Meniu

Recuperare Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Recuperarea medicala este un proces terapeutic destinat persoanelor care au suferit o leziune grava, un accident sau o afectiune medicala, ale caror efecte negative asupra mobilitatii si fortei musculare pot fi ameliorate prin sedinte de recuperare in Iasi, unul dintre orasele mari din Romania unde sunt prezente clinici specializate. 

Sedintele de recuperare medicala presupun o abordare complexa, fiind o combinatie intre kinetoterapie, fizioterapie si electroterapie. Afectiunile cronice si recuperarea dupa o interventie chirurgicala sunt principalele situatii in care poti avea nevoie de astfel de proceduri. Cateva dintre beneficiile recuperarii medicale sunt imbunatatirea functiei motorii, ameliorarea unor dureri si prevenirea complicatiilor.  

Ce costuri implica sedintele de recuperare in Iasi?

Persoanele care vor sa faca sedinte de recuperare la una dintre clinicile din Iasi sunt interesate inclusiv de pret. Costurile variaza in functie de tehnicile pe care terapeutul le foloseste in timpul sedintelor, care sunt la randul lor determinate de nevoile pacientului. Iata care sunt preturile pentru consultatia de recuperarea medicala in cadrul celor mai apreciate centre medicale din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Topkineto
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Programe de recuperare personalizate
 • Rezultate inca de la primele sedinte
 • Echipa de profesionisti
 • Atentie la detalii si feedback
 • Clinica dotata corespunzator
Centrul KineticFIT
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal orientat spre rezultate
 • Terapeuti bine pregatiti, empatici si atenti
 • Preturi corecte
 • Curatenie exemplara
 • Aparatura moderna si tehnici inovative
Clinica Kinego
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Colectiv priceput, atent si rabdator
 • Explicatii amanuntite
 • Implicare
 • Atmosfera primitoare
 • Locatie usor accesibila
Centrul Kinetera
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si implicare
 • Locatie atractiva pentru copii
 • Atmosfera placuta
 • Atitudine pozitiva
 • Sprijin si motivatie pentru pacienti
IMC Hospital
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, sprijin si sustinere
 • Personal cu experienta
 • Aparatura moderna
 • Planuri terapeutice personalizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica de recuperare din Iasi?

Pentru a beneficia de toate avantajele procedurilor de recuperare medicala, te poti indrepta catre clinicile cu experienta din Iasi. Este important sa faci o alegere tinand cont de calificarile personalului, de calitatea serviciilor oferite si de echipamentele medicale disponibile. Alti factori importanti sunt feedback-ul de la pacienti si preturile.

In acest clasament, vom prezenta cele mai bune clinici de recuperare din Iasi, care se remarca prin experienta personalului, prin varietatea de servicii si prin dotarile de ultima generatie:

1. Topkineto

Deschisa in anul 2012 la Iasi, clinica de recuperare medicala Topkineto gazduieste o echipa multidisciplinara, cu o experienta cumulata de peste 17 ani. In raport cu afectiunea si obiectivele pacientului, se contureaza planuri terapeutice 100% personalizate, fiind promovata o abordare preventiva. In cei 11 ani de activitate, serviciile echipei Topkineto au fost solicitate in cadrul a numeroase evenimente sportive. Afectiunile ortopetice, reumatice si sportive sunt gestionate prin terapii moderne, aplicate de medici primari de recuperare medicala, fizioterapeuti si kinetoterapeuti. 

La Topkineto, pretul unei evaluari initiale este de 100 lei.

Topkineto este una dintre cele mai apreciate clinici de recuperare din Iasi, iar parerile pozitive ale pacientilor demonstreaza acest lucru. Echipa este formata din profesionisti si preturile tratamentelor sunt rezonabile. Terapeutii sunt dedicati si atenti la detalii, ascultand feedback-ul pacientilor dupa fiecare sedinta. Acestia adapteaza programele de recuperare dupa nevoi si pun accent pe obiectivele pacientilor. In urma procedurilor, pacientii spun ca si-au putut relua activitatile normale si ca rezultatele s-au vazut inca de la primele sedinte. Cabinetul este dotat corespunzator si intregul personal are cunostinte temeince in domeniul recuperarii.

Vezi parerile pacientilor despre Topkineto
Vezi Pareri

2. Centrul KineticFIT

In Iasi, Centrul KineticFIT face parte dintre cele mai apreciate locatii unde se ofera servicii de recuperare medicala. Activitatea centrului a inceput in anul 2014, cu obiectivul de a atinge excelenta in domeniul recuperarii si standarde internationale in privinta calitatii. Pacientii beneficiaza de o abordare personalizata, planificata de o echipa multidisciplinara din care fac parte medici primari, asistenti medicali si fizioterapeuti. Personalul are experienta vasta, dobandita inclusiv in strainatate. Reusita programelor este sustinuta atat de cunostintele specialistilor, cat si de folosirea echipamentului de ultima generatie. Tratamentele se adreseaza persoanelor de orice varsta, fiind destinate preventiei si recuperarii. 

