si descopera-le:

1. Centrokinetic

Pentru recuperarea de dupa o afectiune sau leziune care afecteaza functionarea fizica si cognitiva te poti adresa si clinicii Centrokinetic din Bucuresti, care functioneaza in trei locatii: doua in sectorul 2 (bd. Mircea Eliade si Str. Barbu Vacarescu)  si una in sectorul 6 (bd. Iuliu Maniu). Serviciile de recuperare puse la dispozitie sunt diverse, iar echipa de specialisti numara cinci medici primari si specialisti in recuperare medicala, care ofera consultatii si planuri elaborate de tratament. Printre acestia se afla dr. Georgiana Tache, medic primar de recuperare, medicina fizica si balneologie cu o experienta de peste 30 de ani in acest domeniu, fiind totodata si sef de lucrari la disciplina de Recuperare Medicala de la UMF „Carol Davila” din Bucuresti. Pe langa medici, centrul mai dispune si de kinetoterapeuti si fizioterapeuti supraspecializati, iar programele de recuperare se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, sportivilor de performanta, persoanelor cu afectiuni ale coloanei vertebrale, neurologice si traumatice.

Pretul pentru o consultatie la un medic specialist este de 250 lei, iar la un medic primar este 300 lei.

Bucurestenii considera ca intreaga echipa a Centrokinetic este alcatuita din profesionisti care sunt atenti la nevoile pacientilor si le inspira o stare de bine, atat de necesara in procesul de recuperare. Sedintele de kinetoterapie si fizioterapie sunt astfel mai usoare si mai motivante pentru persoanele ce trec prin diverse probleme, de la accidentari sportive, la leziuni si afectiuni neurologice. Echipamentele ultramoderne sunt si ele considerate un mare plus de catre persoanele care fac recuperare in cele trei locatii Centrokinetic din Bucuresti.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. AtleticoKinetic

AtleticoKinetic este o clinica de recuperare din Bucuresti care pune la dispozitia pacientilor servicii, proceduri si tratamente la standarde superioare. Institutia medicala cuprinde o multime de departamente specializate, printre care sunt amintite si: recuperare coloana vertebrala, recuperare genunchi, traumatologie sportiva si kinetoterapie pediatrica. Dotarile clinicii sunt superioare, aceasta avand la dispozitie echipamente si aparaturi de o performanta inalta. De asemenea, echipa de medici este formata din terapeuti tineri, dinamici si experimentati, capabili sa puna in aplicare exercitii eficiente. In cadrul clinicii isi defasoara activitatea si un medic specialist in recuperarea medicala, dr. Elena Irina Chirita, care si-a format experienta profesionala in cadrul Institutului National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, in Centrul Medical de Geriatrie, Recuperare medicala si Ingrijiri Paleative „Sfantul Sava”, Ash Medicaltherapy SRL Ciorogarla si Centrul Medical Sfantul Spiridon Vechi.

Pretul pentru o consultatie la un medic de recuperare este de 150 lei.

AtleticoKinetic are un rating maxim, multumita serviciilor ireprosabile de recuperare puse in aplicare de medici cu experienta. Amabilitatea, buna pregatire in domeniu, profesionalismul si implicarea echipelor medicale sunt principalele motive pentru care pacientii iau in considerare aceasta clinica. De asemenea, aparaturile si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, ceea ce este de un real ajutor in efectuarea sedintelor si procedurilor in conditii sigure si la standarde superioare. 

3. Clinica Fizio

Clinica Fizio este specializata in efectuarea procedurilor de recuperare in Bucuresti in prezenta unei echipe medicale profesioniste. Aceasta este formata din medici, terapeuti si kinetoterapeuti cu experienta, printre care se numara si fondatorul institutiei medicale, kt. Ioan Dorin Popa. Printre serviciile de care pacientii vor beneficia se numara si: recuperarea sportiva, evaluare aparat locomotor, afectiuni posttraumatice, terapia posturii, servicii de recuperare dupa accidente, traumatologie sportiva, recuperare postoperatorie, recuperare pediatrica, evaluarea si tratarea durerilor musculare, biomecanica. Echipamentele care se afla in dotarile clinicii sunt de o performanta inalta, ceea ce permite efectuarea unor proceduri si sedinte de recuperare la standarde superioare. Principalele departamente ale institutiei medicale vizeaza: kinetoterapia, fizioterapia, terapia TECAR, masaj si consultatia de specialitate. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate care vizeaza elaborarea unui plan de recuperare este de 200 lei.

Clinica Fizio a obtinut un rating maxim, datorita prestatiei ireprosabile de care pacientii au beneficiat. Cadrele medicale, terapeutii si kinetoterapeutii au o experienta vasta in medicina fizica, dau dovada de amabilitate, intelegere, responsabilitate in lucrul cu pacientii si implicare. In cadrul sedintelor de recuperare se utilizeaza echipamente de o performanta inalta, astfel ca practicile medicale ating rezultatul scontat. Atmosfera din cabinet este una placuta si prietenoasa, fiind de un real ajutor in redarea unei stari de confort.

