Meniu

Recuperare Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suferi de anumite afectiuni musculare sau articulare, care iti limiteaza mobilitatea, iar medicul specialist a considerat ca cea mai buna solutie pentru tine ar fi sa mergi la un centru de recuperare medicala in Pitesti? Din fericire, in acest oras exista o gama larga de institutii specializate in recuperare medicala, punand la dispozitia celor interesati atat proceduri de tratare a diverselor afectiuni, cat si sedinte de reabilitare dupa interventii chirurgicale complexe. 

In corpul acestui articol vei descoperi informatii despre institutiile medicale din Pitesti in cadrul carora poti beneficia de proceduri de recuperare medicala. Aceste servicii medicale se adreseaza in mod special pacientilor pentru care nu exista alte solutii mai eficiente de vindecare sau de reabilitare. Citeste mai departe si afla cat de experiementate sunt cadrele medicale specializate in acest domeniu.

Cat costa o sedinta de recuperare medicala in Pitesti?

Pretul pentru o sedinta de recuperare medicala in Pitesti este stabilit, in principiu, de catre terapeut, in functie de abilitatile sale, dar si aparaturile pe care le are la dispozitie. De multe ori, pacientii au ocazia de a opta pentru servicii decontate datorita faptului ca institutiile medicale respective au contracte incheiate cu agentii de asigurari de sanatate. Daca totusi nu poti beneficia de aceste servicii in mod gratuit, iata care sunt tarifele practicate, de regula, in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Recuperare
Rating
Website
Kineto Clinic
Clinica-Verificata
30-200 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 30-200 Ron
 • Echipa profesionista de terapeuti
 • Rating de cinci stele
 • Dotari superioare
 • Atmosfera linistita si relaxanta
 • Rezultate excelente
eKinetic
25-150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 25-150 Ron
 • Rating de cinci stele
 • Echipa medicala profesionista, implicata si bine pregatita
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Terapii personalizate
 • Rezultate excelente
Centrul Colina
40-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 40-100 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Recuperare medicala la standarde superioare
 • Servicii de calitate
 • Proceduri eficiente
 • Rezultate precise
Centrul Sf. Nicolae
20-80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 20-80 Ron
 • Dotari superioare
 • Echipa medicala profesionista si implicata
 • Proceduri eficiente de recuperare medicala
 • Rezultate excelente
 • Rating ridicat
Natisan
30-80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 30-80 Ron
 • Rating ridicat
 • Echipamente si aparaturi de o performanta inalta
 • Echipa medicala profesionista si atenta la detalii
 • Rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in recuperare medicala in Pitesti

Daca vrei sa soliciti ajutorul unui profesionist in procedurile de recuperare medicala din Pitesti, atunci iti sugeram sa iei in considerare clinicile amintite in cele ce urmeaza. Serviciile sunt, de cele mai multe ori, ireprosabile, dotarile clinicii sunt superioare, iar rezultatele obtinute sunt vizibile chiar si de la primele sedinte. Citeste mai departe si descopera institutiile medicale pe care ti le recomandam, dar si care este parerea celorlalti pacienti:

1. Kineto Clinic

Kineto Clinic este un centru de recuperare medicala din Pitesti, in cadrul caruia se desfasoara proceduri de kinetoterapie si fizioterapie la standarde superioare. Acesta a fost infiintat in februarie 2018 si cuprinde o gama larga de proceduri care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Cadrele medicale se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratarea unor afectiuni, dar si pentru intretinerea corporala si reeducarea posturala. Acestea realizeaza planuri eficiente de tratament, dupa consultatia de specialitate, avand competenta de a trata urmatoarele afectiuni: reumatice, neurologice, ortopedice/posttraumatice, boli vasculare, boli pulmonare, patologie sportiva. Tot in spectrul serviciilor de recuperare medicala intra si kinetoterapia gravidei, terapia obezitatii si recuperare post Covid.  

Pretul o sedinta de recuperare medicala desfasurata sub atenta supraveghere a specialistilor porneste de la 30 lei si poate sa ajunga la 200 lei.

Kineto Clinic a obtinut un rating de cinci stele, datorita faptului ca pune la dispozitia pacientului servicii si proceduri eficiente, cu o capacitate ridicata de vindecare. Echipa de terapeuti si specialisti da dovada de implicare, pasiune pentru domeniul in care activeaza si o buna pregatire, desfasurand un act medical profesional. De asemenea, dotarile cabinetului sunt superioare, contribuind la obtinerea unei atmosfere linistite si relaxante, in care pacientul sa se simta cat mai confortabil.

Vezi parerile pacientilor despre Kineto Clinic
Vezi Pareri

2. eKinetic

eKinetic este o institutie medicala din Pitesti de recuperare medicala, in cadrul careia se desfasoara servicii de kinetoterapie, fizioterapie, masaj si servicii conexe pentru pacientii cu diverse probleme de sanatate. Echipa este formata din specialisti competenti in stabilirea unui diagnostic, dar si in indicarea unui plan eficient de tratament, cu scopul de a fi de ajutor fiecarui pacient in procesul de recuperare. Din cadrul acestei echipe merita mentionati urmatorii: Andrei Costea, kinetoterapeut, Iulia Diana Dinu, tehnician maseur si Ruxana Tufeanu, asistent medical. Rezultatele pozitive ale terapiilor si procedurilor puse la dispozitie se datoreaza si aparaturilor de ultima generatie pe care aceasta clinica le are in dotare. Printre serviciile si procedurile aplicate de specialisti in procesul de reabilitare medicala se numara si: kinetoterapie, kinetoterapie pediatrica, crioterapie, electroterapie, masaj terapeutic, drenaj limfatic, terapie Tecar si terapie Shockwave. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de recuperare medicala porneste de la 25 de lei si poate ajunge la 150 lei.

eKinetic are un impact pozitiv asupra pacientilor, care au acordat un rating de cinci stele. Serviciile puse in aplicare de echipa medicala sunt de o calitate superioara, aceasta fiind formata din terapeuti amabili, implicati, priceputi, profesionisti si bine pregatiti in procedurile de recuperare medicala. Aparaturile aflate in dotarile clinicii sunt de ultima generatie, iar terapiile sunt adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte, pentru o eficienta crescuta a rezultatelor obtinute. 

