Meniu

Reumatologie Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai discutat cu medicul de familie despre simptomele pe care le-ai experimentat in ultima vreme si ti-a recomandat sa mergi la un cabinet de reumatologie in Calarasi? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca in cele ce urmeaza iti vom prezenta un medic reumatolog la care poti apela cu incredere si care iti va asigura un act medical ireprosabil. Odata ce te confrunti cu dureri articulare sau de muschi pe o perioada indelungata de timp, cel mai bine ar fi sa apelezi la un ajutor de specialitate.

Cu toate ca in Calarasi nu exista atat de multe cabinete medicale specializate in reumatologie, tot ai sansa de a apela la ajutorul unui medic cu experienta, care sa iti asigure un diagnostic precis, dar si un plan corect de tratament. Citeste in continuare si afla toate detaliile importante despre aceasta unitate medicala.

Cat costa o consultatie de reumatologie in Calarasi?

Daca locuiesti in Calarasi si te-ai hotarat sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in reumatologie, va trebui sa stii de dinainte cat costa o consultatie. In cazul in care este vorba despre un medic primar, pretul pentru o consultatie s-ar putea sa fie mai ridicat decat cel al unui medic specialist, avand in vedere nivelul sau mult mai inalt de pregatire. Fara alte detalii, iti prezentam in tabelul de mai jos tariful aplicat in Calarasi pentru acest serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Carla Jitianu
Clinica-Verificata
180 Ron
  • Pret Consultatie 180 Ron
  • Rabdare si empatie
  • Profesionalism
  • Investigatii precise
  • Consultatii amanuntite
  • Tratament personalizat
  • Atmosfera primitoare
  • Respect si amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de reumatologie in Calarasi?

Asa cum ti-am promis mai sus, iti vom prezenta toate detaliile pe care trebuie sa le stii despre unitatea medicala specializata in reumatologie din Calarasi. Parcurge articolul pana la final si afla tot ce trebuie sa stii despre aceasta, dar si despre medicul reumatolog:

Dr. Carla Valeria Jitianu

Dr. Carla Valeria Jitianu este medic specialist in reumatologie in Calarasi si asigura tuturor pacientilor servicii de calitate pentru solutionarea si tratarea corecta a problemelor de sanatate. Are competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament, care este adaptat in functie de patologiile pacientului. Pacientii beneficiaza de consultatii de specialitate puse in aplicare intr-un cabinet corect echipat, rezultatele obtinute fiind excelente.

Pretul pentru o consultatie de reumatologie este de 180 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita rabdarii, profesionalismului si empatiei medicului specialist. Investigatiile si consultatiile efectuate sunt ireprosabile, iar planul de tratament elaborat este unul personalizat. Atmosfera este primitoare, iar pacientii declara ca sunt tratati cu respect si amabilitate.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Carla Valeria Jitianu
Vezi Pareri

Concluzii

Multumita consultatiilor de reumatologie din Calarasi, multi dintre pacientii se bucura de un corp sanatos. Ia si tu in considerare serviciile clinicii prezentate anterior si cu siguranta nu vei ramane dezamagit.