Meniu

Reumatologie Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Mai multe simptome pot trimite un om la un cabinet de reumatologie din Alba Iulia: dureri articulare care persista, umflarea articulatiilor, rigiditate in timpul diminetii, dificultati de mobilitate, sensibilitate sporita la temperaturi mici sau mari, oboseala inexplicabila. La reumatolog, sunt diagnosticate si tratate problemele aparatului musculo-scheletal, iar pacientii sunt ajutati sa se recupereze intr-un mod personalizat nevoilor si problemelor lor.

In Alba Iulia sunt doua clinici private in care sunt puse la dispozitie servicii de reumatologie: consultatii, controale, infiltratii, consiliere medicala in privinta recuperarii. Descopera care sunt aceste unitati medicale si cat costa consultatiile de reumatologie. 

Cat costa serviciile de reumatologie in Alba Iulia

Pretul serviciilor de reumatologie variaza, de la cabinet, la cabinet, in Alba Iulia. In tabelul de mai jos vei regasi tarifele pentru o consultatie de reumatologie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Muntean
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Medic cu experienta
 • Consultatii si tratamente reumatologice
 • Infiltratii
 • Preturi accesibile
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Disponibilitate si empatie
Balneomed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic reumatolog cu experienta
 • Consultatii si tratamente reumatologice
 • Servicii medicale utile pentru intreaga familie
 • Tehnica medicala moderna
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Lipsa de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici si cabinete de reumatologie din Alba Iulia te poti programa?

Dupa cum am amintit deja, sunt doua clinici de reumatologie la care te poti programa in Alba Iulia, atat pentru investigatii de specialitate, cat si pentru monitorizarea sau tratarea afectiunilor. Afla detalii despre aceste clinici in continuare!

1. Dr. Flavia Muntean

Dr. Flavia Lupean, medic specialist reumatolog, pune la dispozitie servicii de diagnostic si tratament in cabinetul de reumatologie din Alba Iulia.  Pe langa consultatii si tratamente individualizate, medicul mai efectueaza si infiltratii articulare. Orice suferinta reumatologica este diagnosticata si tratata in cele mai bune conditii in cadrul acestui cabinet privat de reumatologie din municipiu: artrita, afectiunile autoimune, inflamatorii, patologiile degenerative si bolile de tesut conjunctiv. 

Pretul unei consultatii de reumatologie este de 220 de lei in cadrul acestui cabinet medical.

Activitatea medicala din acest cabinet este apreciata de pacientii din Alba Iulia. Oamenii spun ca dr. Flavia Muntean este un specialist cu experienta si bine pregatit, care isi intampina pacientii cu empatie si caldura si comunica eficient cu ei. Mai este apreciat in recenzii si faptul ca serviciile sunt accesibile si ca exista disponibilitate din partea personalului.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Flavia Lupean
Vezi Pareri

2. Balneomed

Balneomed este o clinica medicala din Alba Iulia cu o echipa de specialisti din diverse domenii, inclusiv reumatologie. In acest cabinet o poti gasi pe dr. Flavia Cozma, medic specialist reumatolog, iar oferta de servicii cuprinde: consultatii si tratamente in diverse afectiuni (artrita reumatoida, spondilita anchilozanta, osteoartrita, lupus eritematos sistemic, fibromialgie, guta etc.). In cabinetul de reumatologie, oamenii pot beneficia de diagnostic, tratament nechirurgical si recuperare in cazul afectiunilor aparatului locomotor, fie ca sunt dureroase, acute sau cronice.

Tariful pentru o consultatie de reumatologie este de 250 de lei, la Balneomed.

In majoritate, pacientii spun despre Clinica Balneomed ca ofera o ingrijire de calitate si investigatii amanuntite. Medicii de aici, inclusiv dr. Cozma, sunt apreciati pentru profesionalismul si daruirea cu care isi fac meseria, dar si pentru buna comunicare cu pacientii. De asemenea, au mai fost apreciate: ambianta placuta, curatenia, diversitatea serviciilor medicale, utile pentru intreaga familie. In ceea ce priveste aspectele mai putin placute, s-a notat in recenzii faptul ca preturile sunt mari si ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

Concluziile noastre

Serviciile de reumatologie din Alba Iulia sunt oferite in doua clinici private, in care activeaza doi medici reumatologi cu experienta. Clinicile sunt dotate cu aparatura medicala moderna si performanta, care ajuta la diagnosticarea si tratarea in cele mai bune conditii a afectiunilor aparatului locomotor.