Reumatologie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de consultatie, diagnostic si tratament pentru afectiunile aparatului locomotor, pentru simptome ale articulatiilor, muschilor, oaselor si ale altor structuri conexe, te poti adresa unui cabinet de reumatologie din Bucuresti. Vei gasi servicii specializate in cadrul unor clinici de top din Capitala, in care activeaza medici profesionisti cu experienta si unde exista toate facilitatile pentru terapii eficiente.

Daca nu stii incotro sa mergi la un reumatolog bun in Bucuresti, articolul de fata iti va servi drept ghid in identificarea celor mai bune servicii in aceasta ramura medicala si in alegerea celor mai potrivite terapii, pentru a-ti satisface nevoile in materie de sanatate.

Cat costa o consultatie la reumatologie in Bucuresti?

Poate ca nu este cel mai important aspect, insa cu siguranta vrei sa stii din timp cat costa o consultatie de reumatologie in Bucuresti, pentru a include costul ei in bugetul pe care trebuie sa il aloci intretinerii sanatatii tale si ameliorarii durerilor pe care le resimti. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor carora ar trebui sa te adresezi si tarifele practicate pentru o consultatie de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Vlad Ilias
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii exceptionale
 • Medic profesionist si empatic
 • Grija si interes pentru pacientii de toate varstele
 • Investigatii complexe
 • Tratamente eficiente
Artro Sport Clinic
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Investigatii amanuntite
 • Solutii bune de tratament
 • Timp mare de asteptare
Neuropain
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa medicala de excelenta
 • Aparatura performanta
 • Tratamente cu rezultate miraculoase
Centrul Memormed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Centru medical la standarde europene
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor
 • Comportamentul personalului de la receptie este nepotrivit
Clinica Eminescu 100
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii bune
 • Medici profesionisti
 • Aglomeratie
 • Personalul de la receptie este lipsit de amabilitate
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de reumatologie din Bucuresti

Vrei sa ai parte de o examinare riguroasa, sa fii ascultat/-a si sa ti se ofere toata atentia si disponibilitatea la o consultatie de reumatologie in Bucuresti. Pentru a putea alege cele mai calitative servicii, sectiunea urmatoare a articolului iti va oferi detalii importante din activitatea clinicilor si cabinetelor din clasament, despre medici, dotari, tratamente disponibile si parerile pacientilor care le-au trecut pragul.

Citeste textul pana la capat si afla unde poti merge la un reumatolog bun, dar si unde ai putea beneficia de servicii de reumatologie in Bucuresti cu bilet de trimitere.

1. Dr. Vlad Teodor Ilias

Cabinetul Medical Individual Privat Dr. Vlad Teodor Ilias este specializat in reumatologie si ofera pacientilor din Bucuresti sau celor veniti din provincie, servicii complete si complexe in aceasta ramura medicala: diagnostic, monitorizare si tratament pentru boli autoimune, managementul bolilor degenerative ale aparatului musculo-scheletal, diagnosticul si tratamentul afectiunilor coloanei vertebrale, diagnosticul si tratamentul spondilartropatiilor seronegative, diagnosticul si stabilirea planului de recuperare in afectiunile de parti moi, prevenirea degenerarii in bolile osoase, diagnosticul si tratamentul artritelor de diverse cauze. Cabinetul acestui reumatolog din Bucuresti are dotari moderne, iar medicul specialist dr.  Vlad Teodor Ilias efectueaza aici investigatii specifice, ecografie musculo-scheletala, oscilometrie si  osteodensitometrie. Totodata, se pot accesa inflitratii intra-articulare si de tesuturi moi si inflitratii cu substanta vascoelastica. Unitatea medicala este partener in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Muncipiului Bucuresti, deci vei putea sa beneficiezi de gratuitati si decontari, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Contra cost, pretul unei consultatii la acest medic reumatolog din Bucuresti este de 200 de lei.

Pacientii considera ca la dr. Vlad Teodor Ilias au gasit o adevarata clinica de reumatologie in Bucuresti, cu servicii exceptionale, un medic profesionist si empatic, care trateaza cu aceeasi grija si cu acelasi interes persoanele suferinde, indiferent de varsta lor, si ca aici au beneficiat de investigatii complexe si au primit tratamente eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Vlad Teodor Ilias
Vezi Pareri

2. Artro Sport Clinic

La Artro Sport Clinic, clinica medicala privata multidisciplinara, dotata cu aparatura de ultima generatie, vei gasi un cabinet de reumatologie modern, cu personal medical pregatit atat in tara, cat si in strainatate, capabil sa alcatuiasca fiecarui pacient o schema personalizata de tratament, in acord cu diagnosticul, cu istoricul medical si cu medicatia curenta. Dr. Madalina Pusa Duna este medic specialist in reumatologie, doctor in stiinte medicale, avand competente in ecografie musculo-scheletala. Clinica Artro Sport din Bucuresti se adreseaza pacientilor cu solutii pentru toate tipurile de afectiuni din domeniul ortopediei si al ramurilor conexe, cardiologie, cardiologie pediatrica, medicina sportiva, reumatologie, neurologie, endocrinologie, nutritie si dietetica, diabet si nutritie, chirurgie generala, ortopedie pediatrica, recoltare analize si ecografie.