4. Koly Medical

Koly Medical este un centru de recuperare sportiva si medicala din Bucuresti, care pune la dispozitia persoanelor interesate servicii inovative si tratamente personalizate pentru nevoile fiecarui pacient. Tehnologia si echipamentele folosite sunt avansate, moderne si performante, pentru obtinerea rezultatelor dorite intr-un numar cat mai redus de sedinte. Sedintele sunt efectuate sub atenta supraveghere a medicilor primari in balneologie si recuperare medicala din clinica. Printre acestia sunt amintiti: dr. Nicolae Pavelescu si dr. Dana Ionescu, doi medici cu o experienta vasta si cu o buna pregatire in procedurile de recuperare medicala. Atat consultatiile, cat si planurile de tratament sunt elaborate de acesti medici primari, specializati in tratarea afectiunilor neuro-musculo-scheletale survenite atat in urma interventiilor chirurgicale, cat si in urma problemelor cronice. 

Tariful aplicat pentru o consultatie de specialitate este de 180 lei.

Centrul de recuperare Koly Medical este puternic apreciat de pacienti, beneficiind de un rating ridicat, multumita serviciilor de calitate de care beneficiaza. Echipamentele si tehnologiile utilizate sunt de ultima generatie, medicii avand ocazia de a elabora un plan eficient de tratament pentru fiecare pacient in parte. De asemenea, cabinetul este amenajat cu bun gust, ceea ce contureaza o atmosfera placuta si confortabila. 

5. Centrul Recumed

Centrul Recumed este specializat in recuperarea medicala in Bucuresti, punand la dispozitia pacientilor unele dintre cele mai eficiente proceduri pentru o vindecare rapida si sigura. Principalele departamente in care se efectueaza servicii de medicina fizica sunt: kinetoterapie, fizioterapie, hidroterapie si masaj. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea o echipa medicala profesionista, intre care sunt amintiti: dr. Daniela Gaman, medic primar in recuperare medicala si dr. Adriana Pricopescu, medic primar in recuperare medicala pediatrica. Acestia sunt experimentati in tratarea afectiunilor sportive, in programe de recuperare, in metode eficiente de intretinere corporala si in servicii kinetoterapeutice pentru copii. In plus, Recumed este dotat cu echipamente si tehnologii de ultima generatie, pentru efectuarea unor proceduri la standarde superioare.

Pretul aplicat pentru o consultatie de specialitate (atat la adulti, cat si la copii) este de 200 lei.

Centrul de recuperare medicala este apreciat de pacienti, multumita serviciilor de calitate superioara de care acestia beneficiaza. Echipamentele si tehnologiile din cadrul departamentului de recuperare medicala sunt de ultima generatie, ceea ce genereaza servicii si proceduri la standarde superioare. De asemenea, echipa medicala este formata din medici primari, cu o experienta vasta si cu o buna pregatire in recuperarea pacientilor. In plus, clinica este placut amenajata si pentru copii, astfel incat acestia sa se simta confortabil.

6. FizioLife Medica

Cu o activitate de peste 10 ani, clinica FizioLife Medica se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa beneficieze de proceduri de recuperare medicala in Bucuresti, sub stricta observatie a medicilor specialisti. Clinica a fost fondata de Ana Maria Florescu si este specializata in aplicarea unor tratamente de incredere, dar si a procedurilor eficiente din sfera medicinei fizice. Alaturi de o echipa de fizioterapeuti experimentata si profesionista, isi desfasoara activitatea si dr. Iulia Belc, medic primar in reabilitare medicala, medicina fizica si balneologie, cu o experienta dobandita in decursul anilor de practica si studii. Aceasta a debutat si s-a dezvoltat pentru 13 ani la Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol, apoi a condus Centrul de renume international „Ana Aslan Health SPA”. Principalele departamente pe care clinica le acopera cu succes sunt: fizioterapie, kinetoterapie, kinesio taping, masaj, terapie gravide, remodelare corporala, reflexoterapie, terapie Tecar, terapie Shockwave, terapie manuala ortopedica si terapie prin elongatie.

Pretul pentru o consultatie de specialitate la un medic primar este de 300 lei.

Clinica FizioLife Medica este apreciata, conform recenziilor pozitive postate. Echipa de medici este profesionista, capabila si competenta in desfasurarea unui act medical de calitate, iar echipamentele si tehnologiile utilizate sunt de ultima generatie. Astfel, procedurile si serviciile efectuate sunt la standarde superioare. Institutia medicala este moderna, iar atmosfera este primitoare pentru toata lumea.

Concluzii

Esti in cautarea unei clinici de recuperare in Bucuresti, unde sa poti beneficia de un ajutor de specialitate? Atunci noi iti recomandam sa iei in considerare clinicile si cabinetele medicale amintite anterior, pentru a beneficia de proceduri de calitate, efectuate in prezenta unei echipe medicale de incredere.