Meniu

Recuperare Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de recuperare medicala din Craiova se adreseaza persoanelor care au trecut printr-o interventie chirurgicala, care au suferit un traumatism, care au fost diagnosticate cu o anumita afectiune (gonartroza, hernie de disc, tendinita, scolioza, entorsa etc.) sau care se confrunta cu probleme de mobilitate pe masura inaintarii in varsta. 

Obiectivul programelor de recuperare este de a ajuta pacientii sa isi revina mai rapid dupa o operatie sau sa se recupereze mai usor in contextul unor leziuni grave sau patologii. La clinicile de recuperare din Craiova, programele de tratament constau in efectuarea unor exercitii cu rol terapeutic, care pot fi completate cu fizioterapie. Pentru efectul scontat, pacientii trebuie sa respecte indicatiile specialistilor si sa execute corect exercitiile, sub supravegherea acestora. 

Care este pretul pentru sedintele de recuperare medicala in Craiova?

In functie de metodele folosite si de durata sedintelor de recuperare medicala, pretul variaza de la o clinica la alta in toate orasele, inclusiv in Craiova. Pentru a iti face o idee cu privire la tarifele practicate in cele mai bune clinici de recuperare in acest oras, poti consulta urmatorul tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Recuperare
Rating
Website
S. Buna Vestire
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare porneste de la 50 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici cu experienta
 • Amabilitate si rabdare
 • Terapii cu efecte benefice
 • Conditii foarte bune
 • Spital dotat corespunzator
Kineto-Plus
40 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare porneste de la 40 Ron
 • Servicii de calitate
 • Programe terapeutice eficiente
 • Personal cu experienta
 • Amabilitate, rabdare si atentie
 • Explicatii pe intelesul pacientilor
 • Raport bun calitate-pret
Prokinetic
50 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare porneste de la 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Recuperare rapida
 • Echipa profesionista, implicata si pozitiva
 • Sprijin pe tot parcursul recuperarii
 • Atmosfera placuta
Fiziokinet
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare porneste de la 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Recuperare rapida
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate, implicare si dedicare
 • Cabinet modern
 • Aparatura de ultima generatie si tehnologie avansata
Health&Hapiness
30 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare porneste de la 30 Ron
 • Servicii de calitate
 • Programe eficiente de recuperare medicala
 • Personal bine instruit
 • Implicare si amabilitate
 • Aparatura moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici de recuperare medicala din Craiova

Pentru reabilitare musculara si articulara, pentru cresterea rezistentei si imbunatatirea mobilitatii, poti beneficia de sedinte de recuperare medicala in cadrul uneia dintre numeroasele clinici specializate din Craiova. 

Nu este suficient sa cauti pe Google o clinica si sa verifici preturile. Pentru a beneficia de servicii de calitate, iti recomandam sa alegi in functie de experienta terapeutilor, de echipamentul disponibil in clinica respectiva si de feedback-ul altor pacienti. Toate aceste informatii au fost incluse in clasamentul de mai jos, care prezinta detalii de folos in alegerea celei mai potrivite clinici de recuperare medicala din Craiova:

1. Spital de Recuperare Buna Vestire

Pentru programe de recuperare medicala, pacientii din Craiova pot alege Spitalul de Recuperare Buna Vestire. Lista de servicii este una complexa, si include servicii de kinetoterapie, salinoterapie, masaj terapeutic si electroterapie, printre altele. Cu peste 100 de cadre medicale, acest spital reuneste o echipa multidisciplinara care asigura fiecarui pacient scheme de tratament personalizate, in functie de obiective si necesitati. Inca de la deschidere, misiunea spitalului a fost de a oferi acces la tehnologii si tehnici medicale moderne, precum si la aparatura performanta. 

Pentru o sedinta de recuperare medicala, tariful porneste de la 50 lei.

Cei care au trecut pragul acestui spital si care si-au povestit si pe internet experienta sustin ca medicii de la Spitalul de Recuperare Buna Vestire au experienta, sunt amabili si rabdatori. Serviciile medicale se ridica la standarde europene si terapiile au efecte benefice. In cadrul spitalului exista toate dotarile necesare pentru tratamente complexe si complete de recuperare. De asemenea, conditiile sunt foarte bune.

