Meniu

Recuperare Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

La partea de recuperare medicala, Satu Mare se plaseaza pe o pozitie superioara in preferintele pacientilor. Acestia apreciaza atat pregatirea si profesionalismul medicilor, terapeutilor si asistentilor, cat si conditiile moderne de cabinete, clinici sau bazele de tratament. 

Daca ai suferit o interventie chirurgicala, o accidentare, daca ai probleme cu mobilitatea sau trebuie sa te recuperezi dupa o anumita boala in Satu Mare, citeste acest articol in intregime. Pe parcursul sau vei descoperi cele mai bune locatii in care poti beneficia de servicii complete, moderne si eficiente de recuperare. 

Cat costa sedinta de recuperare medicala in Satu Mare?

Sedintele de recuperare medicala efectuate in Satu Mare variaza, din punct de vedere al costurilor, pentru ca fiecare contine anumite proceduri, in functie de necesitatile pacientului. Tabelul de mai jos iti poate oferi indicii despre costul total al unui tratament.

Top 5 clinici de recuperare medicala preferate de locuitorii din Satu Mare

Cele cinci cabinete si centre de recuperare medicala din Satu Mare pe care ti le prezentam in continuare se afla in topul preferintelor locuitorilor din municipiu si din intreg judetul. Iata care sunt aceste locatii si ce le face atat de speciale in ochii pacientilor si clientilor lor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Recuperare
Rating
Website
VeraMed Therapy
Clinica-Verificata
40-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 40-100 Ron
 • Kinetoterapie si fizioterapie
 • Tratamente de recuperare medicala cu specialisti certificati
 • Herbalsauna – sauna umeda cu plante medicinale
 • Masaj medical
 • Ambianta perfecta pentru recuperare
 • Personal bine pregatit si amabil
Kinetic Center
30-120 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 30-120 Ron
 • Servicii complete de recuperare medicala
 • Tratamente de remodelare si de infrumusetare
 • Masaj de relaxare
 • Specialisti cu experienta
 • Aparatura moderna
 • Program si sambata
 • Curatenie impecabila
Kineto Monthera
40-120 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 40-120 Ron
 • Programe de recuperare personalizate
 • Terapii moderne
 • Centru modern, dotat cu echipamente performante
 • Personal specializat si empatic
 • Procedee de profilaxie, relaxare, recuperare
Aqua Medica
25-90 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 25-90 Ron
 • Baza moderna si spatioasa de tratament
 • Medic specializat in recuperare medicala, medicina fizica si balneologie
 • Servicii diverse de recuperare, profilaxie si relaxare
 • Masaj si impachetari cu namol
 • In contract cu CAS
 • Bazine exterioare si interioare
 • Servicii pentru intreaga familie
 • Aglomeratie in weekend
Centrul Sara
30-100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare variaza intre 30-100 Ron
 • Locatie accesibila, la 8 km de zona centrala a municipiului Satu Mare
 • In relatie contractuala cu CAS Satu Mare
 • Facilitati moderne de cazare
 • Personal cu experienta
 • Numeroase servicii de recuperare medicala
 • Terapii individuale sau de grup
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

1. VeraMed Therapy

Acest cabinet de recuperare medicala din Satu Mare este destinat persoanelor cu afectiuni motorii, reumatologice, ortopedice, neurologice, sportive, postoperatorii. Cabinetul este structurat in departamente de: kinetoterapie, fizioterapie, masaj medical, herbalsauna. Dupa programarea telefonica sau prin e-mail se face o evaluare terapeutica si pacientul poate incepe tratamentul de recuperare cu specialisti certificati.

Pretul unei proceduri de recuperare medicala variaza intre 40-100 de lei, iar o evaluare terapeutica are un tarif intre 50-70 de lei.

Locuitorii din Satu Mare care au beneficiat aici de diverse proceduri de recuperare medicala spun, in majoritate, ca au remarcat imbunatatiri dupa fiecare sedinta. Au contribuit la o experienta placuta mai multe aspecte pozitive: profesionalismul si amabilitatea personalului, ambianta placuta, optiunile variate de recuperare.

Vezi parerile pacientilor despre VeraMed Therapy
Vezi Pareri

2. Kinetic Center

Specialistii de la Kinetic Center Satu Mare ofera diverse servicii de recuperare in sistem privat pentru: probleme de coloana, dureri articulare, recuperare dupa operatii, punand la dispozitie si servicii de relaxare: reflexoterapie, sauna, masaj de relaxare. Serviciile de recuperare medicala sa axeaza, asadar, atat pe fizioterapie, cat si pe kinetoterapie, gimnastica medicala, terapia Tecar si drenaj limfatic. In plus, oferta de servicii a fost imbogatita de curand cu tratamente moderne, cum ar fi Terapia Shockwave, peeling enzimatic Clinicare si tratament facial Peel Star. Clinica a fost infiintata in 2006, iar din 2009 si-a schimbat sediul si a beneficiat de investitii majore.

Pretul unei proceduri de recuperare medicala este de 30-120 de lei.

