Meniu

Reumatologie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti servicii de reumatologie in Targu Mures? Chiar daca nu exista multe clinici care se ocupa strict de aceasta ramura medicala, tot ai posibilitatea sa beneficiezi de consultatii si investigatii de calitate, la preturi accesibile. Prin parcurgerea articolului de fata vei descoperi ce optiuni ai si cum se diferentiaza intre ele, astfel incat sa poti lua o decizie cat mai potrivita pentru tine. 

Bineinteles, inainte de a renunta la o clinica din Targu Mures in favoarea alteia, trebuie sa-ti faci o idee cat mai clara in legatura cu modul in care aceasta isi desfasoara activitatea. Aparatura din dotare, pregatirea profesionala a medicilor, tarifele practicate si conditiile de igiena reprezinta aspecte esentiale in acest sens. Nici reputatia obtinuta de clinica nu trebuie trecuta cu vederea. 

Cat costa o consultatie de reumatologie in Targu Mures? 

Nu se poate spune ca exista diferente mari intre tarifele practicate de centrele de reumatologie din Targu Mures. Chiar si asa, exista clinici care au contract cu o casa de asigurari de sanatate, ceea ce inseamna ca pacientii au oportunitatea de a beneficia de servicii in mod gratuit. Exista si centre care ofera pachete promotionale sau abonamente pentru cei care aleg mai multe servicii. In orice caz, in tabelul de mai jos sunt prezentate sumele de la care pornesc preturile consultatiilor: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Lotus
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Contract CAS
 • Timp de asteptare ridicat
Carit San Medical
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Laborator propriu
 • Programarile nu sunt respectate
Galenus
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Servicii de telemedicina
 • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici la care se efectueaza servicii de reumatologie in Targu Mures 

La cele trei clinici prezentate in randurile urmatoare poti gasi o gama variata de specializari, printre care se numara si reumatologia in Targu Mures. Consulta fiecare descriere pentru a vedea care sunt punctele tari ale unei clinici si alege-o pe cea pe care o consideri cea mai potrivita: 

1. Centrul Lotus  

Dotat cu aparatura de ultima generatie si o echipa formata din medici profesionisti, Centrul Lotus reprezinta optiunea ideala pentru cei care au nevoie de consultatii de reumatologie si alte servicii in Targu Mures. Din echipa face parte Dr. Loredana-Florina Tomsa-Niculici, medic specialist reumatolog, pregatit sa ofere informatii utile tuturor celor care au nevoie de ele. Persoanele care au bilet de trimitere se pot prezenta cu el la centru, astfel incat sa beneficieze de consultatia de care au nevoie in mod gratuit. Centrul ofera si servicii de medicina complementara. Programarile se pot face cu ajutorul numarului de telefon sau prin formularul disponibil online. Cu privire la programul centrului, acesta este deschis de luni pana vineri, intre orele 8 si 20. 

Consultatia de reumatologie costa 200 de lei. 

Activitatea Centrului Lotus este apreciata, in primul rand, pentru amabilitate si profesionalism. Medicii sunt implicati si atenti la detalii, astfel incat pacientii sa aiba parte de servicii la cele mai inalte standarde. Chiar si asa, mai multi pacienti au confirmat faptul ca nu se respecta ora programarii, iar timpul de asteptare poate sa fie unul destul de ridicat. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Lotus
Vezi Pareri

2. Carit San Medical  

Cei care isi doresc sa beneficieze de serviciile unui medic primar reumatolog in Targu Mures se pot orienta catre Carit San Medical, policlinica la care isi desfasoara activitatea Dr. Mózes Eduárd. Activitatea clinicii a inceput cu mai bine de trei decenii in urma, iar de atunci si pana in prezent, medicii au continuat sa-si actualizeze cunostintele si sa-si perfectioneze tehnicile de lucru, in scopul de a oferi servicii cat mai utile pacientilor. Medicul este prezent la cabinet in zilele de luni, miercuri si vineri, intre orele 9 si 12. 

In ceea ce priveste pretul consultatiei, acesta este de 150 de lei, conform site-ului. 

Persoanele care au avut parte de o experienta placuta in cadrul centrului Carit San Medical au adus cuvinte de lauda la adresa personalului medical, intrucat acesta da dovada de profesionalism si seriozitate. Mai mult decat atat, medicii acorda o atentie deosebita detaliilor, astfel incat sfaturile pe care le ofera pacientilor sa fie cat mai utile. Totusi, oamenii nu pot trece cu vederea faptul ca programarile nu sunt intotdeauna respectate, iar timpul de asteptare este unul ridicat. 

3.Centrul Galenus 

O alta clinica la care pot apela oamenii in scopul de a beneficia de expertiza unui reumatolog primar din Targu Mures este Galenus. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Luminita Valcelean, care a absolvit Universitatea de Medicina din oras, iar zona de expertiza este ecografia aparatului locomotor. Cu privire la gama de servicii, in afara de consultatia si controlul de specialitate, la clinica se mai pot efectua si ecografia musculo-scheletala, eco de parti moi si infiltratiile. Programarile se fac cel mai usor cu ajutorul numarului de telefon al centrului.  

Pretul consultatiei este de 200 de lei. 

Printre aspectele cele mai apreciate de persoanele care au optat pentru serviciile centrului medical Galenus se numara profesionalismul, rabdarea si empatia personalului medical. Echipa de la receptie este, de asemenea, amabila si primitoare. Din pacate, au existat si situatii in care programarile pacientilor n-au fost respectate, ceea ce a dus la un timp de asteptare ridicat.  

Concluzii

Prin urmare, exista mai multe clinici la care poti apela pentru o consultatie de reumatologie in Targu Mures. In urma primei intalniri, medicul la care te-ai programat isi va face o idee destul de clara despre starea ta de sanatate, astfel incat tratamentul pe care il recomanda sa fie unul special gandit pentru tine. Mai apoi, urmatorul pas este sa te prezinti la un control de rutina.