Consultatia la medic primar costa 220 lei. 

La acest centru de recuperare medicala, serviciile sunt de calitate si personalul este dedicat. In mediul online, mai multi pacienti si-au povestit experienta, mentionand ca terapeutii sunt bine pregatiti, orientati spre rezultate, dornici sa ajute, empatici si receptivi la nevoile pacientului. Preturile sunt corecte, iar un alt punct forte il reprezinta curatenia exemplara din sala de recuperare si din spatiile anexe. Se folosesc tehnici inovative si aparatura moderna. 

3. Clinica Kinego

Pentru programe personalizate de recuperare medicala, persoanele din Iasi se pot indrepta catre Kinego. Aceasta clinica pune la dispozitie servicii de fizioterapie, kinetoterapie si masaj. Se foloseste aparatura de inalta performanta si sunt aplicate tehnici speciale, in functie de nevoile si particularitatile fiecarui pacient. Obiectivul personalului este de a accelera si eficientiza procesul de recuperare dupa o afectiune sau interventie, punandu-se accent pe echilibrul dintre corp si minte. 

O consultatie costa 100 lei.

La Clinica Kinego, colectivul este foarte priceput, atent la nevoile pacientilor, rabdator, deschis si implicat. Din parerile exprimate de pacienti in mediul online reiese ca serviciile sunt de calitate. Personalul este bine pregatit si explica in detaliu fiecare procedura. Locatia este accesibila si atmosfera e primitoare. Se folosesc echipamente noi, iar tratamentele se adreseaza pacientilor de toate varstele.

4. Centrul Kinetera

La centrul Kinetera din Iasi poti beneficia de proceduri calitative de recuperare medicala. Acest centru se adreseaza pacientilor de orice varsta, oferind servicii complete de kinetoterapie, fizioterapie si masaj terapeutic. Scopul acestui centru este de a contribui la sanatatea si increderea de sine a pacientilor, care sunt sprijiniti sa isi recapete mobilitatea. Lista de servicii cuprinde terapii moderne si non-invazive, aplicate de specialisti care folosesc tehnologii performante.

Consultatia initiala de recuperare medicala are pretul de 180 lei.

Referitor la parerile pacientilor, centrul Kinetera este descris ca fiind un cabinet de incredere, unde atmosfera este placuta si serviciile se potrivesc persoanelor de orice varsta. Personalul este caracterizat de profesionalism, seriozitate, amabilitate, implicare si dorinta de a ajuta. Un alt aspect apreciat il reprezinta faptul ca locatia este atractiva si pentru copii, ceea ce ii face sa se simta confortabili in timpul sedintelor de recuperare si dornici sa revina. Echipa centrului are o atitudine pozitiva si ii motiveaza pe pacienti.

5. IMC Hospital

O alta clinica din Iasi dotata cu aparatura si personal specializat in recuperare medicala este IMC Hospital. Echipamentele din dotarea clinicii permit terapeutilor sa puna in aplicare tehnici de ultima generatie si sa amelioreze rapid durerile pacientilor. La aceasta clinica se pot trata afectiuni medicale complexe din sfera medicinei de recuperare neurolocomotorie, in clinica fiind prezente echipamente robotice ultramoderne. Tratamentele sunt personalizate in functie de nevoile pacientului, in acest centru de excelenta fiind disponibile proceduri diverse de recuperare. 

Pentru o consultatie initiala, pacientii vor plati suma de 100 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales acest centru medical se declara multumiti de calitatea serviciilor. Acestia spun ca au beneficiat de sprijin, profesionalism si sustinere din partea unor medici si terapeuti cu experienta, care s-au implicat activ pe toata durata recuperarii. Se foloseste aparatura moderna si se acorda atentie deosebita nevoilor pacientului, in raport cu care se contureaza planuri terapeutice personalizate.

Concluzii

Iasiul este un oras ofertant la capitolul clinicilor de recuperare medicala. In cadrul acestora, vei beneficia de atentia unor medici si terapeuti cu experienta bogata in domeniul recuperarii, care folosesc tehnologii de ultima generatie si contureaza planuri de tratament personalizate. Variantele prezentate anterior se bucura de aprecierea pacientilor, a caror stare de sanatate primeaza. 

Este important sa verifici in prealabil tarifele practicate in clinica pe care vrei sa o alegi, insa pe primul loc trebuie sa fie experienta si calificarile personalului. Afectiunile reumatice, afectiunile ortopedice, afectiunile neurologice, infarctul miocardic si bolile vasculare sunt cateva dintre problemele in cazul carora pacientii pot avea nevoie de servicii de recuperare medicala, disponibile si in Iasi.