Meniu

Recuperare Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te confrunti cu o problema medicala legata de aparatul locomotor, de afectiuni ortopedice sau traumatisme in urma unor accidente, serviciile de recuperare medicala din Galati iti pot oferi solutia pentru a recupera functionalitatea corpului. Acestea sunt disponibile in cadrul unor clinici specializate si pun la dispozitia pacientilor proceduri de fizioterapie, kinetoterapie, masaj terapeutic si abordarea individuala a fiecarui caz prin tratamente personalizate.

Daca nu stii unde ai putea gasi cele mai eficiente terapii din Galati pentru problema de care suferi, articolul de fata iti prezinta centrele medicale de top din municipiul de la malul Dunarii, cu servicii de recuperare.

Cat costa recuperarea medicala in Galati?

Preturile pentru serviciile de recuperare medicala din Galati pot sa varieze in functie de afectiunea de care suferi, de durata tratamentului si de procedurile recomandate de medic. Totul va incepe insa cu o consultatie in care vei primi o evaluare a cazului tau si indicatii pentru cele mai eficiente solutii de tratament. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale specializate si tarifele percepute pentru o consultatie la recuperare medicala.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Terra Clinique
1 Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Baza moderna de recuperare
 • Medici si fiziokinetoterapeuti cu experienta
 • Echipamente de ultima generatie
 • Cazare in regim hotelier pentru pacientii din afara localitatii/judetului
 • Servicii decontate de CAS
 • Diverse terapii de recuperare
 • Bun raport calitate-pret
 • Personal comunicativ si amabil
 • Confort si atmosfera placuta
MedRo
2
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica de recuperare la standarde europene
 • Atmosfera placuta
 • Energie buna
 • Profesionalismul ireprosabil al personalului
 • Eficienta tratamentelor
InterBeauty
3
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii excelente
 • Personal profesionist si amabil
 • Atentie la nevoile fiecarui client
 • Interior placut amenajat
 • Experiente de relaxare si rasfat
Centrul Delfinul
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Diversitatea procedurilor
 • Cladire moderna, cu multe facilitati de tratament
 • Profesionalismul personalului
 • Terapii cu rezultate bune
 • Timp de asteptare mare
Ramira
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Empatie fata de pacienti
 • Solutii personalizate de tratament
 • Rezultate excelente ale terapiilor
Sani Help
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Varietate tratamentelor oferite
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si empatic
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de recuperare medicala din Galati

Alegerea celui mai bun centru de recuperare medicala din Galati este o chestiune legata de exigente personale si criterii clare de selectie, de aceea forma actuala a clasamentului poate sa nu te satisfaca. Il poti pastra ca atare sau poti pune pe primul loc clinica pe care o vei alege tu, cu ajutorul informatiilor din sectiunea urmatoare a articolului. Parcurge-l pana la capat si vei afla care sunt standardele de lucru ale clinicilor din top, ce calificari are personalul, de ce dotari dispune si care sunt opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Terra Clinique

Recuperarea medicala este o specialitate importanta la Terra Clinique Galati, oferindu-le ajutor pacientilor in toate tipurile de afectiuni. Personalul medical bine pregatit si implicat asigura tratamente moderne si complexe, utilizand aparatura performanta, de ultima generatie. In baza de recuperare, pacientii, indiferent de varsta si inclusiv femeile insarcinate, primesc tratamente in scop profilactic sau curativ, pe baza unui plan de tratament personalizat alcatuit de un medic specialist. Pe lista tratamentelor se afla: magnetoterapia, laserterapia, terapia Tecar, ultrasunet, limfodrenaj mecanic, curenti de inalta, medie sau joasa frecventa, shock waves, kinetoterapie pentru bebelusi, copii, adulti, masaj terapeutic, aplicatii parafina. Tratamentul, la Terra Clinique, demareaza dupa o consultatie la medicul de specialitate si vizeaza, dupa caz, imbunatatirea functiei unui organ, recuperarea acestuia sau a intregului organism. Tipurile de afectiuni tratate sunt: reumatismale degenerative, reumatismale de tip inflamator, reumatismale abarticulare, afectiuni vasculare periferice, stari postoperatorii sau posttraumatice, afectiuni ale sistemului nervos periferic sau ale sistemului nervos central.