Activitatea specialistilor de la Kinetic Center este apreciata in mediul online, acolo unde pacientii si-au expus opiniile si experientele lor. Acestia sustin ca personalul este calificat si amabil, conditiile sunt excelente, iar echipamentele si produsele folosite sunt de foarte buna calitate. Pe langa acestea, au mai fost laudate igiena si curatenia despre care se spune ca sunt  impecabile.

3. Kineto Monthera

Terapeutii de la Centrul Kineto Monthera sunt la dispozitia pacientilor din Satu Mare cu procedee de recuperare, profilaxie si de relaxare. Terapiile oferite sunt: Terapia Yumeiho, Terapia Vojta, Rockford kinesiology concept, analiza posturala, kinesio taping, kinetoterapie, elongatii. Te poti prezenta in clinica alaturi de biletul de trimitere de la medicul specialist, iar in urma unei evaluari de specialitate in locatie, va fi personalizat programul de care ai nevoie. Echipa centrului este alcatuita din Monica Anico Pap, kinetoterapeut specializat in Terapia Vojta, si Claudiu Codrut Pap – terapeut masaj japonez.

Tariful procedurilor de recuperare este cuprins intre 40 si 120 de lei, iar consultatia de evaluare si terapie are un cost de 100 de lei.

Satmarenii care au trecut cel putin o data prin aceasta clinica spun ca sunt foarte multumiti de servicii, motivand ca au intalnit adevarati profesionisti si ca au avut parte de conditii moderne de recuperare. Calitatile enumerate de pacienti la adresa personalului ar fi: buna pregatire in diverse terapii, empatie si amabilitate. 

4. Aqua Medica

Aqua Medica este o baza de tratament din Satu Mare, in care pacientii pot beneficia de consultatii de recuperare medicala, tratamente balneo-fizio-kinetoterapeutice, medicina fizica si balneologie, masaj si impachetari cu namol. Planurile de tratament intocmite de specialisti sunt personalizate. Consultatiile sunt efectuate de catre dr. Alexandrina Tamas, medic specialist recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, iar procedurile de recuperare sunt efectuate de terapeuti, tehnicieni maseuri si asistenti cu experienta. Sunt si tratamente kinetoterapeutice pentru copii, atat in scop profilactic, cat si corectiv sau recuperator.

Preturile sedintelor de recuperare variaza in functie de procedurile incluse, de la 25 la 90 de lei, iar consultatia medicala costa 160 de lei.

Mii de persoane si-au exprimat opinia pe internet in legatura cu serviciile acestei baze moderne de tratament din Satu Mare. Cei mai multi dintre clienti spun ca locatia este curata si ca personalul este foarte atent. Bazinele exterioare si interioare numeroase si bine intretinute, preturile accesibile si posibilitatile de relaxare si tratament pentru intreaga familie sunt unele dintre cele mai apreciate aspecte la Aqua Star Medica Satu Mare. O nemultumire au insa multi oaspeti care vin aici si anume ca in weekendurile de vara este foarte aglomerat.

5. Centrul Sara

Centrul Sara este un centru modern, cu servicii de recuperare in specialitatile: ortopedie-traumatologie, neurologie si medicina fizica si balneologie, situat in inima padurii Noroieni. Astfel ca pe langa serviciile de recuperare, centrul asigura si un cadru de relaxare de exceptie, in mijlocul naturii. O echipa numeroasa de medici specialisti cu experienta, asistenti medicali, kinetoterapeuti si maseuri activeaza in cadrul clinicii oferind urmatoarele servicii: consultatii medicale, fizioterapie (magneto diaflux, terapie cu laser, terapie cu ultrasunete, electroterapie), masaj medical, ergoterapie, tratamente cu lumina Bioptron, gimnastica medicala individuala sau de grup, tratamente cu parafina.

Costul procedurilor de recuperare este cuprins intre 30 si 100 de lei, iar o consultatie de recuperare costa 150 de lei.

Personalul medical de la acest centru este foarte bine vazut, pentru ca da dovada de profesionalism, rabdare si atentie fata de pacienti. Satmarenii au mai apreciat si locatia moderna situata in inima padurii, precum si conditiile deosebite de cazare si mancare. Cativa dintre pacienti sustin ca au ajuns aici in baston si cu nevoie de sustinere in deplasare si in cateva zile au reusit, cu ajutorul profesionistilor, sa se refaca si sa se intoarca acasa prin propriile forte.

Concluziile noastre

Serviciile de recuperare medicala din Satu Mare sunt diversificate si moderne. In acest oras functioneaza cabinete de fizioterapie si kinetoterapie, dar si baze ultramoderne de tratament, cu piscine interioare si exterioare si in care se pot efectua atat tratamente de grup, cat si individuale. 

Optand pentru una dintre aceste locatii, vei avea parte de servicii de calitate, tratamente efectuate cu grija, pricepere si profesionalism  de medici si terapeuti cu experienta, iar in unele cazuri, de cazare in conditii foarte bune.