Meniu

Reumatologie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca suferi de probleme la nivelul sistemului musculoscheletal si aparatului locomotor, cel mai bine ar fi sa apelezi la ajutorul medicului reumatolog din Deva pentru a fi indrumat corect. De regula, persoanele de varsta a treia se confrunta cu astfel de probleme, insa nu sunt complet scutiti nici adultii tineri sau adolescentii, care se pot confrunta cu boli reumatice mostenite genetic. Daca si tu te suferi de dureri articulare sau musculare, nu ezita nicio clipa sa te adresezi cabinetului de reumatologie, pentru a fi corect diagnosticat, dar si pentru a primi tratamentul adecvat.

Cu toate ca in Deva nu exista prea multe optiuni spre care sa iti indrepti atentia, te incurajam sa iei in considerare varianta pe care ti-o prezentam in cele ce urmeaza. Pentru ca prioritizam calitatea, iti vom afisa mai jos o clinica de incredere, unde vei gasi un medic reumatolog bine pregatit in domeniu si competent.

Cat costa o consultatie de reumatologie in Deva?

Stiai ca ai putea sa beneficiazi de o consultatie de reumatologie in Deva in mod gratuit daca esti asigurat medical? Singura conditie este ca respectiva unitate medicala sa fie in colaborare cu CAS. Daca totusi nu poti obtine o astfel de consultatie in mod gratuit, iata care este pretul aplicat de regula:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Velcherean
Clinica-Verificata
180 Ron
  • Pret Consultatie 180 Ron
  • Investigatii precise
  • Plan personalizat de tratament
  • Atmosfera primitoare
  • Profesionalism si buna pregatire
  • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de reumatologie in Deva?

Te-ai hotarat sa mergi la un cabinet de reumatologie in Deva pentru a beneficia de o consultatie de specialitate, dar nu stii catre care optiune sa iti indrepti atentia? Asa cum ti-am promis, in cele ce urmeaza iti vom prezenta unitatea medicala din oras pe care o poti lua in considerare, unde vei fi tratat cu amabilitate si seriozitate:

Dr. Nicola Mihaela Velcherean

Dr. Nicola Mihaela Velcherean este medic primar in reumatologie in Deva, care isi desfasoara activitatea atat in cadrul cabinetului sau individual, cat si in Spitalul Judetean de Urgenta din Deva. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, are competenta de a efectua ecografie musculoscheletala si a participat la diverse cursuri de perfectionare anuale cu tematici. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: consultatii acute si subacute cu patologie diversa, consultatii reumatologice, monitorizari boli cronice, tratamente de specialitate.

Pretul pentru o consultatie de reumatologie este de 180 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, datorita faptului ca atat serviciile, cat si investigatiile efectuate sunt precise. Diagnosticarea este corecta, iar planul de tratament este atent personalizat in functie de fiecare pacient in parte. Medicul a primit o multime de laude din partea pacientilor, in ceea ce priveste profesionalismul cu care actul medical este efectuat.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Nicola Mihaela Velcherean
Vezi Pareri

Concluzii

Daca medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la un cabinet de reumatologie in Deva pentru a cere parerea unui medic specialist in legatura cu durerile pe care le experimentezi, atunci optiunea prezentata anterior este exact ce ai nevoie pentru a fi corect consultat si tratat.