Meniu

Recuperare Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Terapiile si tratamentele de recuperare in Timisoara sunt solicitate de un numar mare de persoane care au suferit un traumatism sau care au trecut printr-o interventie chirurgicala. Recuperarea medicala consta intr-o combinatie de tehnici de prevenire si reabilitare, menite sa ajute pacientul in procesul si eforturile de restabilire a functiilor afectate, cum ar fi echilibrul si controlul muscular. 

Programele de recuperare medicala in Timisoara difera de la un pacient la altul, tinandu-se cont de functiile afectate si de patologia de care acesta sufera. Un program poate sa includa fizioterapie, kinetoterapie, laserterapie si alte tratamente de gestionare a problemelor de mobilitate. 

Unde poti face sedinte de recuperare in Timisoara?

Sedintele de recuperare medicala se pot face in cadrul mai multor clinici specializate din Timisoara, unde vei regasi medici si terapeuti cu experienta. Acestia te vor evalua si vor stabili un plan de tratament dupa determinarea nevoilor si obiectivelor individuale. Referitor la tarife, in tabelul de mai jos poti vedea intervalul de preturi pentru o sedinta de recuperare medicala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Recuperare
Rating
Website
Cardio Kinetic
Clinica-Verificata
40 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare porneste de la 40 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal foarte bine pregatit
 • Rezultate pozitive
 • Profesionalism, implicare si dedicare
 • Atitudine pozitiva
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Genki Medical
35 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare porneste de la 35 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate inca de la prima sedinta
 • Colectiv profesionist si amabil
 • Tehnici avansate si aparatura ultramoderna
 • Preturi foarte bune
 • Curatenie si organizare
Socrates Clinic
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare porneste de la 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit, amabil si implicat
 • Empatie si preocupare fata de pacient
 • Aparatura performanta
 • Conditii foarte bune
 • Locatie primitoare si eleganta
ArTerra Health
90 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare porneste de la 90 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista
 • Medici cu un nivel inalt de pregatire
 • Implicare, sprijin si respect pentru pacient
 • Promptitudine
 • Abordare multidisciplinara
Clinica Samomed
60 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Recuperare porneste de la 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Tratamente eficiente si relaxante
 • Rezultate bune
 • Profesionalism, dedicare si dorinta de a ajuta
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Recuperare in Timisoara: top 5 clinici pe care le poti alege

Inainte de a face recuperare medicala, este important sa fii evaluat de un medic specialist, pe care il poti gasi si in cadrul unor clinici din Timisoara. Pentru succesul tratamentului, este important sa fie aplicate metodele recomandate de specialisti, scopul programelor de recuperare fiind de a contribui la gestionarea afectiunilor neuro-musculo-scheletale. 

Fie ca ai trecut printr-o operatie sau te confrunti cu o afectiune precum durerea de spate, artrita, osteoporoza, hernia de disc sau alte probleme care necesita recuperare medicala, poti sa te adresezi urmatoarelor clinici de recuperare din Timisoara: 

1. Cardio Kinetic

Deschis in 2012, centrul Cardio Kinetic se numara printre alegerile de top din Timisoara la capitolul recuperare medicala. Din echipa fac parte fizioterapeuti cu experienta vasta, care adapteaza programele de recuperare in functie de capacitatea fizica si problemele pacientului. Obiectivul este de a ii ajuta pe oameni sa isi revina prin exercitiu dupa un accident sau in contextul unei afectiuni. Colectivul se afla intr-o continua perfectionare, motiv pentru care participa in continuare la cursuri. Echipa detine competente multiple si acreditari internationale, avand cursuri de specialitate absolvite in strainatate. 

Pentru o sedinta de recuperare, preturile pornesc de la 40 lei.

Pacientii care au ales Cardio Kinetic se declara foarte multumiti si spun ca dupa sedintele de recuperare au obtinut rezultate pozitive, fiind capabili sa revina la activitatile normale. Echipa este caracterizata de profesionalism, implicare, amabilitate si atentie deosebita la nevoile si evolutia fiecarei persoane care trece pragul centrului. Toti cei care lucreaza aici sunt bine pregatiti, dedicati si au o atitudine optimista. Atmosfera din centru este placuta si relaxanta, iar serviciile sunt de calitate. 

Vezi parerile pacientilor despre Cardio Kinetic
Vezi Pareri

2. Genki Medical Center

Genki Medical Center este o clinica din Timisoara pe care o poti alege pentru sedintele de recuperare medicala. Cu interes fata de abordarea holistica, aceasta clinica propune tratamente personalizate pentru pacientii de orice varsta, in raport cu cerintele si nevoile individuale. Dupa o consultatie de specialitate si conceperea programului de tratament, fiecare pacient beneficiaza de o sedinta de chiroterapie. In componenta clinicii intra 12 cabinete specializate, fiind prezenta aparatura medicala ultamoderna. Ingrijriile sunt oferite de o echipa formata din medici, asistente si terapeuti experimentati. 

