Meniu

Reumatologie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inflamatiile articulatiilor si durerile de diverse cauze resimtite in anumite regiuni ale aparatului locomotor sunt diagnosticate si tratate de specializarea medicala reumatologie, in Craiova disponibila in sistemul privat, la clinici si cabinete moderne, deservite de medici competenti, cu experienta in lucrul cu pacientii. Vizita la un reumatolog bun iti asigura un diagnostic corect, fie ca suferi de forme de artrita, de o boala autoimuna ca lupus eritematos sistemic, spondilita anchilozanta, guta, fibromialgie sau boala Lyme.

Daca nu stii unde sa mergi in Craiova la un reumatolog bun, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata de sanatate privata din oras.

Cat costa o consultatie la reumatologie in Craiova?

Desi nu este cel mai important aspect, te intereseaza pretul pentru o consultatie la reumatologie in Craiova si daca clinicile sau cabinetele din oras acorda gratuitati pentru servicii persoanelor asigurate, care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale specializate si tarifele percepute de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
C. Reumatologie
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal amabil
 • Standarde ridicate de tratament
 • Cladire moderna
Clinica Medisof
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Profesionalismul si experienta medicilor
 • Solutii eficiente de tratament
 • Echipamente performante
 • Servicii de calitate
 • Timp mare de asteptare
Policlinica Elga
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici profesionisti
 • Standarde ridicate la recuperare medicala
 • Lipsa de organizare
Centrul Sf. Nicolae
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii la standarde occidentale
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Timp de asteptare mare
 • Nu se respecta programarile
Clinica Vitaplus
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Experiente bune la medic
 • Medici profesionisti, cu pregatire temeinica
 • Solutii eficiente de tratament
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de reumatologie din Craiova

Cand bine vorba despre sanatatea ta, te intereseaza indeaproape standardele de lucru ale cabinetelor si clinicilor, si reumatologia in Craiova nu face exceptie. Pentru o alegere in cunostinta de cauza, ai nevoie de mai multe detalii din activitatea unitatilor medicale din top, amanunte care te vor ajuta sa te decizi. Vei afla din sectiunea urmatoare a articolului informatii despre calitatea serviciilor, despre competentele medicilor, despre dotarile de care dispun centrele medicale si, nu in ultimul rand, despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Centrul de Reumatologie

Sub numele de Centrul de Reumatologie activeaza cea mai cunoscuta clinica de reumatologie din Craiova, apreciată de pacientii din Dolj pentru diversitatea serviciilor de profil, in care se includ: consultatii, diagnostic si tratament, investigatii cu Spine 3D,  cel mai performant aparat si singurul dispozitiv neiradiant care identifica cu maxima precizie tulburarile posturale vertebrale, ecografie musculoscheletala, osteodensitometrie cu ultasunete, masurarea indicelui glezna-brat, talonete personalizate, fizioterapie, kinetoterapie si masaj terapeutic. Echipa clinicii este formata din dr. Cristina Criveanu, medic primar reumatolog, sef de lucrari la Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova, dr. Larisa Suiu, medic specialist reumatolog, un fiziokinetoterapeut si doi asistent medicali. Centrul de Reumatologie a fost infiintat în anul 2019, intr-un cadru modern si dotat cu echipamente performante de investigatii si tratamente.

Pretul unei consultatii la un medic reumatolog din Craiova din acest centru este de 200 de lei.

Pacientii sunt deosebit de incantati de serviciile de calitate ale clinicii, de profesionalismul medicilor, de amabilitatea intregului personal, de aparatura de ultima generatie, de tratamentele la standarde ridicate si de cladirea moderna in care isi desfasoara activitatea centrul.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul de Reumatologie
Vezi Pareri

2. Clinica Medisof

Fondata in anul 2015, Clinica Medisof din Craiova reuneste cabinete medicale in 16 specialitati, printre care reumatologie, ortopedie, cardiologie, medicina interna, endocrinologie si neurologie, servicii de ecografie si analize medicale. La Reumatologie vei gasi o echipa de medici dedicati: conf. univ. dr. Anca Musetescu, medic primar reumatolog, medic specialist in recuperare, medicina fizica si balneologie, avand competente in ultrasonografie generala si ecografia aparatului locomotor, dr. Constantina Mogosanu, medic primar recuperare, medicina fizica si balneologie, medic specialist in reumatologie, avand competente in biostimulare cu radiatie laser de joasa putere si ecografie generala, si dr. Loredana Preda, medic specialist reumatolog.

Tarifele pentru consultatii depind de medicul caruia te vei adresa la Medisof. Pentru o consultatie, dr. Musetescu percepe suma de 300 de lei, iar la ceilalti medici te va costa 150 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de experienta la Medisof si apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul si experienta medicilor, solutiile eficiente de tratament si echipamentele performante ale clinicii. Pe de alta parte aspecte ca timpul de asteptare mare si perceperea unei sume ca coplata pentru consultatia la reumatologie sunt semnalate de catre persoanele nemultumite.