O consultatie de reumatologie in acest centru medical are pretul de 300 de lei.

Majoritatea pacientilor considera ca au beneficiat de servicii de calitate, de profesionalismul si experienta medicilor, de investigatii amanuntite si de solutii bune de tratament. Pe de alta parte, sunt persoane care vorbesc despre preturi ridicate si timp de asteptare mare.

3. Neuropain

Neuropain este o clinica de reumatologie din Bucuresti, specializata in diagnosticul si terapia durerii afectiunilor reumatismale. Pacientii pot solicita aici consultatii de reumatologie, ingrijiri paliative, terapia durerii, ecografie musculo-scheletala, electromiografie EMG si second opinion. Te vei adresa aici unuia dintre cei doi medici bine pregatiti, dr. Lucian Sandu, medic primar ATI, doctor in stiinte medicale, intemeietorul si presedintele onorific al Asociatiei de Terapia Durerii, avand competente in terapia durerii si cure oncopaliative, sau dr. Cristina Maria Simion, medic specialist in reumatologie, cu o experienta de opt ani in sistemul public si privat de sanatate si competente in ecografia musculo-scheletala.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de reumatologie in aceasta clinica vei achita suma de 200 de lei.

Pacientii care au trecut pragul Neruropain spun ca au gasit aici servicii de calitate, o echipa medicala de excelenta, condusa de un medic de nota 10, aparatura performanta si tratamente cu rezultate miraculoase.

4. Centrul Memormed

Cabinetul de reumatologie de la Centrul Memormed din Bucuresti se adreseaza pacientilor cu servicii de diagnostic si tratament pentru afectiunile reumatice ale aparatului musculo-scheletal, investigatii imagistice performante, osteodensitometrie, ecografie si computer tomograf. Aici activeaza trei medici dedicati profesiei: dr. Emilia Georgescu, medic primar reumatolog, dr. Andreea Apostol si dr. Anca-Maria Dima, medici specialisti, avand competente in ecografia aparatului locomotor. Se pot oferi pacientilor asigurati in sistemul public de sanatate servicii gratuite, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Clinica Memormed are peste 15 ani de activitate pe piata privata de sanatate din Capitala si reuneste cabinete medicale in peste 30 de specializari, medicina de familie, medicina muncii, analize de laborator si imagistica medicala.

Pretul unei consultatii de reumatologie este de 200 de lei.

O buna parte a pacientilor apreciaza ca Memormed este un centru medical la standarde europene, cu servicii de calitate, medici profesionisti si aparatura moderna. Sunt consemnate si aspecte care ar putea fi imbunatatite, cum ar fi lipsa de solicitudine a personalului de la receptie si managementul defectuos al programarilor.

5. Clinica Eminescu 100

Clinica Eminescu 100 din Bucuresti se recomanda prin servicii de calitate in recuperare medicala, consultatii, investigatii si tratament in cardiologie, dermatologie, diabet, nutritie si boli metabolice, endocrinologie, ginecologie, medicina interna, neurologie, ortopedie, reumatologie, oftalmologie, ORL, pneumologie, urologie si psihiatrie. Diagnosticul reumatologic se stabileste aici prin consultatii, analize, osteodensitometrie si prin abordarea multidisciplinara a simptomelor pacientului. Aceste facilitati, precum si inflitratiile intra-articulare fac parte dintre serviciile care se pot deconta prin Casa de Asigurari de Sanatate a Muncipiului Bucuresti, persoanelor care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie. Echipa medicala de la cabinetul de reumatologie este alcatuita din dr. Ramona Maria Codrea, medic primar reumatolog, si dr. Domnita Georgiana Patrascu, medic primar in recuperare medicala si medic specialist in reumatologie.

Preturile practicate la aceasta clinica se pot vizualiza pe site-ul web. Contra cost, consultatia are un tarif de 200 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in legatura cu aceasta clinica. Unii spun ca serviciile sunt bune si medicii sunt profesionisti. Pe de alta parte, sunt multe nemultumiri cauzate de aglomeratie, de nerespectarea programarilor si de atitudinea lipsita de amabilitate a personalului de la receptie.

Concluzii

Ramura medicala complexa, cu abordare interdisciplinara, reumatologia in Bucuresti este reprezentata prin clinici si cabinete de top specializate in diagnosticul si tratamentul afectiunilor aparatului locomotor, muschi, oase, articulatii si alte tesuturi conexe. In centrele medicale dedicate ale Capitalei, prezentate in clasamentul din acest articol vei putea accesa servicii complete si solutii personalizate pentru depistarea bolilor musculo-schelatale, terapia durerii si investigatii necesare precum analize de laborator, ecografie, osteodensitometrie, computer tomograf. Sunt disponibile in unitatile medicale de top inflitratii si recuperare medicala, care au ca scop imbunatatirea calitatii vietii persoanelor care sufera de boli reumatismale, indiferent de varsta.

Cu ajutorul informatiilor din textul pe care tocmai l-ai terminat de lecturat, despre cele mai bune cabinete de reumatologie din Bucuresti, vei putea sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si sa alegi un medic reumatolog care sa iti ofere cea mai adecvata solutie de tratament pentru nevoile tale.