Meniu

Recuperare Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti faci programare la o consultatie de recuperare medicala in Oradea? Stim cat de important este pentru tine sa gasesti un centru medical de incredere, pe care sa te poti baza si care sa iti fie de ajutor in tratarea diverselor probleme de sanatate, motiv pentru care ne-am oferit sa iti dam o mana de ajutor si sa iti pregatim o lista cu cele mai importante centre de recuperare din orasul tau. Imbunatatirea starii de sanatate este principalul obiectiv pe care trebuie sa il ai in minte atunci cand vrei sa beneficiezi de un plan de recuperare stabilit de un medic specialist.

Daca locuiesti in Oradea si vrei sa gasesti un cabinet in cadrul caruia sa beneficiezi de servicii de recuperare medicala la standarde superioare, iti prezentam o lista cu unele dintre institutiile medicale pe care sa le poti lua in considerare. Medicii specialisti si terapeutii au capacitatea de a aplica o serie de proceduri si tehnici, astfel incat recuperarea sa fie cat mai eficienta si rapida.

Cat costa o sedinta de recuperare medicala in Oradea?

Pretul pentru o sedinta de recuperare medicala in Oradea se stabileste in functie de procedurile care sunt puse in aplicare si de experienta cadrelor medicale. De asemenea, se poate opta si pentru abonamente a cate cinci sau chiar zece sedinte, unde vei beneficia de reduceri semnificative. Iata care sunt preturile aplicate, potrivit tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Recuperare
Rating
Website
Bio Center
Clinica-Verificata
16-90 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 16-90 Ron
 • Echipamente si aparaturi de o performanta inalta
 • Echipa profesionista de medici si terapeuti
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera primitoare
 • Rating ridicat
Clinica IdealMed
35-160 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 35-160 Ron
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Diagnostic corect si tratament personalizat
 • Echipa medicala si terapeutica de exceptie
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Centrul Pasdur
30-150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 30-150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari superioare
 • Echipa profesionista de medici si terapeuti
 • Act medical corect
Clinica Davidescu
15-70 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 15-70 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Medici specialisti in recuperare medicala
 • Contract incheiat cu CAS
 • Act medical de calitate
 • Locatie primitoare si eleganta
Arsmed
20-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 20-100 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Servicii calitative
 • Curatenie, ordine si disciplina
 • Contract incheiat cu CAS
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in recuperare medicala in Oradea

Solicita ajutorul unui medic specialist in recuperare medicala in Oradea in cazul in care te confrunti cu anumite dureri musculare sau articulare, iar acesta te va indruma catre o serie de proceduri pe care sa o aplici si care are menirea de a te ajuta sa te vindeci. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare unitate medicala de mai jos, dar si care sunt dotarile cabinetelor:

1. Bio Center Medical

Bio Center Medical este un centru de recuperare medicala din Oradea, unde pacientii au posibilitatea de a opta pentru proceduri de fizioterapie, kinetoterapie, laserterapie, terapie cu lumina bioptron si masaj terapeutic. Echipa medicala este de o buna pregatire, aceasta fiind formata in cadrul cursurilor de specialitate si in cadrul anilor de practica la diverse cabinete de specializate. Astfel, cadrele medicale pot stabili un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura, astfel incat pacientul sa beneficieze de un plan eficient de vindecare. Din cadrul echipei se remarca urmatorii: Andreea Mert, Crazmira Buie, Emilia Copacian, Cosmin Filip, Adina Precup (fiziokinetoterapeuti) si dr. Ana Zifceac, medic specialist in recuperare medicala, medicina fizica si balneologie. Cabinetul si-a inceput activitatea in urma cu peste 9 ani, dispunand, de asemenea, de echipamente si aparaturi de ultima generatie, eficiente in efectuarea unor proceduri de calitate. 

Pretul pentru o sedinta de recuperare medicala porneste de la 16 lei si poate ajunge la 90 lei. 

Rating-ul clinicii este ridicat datorita serviciilor de calitate superioara de care pacientii beneficiaza. Echipa de terapeuti si medici isi desfasoara activitatea intr-o buna coordonare, astfel incat actul medical sa fie ireprosabil. Echipamentele si aparaturile folosite sunt de ultima generatie, iar atmosfera este primitoare, pacientii mentionand cu mai multe ocazii ca se simt confortabil in timpul sedintelor.

Vezi parerile pacientilor despre Bio Center Medical
Vezi Pareri

2. Clinica IdealMed

IdealMed este o clinica privata de top din Oradea, in care pacientii au ocazia de a beneficia de proceduri de recuperare medicala intr-un cadru specializat, de incredere si sigur. Principalul sau scop consta in identificarea si tratarea corecta a afectiunilor motorii, ortopedice, neurologice. De cele mai multe ori, echipa de specialisti opteaza pentru sugerarea unui plan personalizat de tratament, in care sunt incluse procedurile necesare, astfel incat pacientul sa se bucure de o recuperare mult mai eficienta. Principalele domenii de expertiza ale echipei sunt reabilitare la nivelul membrelor inferioare si superioare, screening functional si de reabilitare, screening pre-participativ si conditionare sportiva. Din cadrul echipei medicale merita mentionati si: Iulia Babiciu, fiziokinetoterapeut, Ioana Teodora Buda, kinetoterapeut, Ana Maria Dornean, fiziokinetoterapeut, Georgiana Larisa Rosca, kinetoterapeut. In plus, echipamentele si aparaturile folosite sunt de o performanta inalta.