3. Policlinica Elga

Policlinica Elga din Craiova functioneaza din anul 1997, remarcandu-se prin dotarile complete cu echipamente medicale, consultatiile si serviciile medicale de calitate, asigurate de peste 40 de medici cu experienta, in cabinetele de cardiologie, reumatologie, ortopedie, endocrinologie, medicina interna, gastroenterologie, neurologie, pediatrie, recuperare medicala si altele. Aici se pot accesa investigatii ecografice si radiologice, analize medicale si medicina muncii. Cabinetul de reumatologie ofera consultatii, controale, ecografie musculoscheletala, inflitratii articulare, infiltratii periarticulare, referat medical si terapie PRP. Este deservit de asist. univ. dr. Ana-Maria Bumbea, medic primar reabilitare medicala, medic specialist reumatologie, avand competenta in ecografie generala. Clinica are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate a Judetetului Dolj si cu Casa Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti Dolj.

Tarifele sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie initiala vei plati aici 150 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste activitatea Policlinicii Elga. Majoritatea acestora considera ca serviciile sunt de calitate si ca, la multe dintre cabinete, medicii sunt profesionisti. Sunt aprecieri pozitive despre recuperarea medicala si procedurile specializate de aici. Pe de alta parte, multi pacienti acuza ineficienta sistemului de programari, timpul de asteptare mare si aspectul invechit al clinicii.

4. Centrul Sf. Nicolae

Centrul Medical Sfantul Nicolae din Craiova cuprinde un spital acreditat de ANMCS si un ambulatoriu de specialitate, in care doljenii pot gasi cabinete de chirurgie plastica, estetica si reconstructiva, gastroenterologie, medicina interna, neurologie, ORL si reumatologie. Serviciile de la reumatologie cuprind consultatii si controale, ecografie musculoscheletala, infiltratii ecoghidate la genunchi, umar, picior si mana, infiltratii ecoghidate  viscosuplimentare. Pentru spitalizare de zi, centrul medical are contract cu CAS Dolj pentru specializarile medicina interna, reumatologie si endocrinologie. Reumatologia este deservita de trei medici bine pregatiti: prof. univ. dr. Paulina Ciurea, medic primar reumatolog, conf. univ. dr. Florentin Ananu Vreju, medic primar, si dr. Beatrice Andreea Chisalau, medic specialist reumatologie, doctorand.

Lista de preturi poate fi vizualizata si pe site-ul web. Pretul consultatiei este de 200 de lei.

Pacientii multumiti de Centrul Medical Sfantul Nicolae considera ca serviciile prestate aici sunt la standarde occidentale, medicii sunt profesionisti si experimentati, iar solutiile de tratament propuse au avut rezultate bune. Nemultumirile sunt legate de faptul ca timpul de asteptare este mare si sunt situatii in care nu se respecta ordinea programarilor.

5. Clinica VitaPlus

Centrul VitaPlus Parc pune la dispozitia pacientilor din judetul Dolj consultatii de obstetica-ginecologie, pediatrie, reumatologie, endocrinologie, ORL, ortopedie, nefrologie, medicina muncii, psihiatrie si neorologie, precum si investigatii ecografice de acuratete. La cabinetul de reumatologie activeaza dr. Alexandru Stefanescu, medic specialist reumatolog, in contract cu CAS Dolj. Medicul acorda consult de specialitate, realizeaza ecografii, punctii articulare, infiltratii cu PRP si teste de osteoporoza. La Craiova functioneaza sub umbrela VitaPlus un spital, o clinica si sase centre medicale, prevazute cu tehnologie medicala performanta. Reteaua dispune de cabinete medicale in peste 30 de specializari.

Si aceasta clinica are o politica transparenta in ceea ce priveste preturile, care sunt publicate pe site-ul web. Pentru o consultatie contra-cost, tariful este de 100 de lei.

Parerile pacientilor despre activitatea unitatilor medicale VitaPlus sunt impartite. O buna parte a acestora declara ca au avut parte de experiente bune la medicii de aici, ca au fost tratati de profesionisti cu pregatire temeinica si ca solutiile indicate au fost eficiente. Pe de alta parte, multi pacienti acuza superficialitate din partea unora dintre medici, un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie si timpul mare de asteptare, chiar cu programare.

Concluzii

Daca te confrunti cu probleme legate de sanatatea articulatiilor si a aparatului locomotor, solutiile recomandate in acest articol pentru reumatologie in Craiova pot reprezenta o cale spre diagnosticul corect, tratamentul adecvat al afectiunilor de care suferi si spre imbunatatirea calitatii vietii in general. Clinicile si cabinetele moderne cu servicii specializate, deservite de medici competenti, cu experienta, ofera terapie personalizata pentru o gama diversa de afectiuni, de la artrita la lupus eritematos sistemic. 

Prin abordari inovatoare si tratamente eficiente, care imbina prescriptia de medicamente, infiltratiile intraarticulare si recuperarea medicala, clinicile si cabinetele specializate din Craiova reusesc sa ofere pacientilor servicii la standarde inalte, care satisfac in mod optim, si cele mai ridicate exigente.