3. Centrul Colina Primaverii

Centrul Colina Primaverii este specializat in procedurile de recuperare medicala in Pitesti si se adreseaza tuturor: adulti sau copii, persoane sanatoase sau cu diverse afectiuni care vor sa-si mentina sau sa-si imbunatateasca starea de sanatate. Echipa de medici si terapeuti este formata din: dr. Doina Neacsu, medic primar in medicina de recuperare, dr. Diana Tat, medic specialist in medicina fizica si reabilitare, dr. Catalin Stoian, medic specialist in ortopedie, dr. Vlad Florin Obreja, medic specialist in ortopedie si kinetoterapeutii: Catalina Mihaela Mitrache, Irina Rada, Emilia Buiculescu, Mihaela Popa, Ramona Stoica, Florin Barbu, Ana Maria Bratu, Mihaela Tudoran, Maria Ciobota, Ana Constantin etc. Echipamentele si aparaturile care se afla in dotarile centrului sunt de ultima generatie, contribuind semnificativ la obtinerea unui act medical ireprosabil.

Pretul pentru o sedinta de terapie de recuperare medicala incepe de la 40 lei si poate ajunge la 100 lei.

Personalul este amabil, bine pregatit, implicat, profesionist si experimentat, fiind capabil sa realizeze un act medical ireprosabil, pentru care pacientii isi exprima multumirea. Din acest motiv, rating-ul clinicii este ridicat. Serviciile sunt de o calitate superioare, aparaturile folosite sunt de ultima generatie, iar procedurile aplicate sunt la standarde superioare, astfel incat toti pacientii sa beneficieze de rezultate precise. 

4. Centrul Sfantul Nicolae

Centrul Sfantul Nicolae este specializat in procedurile de recuperare medicala in Pitesti, medicii specialisti ocupandu-se cu prevenirea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor dizabilitante dupa o evaluare functionala. Centrul este echipat cu aparaturi de ultima generatie de imagistica medicala, astfel incat diagnosticul stabilit de medici sa fie corect si bazat de investigatii precise. Printre acestea se numara si aparatele de computer tomograf, ecografie, EKG, spirometrie si oscilometrie. Laboratorul de radiologie este acreditat SRAC prin standard de calitate SR EN ISO 9001:2008. Din cadrul echipei medicale de terapeuti, care ajuta la efectuarea procedurilor de recuperare medicala se numara si: Oana Maria Sovar, Alexandru Dobrin, Gimi Tanase si George Stingescu. Printre procedurile pe care acestia sunt capabili sa le efectueze se amintesc: fizioterapia, kinetoterapia individuala, de grup si la aparate, masaj terapeutic segmentar si general, elongatii, tractiuni vertebrale, hidrokinetoterapie, hidromasaj in apa sarata, salinoterapie, peloidoterapie.

Pretul pentru o sedinta de recuperare medicala porneste de la 20 lei si poate ajunge la 80 lei, in functie de tratamentul recomandat.

Implicarea, amabilitatea, buna pregatire si profesionalismul sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii iau in considerare Centrul Sfantul Nicolae. Echipa de medici din cadrul departamentului de recuperare medicala ofera servicii de calitate si contribuie la efectuarea unor proceduri eficiente, pentru ca pacientul sa se bucure de o vindecare rapida. In plus, institutia medicala este dotata cu aparaturi de ultima generatie.

5. Natisan

Natisan este un centru medical multidisciplinar din Pitesti in cadrul caruia de desfasoara si proceduri de recuperare medicala in prezenta unui personal competent si calificat. Echipa de medici si specialisti, care se afla in cadrul departamentului de recuperare medicala, este formata din: dr Izabela Anduta, medic specialist in recuperare medicala si dr. Mariana Rotariu, medic specialist in recuperare medicala. Acestea sunt specializate in aplicarea procedurilor fizioterapeutice, masaj, in efectuarea unor consultatii de specialitate cu scopul identificarii cauzei problemei si in evaluarea functionala specifica. Aparaturile pe care le au la dispozitie sunt la standarde superioare, iar serviciile pot fi decontate si prin CAS.

Pretul pentru o sedinta de recuperare medicala incepe de la 30 lei si poate ajunge la 80 lei. 

Centrul medical beneficiaza de un rating ridicat, multumita faptului ca pacientii sunt multumiti de serviciile si procedurile de care au beneficiat. Echipa medicala este implicata, atenta la detalii si orientata catre obtinerea unor rezultate excelente, iar aparaturile din dotarile institutiei medicale sunt la standarde superioare, contribuind la obtinerea unui act medical fara de greseala. 

Concluzii

Procedurile de recuperare medicala din Pitesti sunt efectuare in cadre specializate, sub atenta supraveghere a medicilor specialisti, astfel incat pacientii sa se bucure de un proces ireprosabil de reabilitare. Daca si tu te numeri printre aceste persoane, poti lua in considerare cu incredere clinicile amintite anterior in articol, iar rezultatele obtinute vor fi cu siguranta pe masura asteptarilor create.