Meniu

Reumatologie Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru pacientii care cauta solutii adecvate pentru inflamatii, dureri si afectiuni articulare, cabinetele de reumatologie din Severin sunt optiuni de incredere pentru un diagnostic corect si un tratament corespunzator. Clinicile cu servicii specializate specializate in acest domeniu pun la dispozitia locuitorilor din judetul Mehedinti consultatii amanuntite, metode terapeutice moderne si medici dedicati.

Daca nu stii unde sa mergi la un medic reumatolog in Severin, acest articol te va ajuta sa te orientezi pe piata de sanatate privata din oras. Citeste-l pana la capat si vei afla care sunt conditiile in care se desfasoara serviciile in aceasta ramura medicala in municipiul tau.

Cat costa o consultatie la reumatologie in Severin?

Atunci cand te hotarasti sa accesezi un serviciu medical, una dintre intrebarile care iti vin automat in minte este legata de tariful lui, iar consultatia de reumatologie in Severin nu face exceptie. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care este disponibil un cabinet specializat si pretul practicat de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Elixir Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Dotari moderne
 • Personal amabil
Clinic Invest
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Rabdarea si empatia cadrelor medicale
 • Calitatea analizelor, consultatiilor si investigatiilor
 • Timp mare de asteptare
 • Serviciul call center nu raspunde la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la reumatologie in Severin?

Cand este vorba despre sanatatea ta, vrei sa stii cat mai multe informatii despre serviciile oferite de un cabinet de reumatologie din Severin, pentru a putea lua o decizie in cunostinta de cauza. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre standardele de calitate din activitatea centrelor medicale din top, despre competentele medicilor, despre dotarile cu echipamente si parerile pacientilor care au accesat aici diagnostic si tratament.

1. Elixir Medical Clinic

Elixir Medical Clinic din Drobeta-Turnu Severin este un centru medical polivalent, care asigura mehedintenilor diagnostic si tratament in cardiologie, dermatologie, endocrinologie, medicina interna, ginecologie, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, pediatrie, pneumologie, reumatologie, urologie, chirurgie plastica si examinari de specialitate in medicina muncii. La reumatologie, serviciile oferite includ consultatie, ecografie musculoscheletala, infiltratii articulare, infiltratii periarticulare si referat medical. Te vei adresa aici medicului dr. Sineta Firulescu, medic specialist in reumatologie.

Tarifele sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie vei achita la acest reumatolog din Severin suma de 200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de prestatiile acestei clinici si recomanda serviciile de calitate, profesionalismul si experienta medicilor, dotarile moderne si amabilitatea personalului. Unele persoane sunt nemultumite de faptul ca rezultatele analizelor se comunica tarziu.

Vezi parerile pacientilor despre Elixir Medical Clinic
Vezi Pareri

2. Clinic Invest

De peste 20 de ani pe piata medicala privata din judetul Mehedinti, Clinic Invest pune la dispozitia pacientilor analize mediciale si servicii de preventie si diagnostic in urmatoarele specialitati: medicina de familie, medicina interna, pediatrie, obstetrica – ginecologie, reumatologie, cardiologie, urologie, dermatovenerologie, diabet si boli de nutritie, endocrinologie, psihologie, centru de permanenta, medicina alternativa (homeopatie, ozonoterapie) si medicina muncii. La reumatologie poti accesa consultatii si controale medicale, ecografie musculoscheletala, osteodensitometrie si infiltratii articulare si periarticulare.

Pretul pentru o consultatie de reumatologie este de 180 de lei.

Pacientii clinicii au multe cuvinte de lauda pentru medicii carora li s-au adresat aici. Se mentioneaza profesionalismul, experienta, rabdarea si empatia cadrelor medicale si calitatea analizelor, consultatiilor si investigatiilor. Pe pe alta parte, centrul medical are de imbunatatit aspecte legate de organizarea programarilor, a caror gestionare deficitara genereaza timp de asteptare mare. Totodata, se inregistreaza nemultumiri date de faptul ca serviciul call center nu raspunde la telefon.

Concluzii

Cabinetele de reumatologie din Severin ofera pacientilor din Mehedinti oportunitatea de a obtine un diagnostic precis si un tratament corespunzator, sub indrumarea unor medici competenti, prin intermediul unor metode terapeutice moderne. Daca esti in cautarea unui reumatolog in acest municipiu resedinta de judet, cu siguranta articolul de fata ti-a servit drept ghid cu ajutorul caruia vei putea face o alegere buna pentru sanatatea lor, tinand cont de serviciile disponibile in fiecare dintre cele doua unitati medicale, de competentele medicilor si de parerile pacientilor aflati candva in aceeasi situatie. 

Pentru consultatii temeinice si investigatii de acuratete, ecografie musculoscheletala sau osteodensitometrie, Drobeta Turnu Severin reprezinta solutia optima pentru un cabinet medical de reumatologie in proximitatea ta, pe serviciile caruia sa poti conta pentru a-ti ameliora simptomele si a-ti imbunatati calitatea vietii.