Recuperare Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru reabilitarea post-operatorie sau pentru tratarea unor afectiuni in cazul carora exercitiile fizice si terapeutice sunt recomandate, este necesara elaborarea de catre specialisti a unui plan de recuperare. In Cluj, persoanele de orice varsta care au nevoie de recuperare medicala pentru vindecarea completa dupa o operatie sau pentru cresterea mobilitatii articulare se pot adresa unui numar mare de centre specializate.

Poti face recuperare medicala in Cluj la centre medicale cu o reputatie foarte buna, recunoscute pentru calitatea serviciilor si a tratamentelor. Medicii cu experienta vasta creeaza planuri de recuperare personalizate, in urma examinarii fiizce si a anamnezei, astfel incat fiecare pacient sa beneficieze de programe terapeutice conform nevoilor sale.

Unde poti face recuperare in Cluj?

Cu o cautare rapida pe Google, poti vedea ca in Cluj exista mai multe centre medicale si clinici unde se face recuperare medicala. Tocmai pentru ca rezultatele sunt atat de variate, nu este usor sa alegi o singura optiune. De aceea, urmatorul tabel isi propune sa ajute viitorii pacienti sa faca o alegere corecta, sintetizand informatii de interes despre cele mai populare clinici din acest judet:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Balneum
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Personal amabil si comunicativ
 • Atmosfera placuta
Dana Folodi
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Terapeut cu experienta
 • Servicii de calitate
 • Terapii eficiente
Novoengrama
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Evaluare medicala complexa
 • Aparatura moderna
Kinetoteam
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Personal amabil si profesionist
 • Buna coordonare intre membrii echipei medicale
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie si organizare
 • Unii pacienti nu au gasit solutii potrivite la acest centru
Centrul Sf. Iosif
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici recunoscuti pe plan intern si international
 • Terapii eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun centru medical de recuperare din Cluj?

Clujul gazduieste multe clinici in care poti face recuperare medicala pentru redobandirea functionalitatii fizice si cognitive dupa o interventie chirurgicala sau un accident. Inainte de toate, important este sa alegi o baza de recuperare bine dotata, unde profeseaza specialisti si unde se folosesc tehnici de ultima ora.

Daca vrei sa identifici rapid o clinica de recuperare din Cluj ale carei servicii sa corespunda celor mai inalte asteptari, poti consulta clasamentul prezentat in continuare, care isi propune sa ofere o imagine de ansamblu privind activitatea celor mai reputate clinici si centre specializate pe aceasta ramura medicala:

1. Balneum

Cea mai buna optiune pentru persoanele din Cluj interesate de recuperare medicala este Balneum, centru medical unde persoanele care sufera de probleme de mobilitate pe fondul unor afectiuni pot beneficia de metode terapeutice inovative, cum ar fi crioterapia. La acest centru, isi desfasoara activitatea o echipa de medici si asistenti cu experienta vasta in domeniu, care se implica activ in procesul de recuperare si prioritizeaza fiecare etapa din recuperarea unui pacient.

Tariful unei consultatii pentru recuperare medicala este de 150 lei.

Persoanele care si-au impartasit in spatiul virtual experienta avuta la acest centru medical se declara multumiti de calitatea serviciilor si descriu personalul ca fiind profesionist. Echipa medicala pune accentul pe sanatatea pacientilor, fiind preocupati de starea acestora.

Vezi parerile pacientilor despre Balneum
Vezi Pareri

2. Dana Folodi

Dana Folodi este un cabinet de recuperare medicala situat in Cluj, caruia te poti adresa pentru gestionarea si tratarea afectiunilor prin miscare. Cabinetul a fost infiintat acum 3 ani si este impartit astfel: sala terapeutica, sala pentru exercitii fizice de recuperare, sala de asteptare si grup sanitar. Terapeutul Daniela Folodi are un parcurs academic si profesional complex, avand studii superioare in domeniu si participand la cursuri de specializare in strainatate.