Pentru o sedinta de recuperare, tarifele pornesc de la 35 lei.

Foarte multe persoane recomanda aceasta clinica, sustinand ca durerile lor s-au ameliorat dupa prima sedinta de terapie. Colectivul este profesionist, amabil si la curent cu inovatiile din domeniul medical. Se folosesc tehnici avansate si aparatura ultramoderna, iar preturile sunt foarte bune. Clinica este bine organizata si curata. Pacienti apreciaza faptul ca specialistii de la Genski Medical Center sunt preocupati de extinderea listei de servicii.

3. Socrates Clinic

Pentru recuperare medicala, poti sa alegi serviciile de calitate premium oferite la Socrates Clinic din Timisoara. De peste 10 ani, aceasta clinica asigura tratamente complexe de recuperare medicala si proceduri diverse. Dotarile moderne si colectivul cu experienta asigura calitatea serviciilor de electroterapie, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, masaj etc. Echipa este coordonata de catre dr. Armand Gogulescu, medic primar in recuperare, medicina fizica si balneologie. Pacientii beneficiaza de consulturi inderdisciplinare si de ingrijiri din partea unor medici si fiziokinetoterapeuti cu experienta. 

La Socrates Clinic, tariful pentru o sedinta variaza in functie de tehnicile folosite, pornind de la 60 lei.

Referitor la feedback-ul pacientilor, majoritatea dintre acestia declara ca au avut o experienta placuta la Socrates Clinic. Moderna si dotata cu aparatura performanta, clinica gazduieste personal foarte bine pregatit, receptiv la nevoile pacientului, amabil, profesionist, empatic, atent si comunicativ. Pacientilor li se raspunde la toate intrebarile si rezultatele apar inca de la primele sedinte. Preocuparea fata de starea de bine a pacientului si implicarea sunt alte calitati ale personalului. Conditiile din clinica sunt foarte bune, fiind o locatie primitoare si eleganta. 

4. ArTerra Health

In Timisoara, o varianta foarte buna pentru cei care vor sa se programeze la sedinte de recuperare medicala este ArTerra Health. Aceasta clinica reuneste o echipa medicala de elita, ce mizeaza pe o abordare multidisciplinara. Din corpul medical fac parte si fizioterapeuti care identifica cea mai buna strategie terapeutica pentru fiecare pacient, in corelatie cu nevoile si cerintele acestuia. Calitatea superioara a actului medical si siguranta pacientilor sunt obiective principale in cadrul acestei clinici. Lista de servicii acopera specializari ca ortopedia, chirurgia vasculara, cardiologia, psihiatria, fizioterapia, nutritia etc. 

Preturile pornesc de la 90 lei pentru sedintele de recuperare medicala. 

Clinica ArTerra Health se bucura de aprecierea multor pacienti, care spun ca echipa este profesionista. Medicii au un nivel inalt de pregatire si au o atitudine respectuoasa fata de pacient. Personalul este profesionist, prompt, implicat si ofera sprijin pe tot parcursul tratamentului. Serviciile sunt de calitate, iar pacientii apreciaza abordarea multidisciplinara. 

5. Clinica Samomed

Specializata in recuperare medicala si masaj, clinica Samomed se numara printre optiunile favorite din Timisoara. Serviciile se adreseaza pacientilor de orice varsta, fiind puse la dispozitie diverse tehnici de recuperare medicala, reflexoterapie, masaj de relaxare, fizioterapie etc. Toate acestea sunt menite sa contribuie la tratarea unor probleme locomotorii si musculare, precum si sa previna astfel de afectiuni. Procedurile si tratamentele sunt efectuate de terapeuti cu experienta vasta, care imbina tehnici moderne cu produse premium pentru obtinerea unor rezultate conform asteptarilor. 

Pentru programele de recuperare medicala, pretul unei sedinte porneste de la 60 lei. 

Mai multi dintre pacientii care au ales aceasta clinica si-au relatat in mediul online experienta, spunand ca serviciile sunt de calitate si ca preturile sunt accesibile. Tratamentele sunt eficiente si relaxante, iar pacientii sunt incantati de rezultate. Implicarea, dorinta de a ajuta, profesionalismul si dedicarea sunt principalele trasaturi apreciate la personalul clinicii Samomed.

Concluzii

Recuperarea medicala este un serviciu de care poti beneficia si in Timisoara, la numeroase clinici si centre specializate in acest domeniu. Pentru o recuperare adecvata in contextul unei afectiuni sau in perioada postoperatorie, te poti programa la unul dintre cele mai apreciate centre, unde profeseaza specialisti care se ocupa inclusiv de cazuri complexe.

Programul de recuperare se stabileste in functie de particularitatile individuale ale pacientului, iar evolutia sa este urmarita in permanenta.