Vezi parerile pacientilor despre Spital de Recuperare Buna Vestire
Vezi Pareri

2. Kineto-Plus

Pentru servicii de inalta calitate din domeniul recuperarii medicale, te poti adresa centrului Kineto-Plus din Craiova. Cu peste 8 ani de experienta, acest centru pune la dispozitie programe de recuperare menite sa contribuie la recapatarea unei stari bune de sanatate si la restabilirea functiilor afectate. Pacientii beneficiaza de o evaluare amanuntita si de planuri terapeutice personalizate. Echipa centrului se bazeaza pe o colaborare interdisciplinara si se implica in activitati de formare profesionala. Pe langa kinetoterapie, fizioterapie, terapie manuala si masaj, pacientii pot beneficia in cadrul acestui centru de terapii unice pentru diverse afectiuni. 

Pretul unei sedinte de recuperare medicala porneste de la 40 lei. 

Atmosfera de la centrul Kineto-Plus este foarte placuta, iar cel mai important, programele terapeutice sunt eficiente. Zeci de pacienti afirma prin recenzii in mediul online ca au beneficiat de servicii de calitate si ca au avut o experienta buna. Personalul ofera explicatii pe intelesul tuturor, are o experienta vasta, este grijuliu, amabil si dornic sa ajute. Punctualitatea, rabdarea si atentia sunt alte calitati ale terapeutilor din acest centru. Raportul calitate-pret este bun, iar pacientii apreciaza ca au optiunea de a isi face abonament. 

3. Prokinetic

Deschisa in anul 2010, clinica de recuperare Prokinetic din Craiova ofera ingrijiri calitative si dezvolta programe eficiente de recuperare individuale pentru fiecare pacient. Personalul este format din doi medici si 20 de terapeuti care participa regulat la cursuri de specializare pentru consolidarea si actualizarea cunostintelor si tehnicilor folosite in activitatea de zi cu zi. Obiectivul centrului este de a preveni si trata deficientele aparatului locomotor de care sufera pacientii.  

Referitor la tarif, o sedinta de recuperare medicala are un tarif incepand de la 50 lei.

Pe internet, numerosi pacienti si-au manifestat recunostinta si aprecierea fata de echipa Prokinetic, despre care spun ca este profesionista, implicata, amabila si pozitiva. Atmosfera din clinica este placuta, iar pacientii beneficiaza de sprijin pe tot parcursul programului de recuperare. Durerile se amelioreaza inca de la primele sedinte, iar multi pacienti au reusit sa se recupereze mai usor dupa boli grave cu ajutorul terapeutilor de la Prokinetic. 

4. Fiziokinet

Fiziokinet este un alt cabinet de recuperare medicala situat in Craiova, care a fost infiintat in 2015 si care sprijina pacientii in procesul de refacere dupa o afectiune. Sunt disponibile tratamente moderne, care accelereaza si concretizeaza eforturile de recuperare. Activitatea este coordonata de catre dr. Daniela Matei, medic specialist in recuperare, medicina fizica si balneologie. Aceasta a participat la zeci de congrese in tara si in strainatate, a absolvit numeroase cursuri postuniversitare si este membra in mai multe societati de profil. 

Pretul unei sedinte de recuperare medicala porneste de la 60 lei.

Personalul de la Fiziokinet este profesionist, implicat, amabil si dedicat meseriei. Asa reflecta numeroasele recenzii pozitive de pe internet, unde mai multi pacienti au scris ca terapeutii de la acest centru i-au ajutat sa se recupereze mai rapid dupa anumite traumatisme si afectiuni. Cabinetul este modern si dispune de toate echipamentele necesare, fiind utilizata aparatura performanta si tehnologie avansata. Atmosfera din clinica este placuta, iar mediul este propice unei recuperari rapide.

5. Health & Hapiness

Situat in Craiova, cabinetul de recuperate medicala Health & Hapiness completeaza lista celor mai bune optiuni pentru pacientii interesati de astfel de servicii. Cu aparatura de ultima generatie in dotare, acest centru gazduieste personal calificat ce ofera servicii de recuperare medicala pacientilor de toate varstele. Ansamblul de exercitii si metode folosite difera de la o persoana la alta, in functie de problema de care sufera. 

Pretul unei sedinte incepe de la 30 lei.

Foarte multe persoane recomanda acest cabinet, despre care spun ca ofera servicii de calitate. Pacientii spun ca au reusit sa isi rezolve problemele in timp scurt si sa evite interventiile chirurgicale. Personalul este bine instruit, implicat si amabil.

Concluzii

Pentru a alege una dintre clinicile de recuperare medicala situate in orasul Craiova, e nevoie sa afli mai multe despre activitatea si rezultatele lor. Clasamentul prezentat mai devreme iti poate servi ca punct de plecare, deoarece surprinde informatii utile despre reputatia clinicilor de recuperare si despre tarifele practicate in cadrul lor.