Meniu

Reumatologie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile articulatiilor si ligamentelor pot cauza tulburari de mobilitate si scaderea calitatii vietii pacientilor, de aceea ai nevoie de un bun reumatolog in Resita, care sa iti ofere un diagnostic corect si un plan de tratament adecvat. Daca nu stii unde sa gasesti un cabinet specializat, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii utile despre serviciile de reumatologie din municipiul resedinta a judetului Caras-Severin.

Citeste textul pana la capat si vei afla unde trebuie sa mergi pentru a beneficia de experienta si pregatirea unui medic reumatolog in Resita.

Cat costa o consultatie la reumatolog in Resita?

Nu este cel mai important aspect la o consultatie la reumatolog in Resita, insa este util sa stii din timp care este pretul unei consultatii, pentru a-ti organiza intr-un anumit mod bugetul sau, daca este cazul, sa ajungi la medicul de familie sa obtii un bilet de trimitere catre specialist. In tabelul de mai jos poti citi cat trebuie sa platesti pentru acest prim serviciu de examinare si de evaluare a simptomelor, la un cabinet de reumatologie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Vestmed
Clinica-Verificata
260 Ron
  • Pret Consultatie 260 Ron
  • Clinica privata la standarde europene
  • Servicii de calitate
  • Medici profesionisti
  • Empatie fata de pacienti
  • Personal amabil
  • Dotari moderne
  • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la reumatolog in Resita?

Daca esti in cautarea unui reumatolog in Resita, te vei bucura sa stii ca il poti gasi la cabinetul sau din cadrul unei clinici de top din oras, dotata cu echipamente moderne si personal medical bine pregatit. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre activitatea centrului medical, despre serviciile cabinetului de reumatologie, despre calificarile medicului si despre opiniile pacientilor care i-au trecut pragul. 

Vestmed

VestMed este prima clinica privata infiintata in Resita care pune la dispozitia pacientilor servicii de diagnostic si tratament, cu aparatura performanta si medici bine pregatiti in diverse ramuri medicale, printre care cardiologie, chirurgie vasculara, alergologie, chirurgie plastica, obstretica-ginecologie, urologie, endocrinologie, pneumologie, reumatologie, dermatovenerologie, medicina interna, gastroenterologie, pediatrie, cardiologie fetala, ortopedie si traumatologie. Reumatologul caruia te vei adresa la cabinetul specializat este dr. Loredana Coralia Marian, medic primar reumatologie, cu peste 10 ani de experienta in domeniul medical, cercetator si coordonator de studii clinice in domeniul medicinei interne, reumatologiei si gastroenterologiei, cu o bogata activitate stiintifica. Te poti programa la acest medic, care vine la Resita din Timisoara, in ultima sambata a fiecarei luni. Poti accesa la cabinetul sau consultatie, controale, EKG cu interpretare, dinamometru, interpretare analize si referat medical.

Tarifele sunt afisate pe site-ul web al clinicii. Pentru o consultatie la reumatologie vei plati suma de 260 de lei.

In general, pacientii se declara multumiti de prestatiile centrului medical Vestmed, pe care il considera o clinica privata la standarde europene, cu servicii de calitate, medici profesionisti, bine pregatiti si empatici, personal amabil si dotari moderne. Unele nemultumiti semnalate de pacienti provin din faptul ca le-au fost reprogramate consultatiile, pe motivul absentei medicului la data stabilita initial. 

Vezi parerile pacientilor despre Vestmed
Vezi Pareri

Concluzii

Locuitorii judetului Caras-Severin nu au multe optiuni in ceea ce priveste serviciile medicale specializate pe diagnosticul si tratamentul bolilor articulare in sistemul privat, in municipiul resedinta de judet, insa pot conta pe experienta si pregatirea de exceptie a unui medic reumatolog in Resita, in cadrul unei clinici de top din localitate. Vor putea accesa la cabinetul de reumatologie, la un medic renumit in Timisoara, consultatii, controale, investigatii si proceduri diverse de tratament. Apreciatul reumatolog deserveste la anumite intervale, compartimentul de reumatologie al centrului medical prezentat in acest articol si contribuie si la cresterea calitatii vietii pacientilor cu afectiuni reumatice din Resita.