Pretul unei consultatii de recuperare medicala este de 200 de lei. 

Despre personalul clinicii, fie el fiziokinetoterapeuti sau medici, galatenii spun ca este amabil, profesionist si la curent cu cele mai noi terapii de recuperare. Oamenii au mai apreciat in aceasta locatie si conditiile bune si moderne. atmosfera placuta si aparatura de ultima generatie. A fost apreciat totodata si faptul ca pentru persoanele din afara localitatii sunt puse la dispozitie conditii foarte bune de cazare, in regim hotelier, cu pensiune completa, dar si ca multe dintre servicii sunt decontate de CAS, pe baza biletului de trimitere.

Vezi parerile pacientilor despre Terra Clinique
Vezi Pareri

2. MedRo

Clinica MedRo din Galati este dedicata serviciilor de recuperare medicala, diagnosticarii si tratamentului pentru afectiunilor osteo-articulare, reumatologice, ortopedice, neurologice si de medicina interna. Aici se pot rezolva atat problemele de sanatate ale adultilor, cat si cele ale copiilor. Procedurile de recuperare medicala cuprind kinetoterapie, termoterapie, magnetoterapie, terapia Tecar, masaj terapeutic, laser terapie, unde scurte, electroterapie, ultrasunete, trigger point si reflexoterapie. Echipa medicala este formata din medici de recuperare medicala, de medicina interna, reumatologi, neurologi, ortopezi si fizio-kinetoterapeuti specializati in recuperarea afectiunilor coloanei vertebrale, artrozelor, afectiunilor post-traumatice. La cabinetul de recuperare medicala iti vei face programare la dr. Gabriel Dimitriu, medic specialist.

Consultatia de recuperare medicala are pretul de 180 de lei la aceasta clinica. Tarifele pentru tratamentele disponibile de recuperare sunt cuprinse intre 15 si 140 de lei pentru o sedinta.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru acest centru cu prestatii de recuperare medicala la standarde europene. Ei apreciaza atmosfera placuta, energia buna a locului, personalul de un profesionalism ireprosabil si eficienta tratamentelor.

2. InterBeauty

InterBeauty este o clinica de infrumusetare si sanatate, care imbina servicii de estetica faciala, estetica corporala, epilare definitiva cu servicii de recuperare medicala. Pentru recuperare post-traumatica/ortopedica si recuperare dupa afectiuni reumatismale, ai la dispozitie in Galati kinetoterapie, fizioterapie (electroterapie si ultrasunete) si masaj terapeutic. Centrul conteaza pe o echipa alcatuita din medici dermatologi, ortopezi, specialisti in recuperare medicala, kinetoterapeuti si specialisti esteticieni bine pregatiti. In cadrul clinicii se foloseste aparatura de ultima generatie, cum ar fi echipamentele apartinand marcii HR77 LaserLipolift sau Mantis HR808, pentru epilarea defintiva cu laser.

O consultatie la recuperare medicala te va costa 150 de lei, iar pentru o sedinta de terapie, pretul este cuprins intre 50 si 140 de lei.

Clientii centrului considera ca serviciile de la InterBeauty sunt excelente, ca personalul este profesionist si amabil, atent la nevoile si particularitatile persoanelor pe care le trateaza si ca interiorul este placut amenajat si potrivit pentru o experienta de relaxare si rasfat.

3. Centrul Delfinul

Centrul Delfinul ofera tratamente personalizate de recuperare medicala, adaptate perfect nevoilor fiecarui pacient in parte si tin cont de diagnosticul si de stadiul de evolutie al afectiunii, precum si de domeniul de actiune al simptomelor patologiei existente: neurologica, cardiaca, respiratorie, ortopedico-traumatica si altele. Inainte de a incepe procedurile de recuperare, vei fi supus/-a unei evaluari de specialitate, la unul dintre medicii specializati in recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, dr. Gabriel Dimitriu, medic specialist, dr. Georgiana Claudia Codreanu, medic specialist, sau dr. Sarah Adriana Nica, medic primar colaborator din Bucuresti. Gama de tratamente de recuperare include: crioultrasonoterapie, electroterapie si ultrasunete, ergoterapie, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, laserterapie, magnetoterapie, masaj terapeutic, presoterapie, tecarterapie, terapia cu unde scurte – Curapuls si termoterapie.