Consultatia in vederea elaborarii unui plan de recuperare costa 150 lei.

In mediul online, nu foarte multe persoane si-au relatat experienta pe care au avut-o la cabinet. Totusi, exista cativa pacienti care au oferit calificative maxime, de unde reiese ca au fost multumiti de calitatea serviciilor si ca au beneficiat de tratamente eficiente;

3. Novoengrama

Un centru de recuperare medicala situat in Cluj, care ofera servicii de top si sprijina pacientii in procesul de reabilitare dupa o afectiune, un accident sau o operatie este Novoengrama. Dupa o evaluare detaliata a starii de sanatate a pacientului si dupa stabilirea obiectivelor, echipa formata din specialisti cu experienta initiaza tratamentul de recuperare. Colectivul este format din kinetoterapeuti, fizioterapeuti, psihologi, tehniciani maseuri si alti profesionisti care sustin pacientii in adoptarea unui stil de viata potrivit pentru recapatarea functiilor afectate.

Pretul unei consultatii de specialitate este de 170 lei. Pentru control si elaborare plan de recuperare, pacientii vor plati 100 lei.

Mai multi pacienti spun ca au avut o experienta foarte buna la acest centru si ca au beneficiat de tratamente eficiente, observand rezultate dupa primele sedinte. Evaluarea medicala este completa si detaliata, iar personalul este profesionist, amabil, dedicat si atent. Clinica este frumoasa, curata si dotata cu aparatura moderna.

4. Kinetoteam

Unul dintre cele mai bune centre pentru recuperare medicala in judetul Cluj este Kinetoteam. Colectivul medical din cadrul acestui centru beneficiaza de pregatire profesionala superioara si este conectat permanent la noile metode de tratament din domeniul recuperarii. Pentru fiecare pacient se dezvolta programe de tratament personalizate, in functie de patologie. Scopul personalului este de a se alinia celor mai inalte exigente si de a aplica tehnici moderne pentru a garanta calitatea serviciului.

Pretul unei consultatii este de 150 lei.

Numerosi pacienti au spus ca si-au rezolvat rapid problemele de sanatate la acest centru, exprimandu-si parerea despre serviciile oferite prin recenzii in mediul online. Clinica este frumoasa, curata si bine organizata. Medicii si asistentele sunt profesionisti, amabili si exista o buna coordonare intre membrii colectivului. De asemenea, atmosfera este una placuta. Exista si persoane care s-au declarat nemultumite de activitatea centrului, spunand ca nu au gasit solutii eficiente pentru afectiunile lor.

5. Centrul Medical Sf. Iosif

Lista optiunilor de top din Cluj pentru recuperare medicala este completata de Centrul Medical Sf. Iosif. Deschis in anul 2005, centrul medical mizeaza pe folosirea ultimelor tehnologii si pe asigurarea unor conditii deosebite pacientilor. Personalul medical are experienta vasta in domeniu si reuseste sa bifeze standarde inalte de calitate. De altfel, consultatiile de specialitate sunt efectuate de catre medici recunoscuti pe plan intern si international.

Pretul unei consultatii este de 100 lei.

Dintre pacientii care si-au exprimat parerea despre acest centru medical, majoritatea se declara multumiti de calitatea serviciilor. Prin calificative maxime, acestia isi exprima aprecierea fata de personal si activitatea sa.

Concluzii

Luand in calcul diversitatea de centre medicale in care numerosi pacienti au beneficiat de programe terapeutice eficiente, se poate spune ca judetul Cluj este ofertant din perspectiva serviciilor de recuperare medicala.

Multi specialisti profeseaza in clinici si cabinete unde se pune accentul pe calitatea actului medical si pe confortul pacientului, asigurat prin folosirea unor metode de tratament moderne si printr-o abordare profesionista. Poti face recuperare medicala in Cluj indiferent de afectiunea care iti provoaca durere si disconfort, deoarece medicii vor identifica un program terapeutic adaptat nevoilor tale de reabilitare.