Pretul pentru o sedinta de recuperare medicala porneste de la 35 lei si poate ajunge la 160 lei, in functie de procedurile recomandate.

Diagnosticarea si tratarea pacientului sunt precise, motiv pentru care si rating-ul clinicii este ridicat. Echipa de terapeuti da dovada de o buna pregatire in domeniul recuperarii medicale, punand in aplicare proceduri eficiente pentru o vindecare rapida si de lunga durata. De asemenea, echipamentele si aparaturile care se afla in dotarile cabinetului sunt de o performanta ridicata, contribuind la efectuarea unor proceduri la o calitate superioara. 

3. Centrul Pasdur

Centrul Pasdur a fost infiintat in anul 2004 si, inca de la inceput, si-a dedicat activitatea in slujba sanatatii prin sedinte de recuperare medicala in Oradea la standarde superioare. Principala sa misiune este de a oferi pacientilor o perspectiva optimista cu privire la conceptul de vindecare a afectiunilor articulare si musculare. Echipa este formata din medici primari si specialisti (recuperare medicala, terapia durerii, chirurgie generala, chirurgie plastica, stomatologie, ecografie abdominala), si terapeuti (fiziokinetoterapeuti, absolventi de studii superioare). Printre acestia se amintesc si: conf. dr. Simona Pop, dr. Nemeth Noemi, medici primari in medicina fizica, recuperare medicala si balneologie si Monica Stiru, Nicoleta Barnaure, Mihai Rosca, Ilona Debreceni, Daroczi Boglarka, fiziokinetoterapeuti. In plus, dotarile clinicii sunt superioare, pacientii beneficiind astfel de proceduri ireprosabile.

Pretul pentru o sedinta de proceduri specifice recuperarii medicale incepe de la 30 lei si ajunge la 150 lei.

Pasdur este o clinica apreciata, acest lucru fiind vizibil si datorita rating-ului ridicat al clinicii. Serviciile prestate de echipa medicala sunt de o calitate superioara, medicii si terapeutii dovedindu-se a fi bine pregatiti, experimentati si profesionisti. La dispozitia acestora se afla echipamente si dotari excelente, care sa le fie de ajutor in indeplinirea unui act medical corect.

4. Clinica Davidescu

Clinica Davidescu este specializata in procedurile si serviciile de recuperare medicala in Oradea, care au un impact pozitiv asupra procesului de reabilitare a pacientului. Echipa de specialisti este formata din medici si terapeuti de renume, care au competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de proceduri, pentru ameliorarea starii de sanatate. Din cadrul sau se remarca activitatea urmatorilor medici specialisti in recuperarea medicala: dr. Nelia Popescu si dr. Alina Golban. In plus, clinica are si contract incheiat cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientii vor avea ocazia de a beneficia de anumite servicii medicale decontate in intregime. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de recuperare medicala incepe de la 15 lei si poate ajunge la 70 lei, in functie de procedurile recomandate.

Clinica Davidescu din Oradea beneficiaza de un rating ridicat, multumita serviciilor ireprosabile pe care cadrele medicale le pune la dispozitia pacientilor. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire in efectuarea unui act medical de calitate, iar aparaturile si echipamentele care se afla in dotarile institutiei medicale sunt de o performanta ridicata.

5. Arsmed

Arsmed este un centru de recuperare medicala din Oradea si se adreseaza tuturor pacientilor care au nevoie de un plan de recuperare pentru anumite afectiunile medicale, dar si pentru reabilitarea postoperatorie. Specialistii au competenta de a stabili planuri eficiente de recuperare neuromotorie, posttraumatica, in tratarea afectiunilor coloanei vertebrale si recuperare pentru afectiuni reumatice cronice, afectiuni cardiovasculare, afectiuni pulmonare. Clinica a fost infiintata in anul 1992, principalul sau scop fiind de a oferi tuturor pacientilor sprijinul si suportul de care au nevoie pentru a-si trata boala in mod adecvat. Aparaturile care se afla la dispozitia clinicii sunt de ultima generatie, contribuind la efectuarea unor proceduri eficiente si sigure. Datorita contractului incheiat cu CAS, pacientii au chiar posibilitatea de a opta pentru anumite servicii de recuperare medicala in mod gratuit.

Pretul aplicat pentru o sedinta de recuperare medicala incepe de la 20 lei si poate ajunge la 100 lei, in functie de procedurile alese.

Curatenia, ordinea, disciplina, profesionalismul si calitatea serviciilor sunt principalele motive pentru care pacientii opteaza pentru Arsmed. Serviciile sunt de calitate, echipamentele si aparaturile aflate in dotarile clinicii sunt de ultima generatie, iar personalul este format din specialisti in efectuarea unui act medical ireprosabil. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate intotdeauna. 

Concluzii

Vrei sa mergi la un medic specialist in recuperarea medicala din Oradea pentru a fi evaluat de un profesionist si pentru a beneficia de un plan eficient de recuperare? Atunci poti lua in considerare clinicile si cabinetele amintite anterior, care dispun de echipe medicale bine pregatite si de echipamente de ultima generatie, pentru realizarea unui act medical ireprosabil.