Pentru o consultatie de recuperare medicala vei achita suma de 200 de lei la un medic specialist si 250 de lei la un medic primar. Preturile procedurilor de tratament sunt cuprinse intre 40 si 140 de lei pentru o sedinta.

Clinica inregistreaza un grad de multumire ridicat, potrivit recenziilor de pe Google. Printre aspectele pozitive mentionate se numara calitatea serviciilor, diversitatea procedurilor, cladirea moderna, cu multe facilitati de tratament, profesionalismul personalului si rezultatele bune ale terapiilor. Sunt si pacienti care spun ca modul de gestionare a programarilor nu este cel mai corect, de unde rezulta timp mare de asteptare.

4. Expert Medical Ramira

Clinica Expert Medical Ramira din Galati ofera tratamente de recuperare medicala pentru toate grupele de varsta, inclusiv pentru pacientele insarcinate, in scop curativ, dar si profilactic, pentru persoanele sanatoase sau pentru cele in cazul carora exista riscul de revenire a bolii. Pacientii din judet pot beneficia aici de recuperare medicala si balneofizioterapie, laserterapie, magnetoterapie, ultrasunete, curenti de joasa frecventa, curenti de medie frecventa si inalta frecventa, curenti tens, curenti interferentiari, Shockwave, bai de parafina, kinetoterapie, masaj de relaxare si recuperare si terapii complementare.

Initial, pacientii pot accesa o consultatie medicala, la pretul de 180 de lei. Pentru proceduri, vor plati intre 45 si 150 de lei pentru o sedinta de terapie.

Pacientii care au calcat pragul acestei clinici recomanda serviciile de calitate, personalul profesionist si amabil, empatia cu care au fost abordati, solutiile personalizare de tratament si rezultatele excelente ale terapiilor.

5. Sani Help

Sani Help este un centru medical care ofera servicii de ingrijire la domiciliu, ca alternativa la spitalizarea prelungita si solutie pentru pacientii care nu vor sa paraseasca mediul familial sau domiciliul. Acestia pot beneficia de consultatie medicala cu medic primar medicina interna, monitorizarea parametrilor fiziologici, administrarea medicamentelor, masurarea glicemiei cu glucotest, recuperare medicala prin tehnici de masaj terapeutic, reflexoterapie, tratamente pranice, kinetoterapie, tehnici de ingrijire curenta, cumparaturi de produse alimentare, hrana gata preparata, medicamente, veghe si plimbat, ingrijiri, curatenie generala si menaj usor, consiliere in vederea intocmirii dosarului de ingrijiri la domiciliu pentru CNAS.

Consultatia medicala la domiciliu are un pret de 250 de lei, iar procedurile de recuperare medicala au pretul cuprins intre 52 si 72 de lei pe sedinta.

Pacientii apreciaza acest serviciu de ingrijire medicala la domiciliu si varietatea tratamentelor oferite. Ei spun ca personalul este profesionist si empatic si ca au beneficiat de prestatii de calitate la preturi decente.

Concluzii

Oricare ar fi diagnosticul tau, poti accesa servicii la standarde inalte de calitate in recuperare medicala in Galati si o varietate de proceduri de fizioterapie, kinetoterapie si masaj terapeutic menite sa contribuie la recuperarea functiilor motorii, neurologice sau respiratorii ale organismului. Clinicile medicale din oras dispun de aparatura performanta pentru terapii eficiente si de personal calificat, alcatuit din medici cu experienta specializati in recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, precum si din fizio-kinetoterapeuti cu experienta in lucrul cu pacientii de toate varstele.

In materie de servicii de recuperare medicala, municipiul Galati imbina in mod fericit terapii cu eficienta dovedita, cu spatii moderne, placut amenajate, cu accent pe confortul si starea de bine a pacientilor. Tratamentele de recuperare se pot efectua fie intr-un centru medical specializat, intr-un salon cu servicii de estetica sau chiar la domiciliul pacientilor. In functie de propriile afectiuni si nevoi, poti alege clinica sau salonul care sa iti satisfaca in mod adecvat exigentele si sa contribuie rapid la recuperarea functiilor organismului.