Meniu

Terapia Bowen Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu dureri de gat, mandibulare, ale umerilor, bratelor si incheieturilor, iar medicul specialist ti-a recomandat sa incerci terapia Bowen? In Alba Iulia, ai posibilitatea de a solicita ajutorul unor practicanti profesionisti, care au cabinetele terapeutice chiar in orasul tau. Terapia Bowen a inceput sa devina din ce in ce mai populara in ultima vreme, datorita efectelor benefice pe care le asupra sanatatii generale a corpului. De regula, afectiunile acute necesita un numar scazut de sedinte, iar efectele incep sa fie vizibile inca de la prima intalnire cu practicantul, insa afectiunile cronice vor necesita un numar mai ridicat de sedinte.

Desi nu exista atat de multi terapeuti in Alba Iulia, ai totusi ocazia de a merge la unul dintre cele doua cabinete, fara sa fii nevoit sa iti parasesti orasul. In articolul de mai jos vei descoperi toate informatiile pe care trebuie sa le stii despre fiecare institutie medicala, asa ca te sfatuim sa citesti mai departe.

Cat costa o sedinta de terapie Bowen in Alba Iulia?

Costul pentru o sedinta de terapie Bowen in Alba Iulia poate sa fie influentat de clinica la care mergi, dar si de nivelul de pregatire a practicantilor. Cu cat au un nivel mai avansat, cu atat calitatea tehnicilor prestate va fi mai ridicata, iar preturile pot fi mai mari. Afla care sunt tarifele practicate in orasul tau, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Bowen
Rating
Website
Ioana Bocsa
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret sedinta Terapia Bowen 80 Ron
 • Profesionalism, pricepere, buna pregatire
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera linistita si relaxanta
 • Tehnici personalizate
 • Amenajare placuta
Corina Niciu
90 Ron
 • Pret sedinta Terapia Bowen 90 Ron
 • Tehnici Bowen eficiente
 • Rezultate excelente
 • Cabinet amenajat modern
 • Echipari corespunzatoare
 • Atmosfera primitoare si relaxanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate in terapie Bowen in Alba Iulia

Cele doua centre de terapie Bowen din Alba Iulia mentionate mai jos au fost selectate cu atentie, tocmai pentru ca tu sa obtii rezultatele dorite. Stim cat de importanta este calitatea pentru tine, asa ca te invitam sa citesti mai departe si sa descoperi care centru este adecvat pentru ce ai tu nevoie:

1. Ioana Bocsa

Unul dintre cabinetele de terapie Bowen din Alba Iulia este cel care ii apartine terapeutei Ioana Raluca Bocsa, care a urmat cursurile de formare elaborate de Academia de Tehnica Bowen din Australia. Aceasta participa la diverse cursuri de perfectionare cu tematici anuale si a absolvit Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, specializarea kinetoterapie si motricitate speciala. Principalele sale competente sunt fitoterapia, terapia manuala, kinetoterapia, terapia Bowen, terapie florala Bach si masaj terapeutic. De asemenea, poate oferi si recomandari medicale, pentru pacientii cu diverse afectiuni. Cabinetul este dotat in mod corespunzator cu echipamente si produse necesare fiecarei sedinte, pentru obtinerea rezultatelor mult dorite.

Tariful aplicat pentru o sedinta de terapie Bowen este de 80 lei.

Profesionalismul, priceperea, bunele deprinderi si buna pregatire in domeniu sunt principalele motive pentru care Ioana Bocsa este apreciata de pacienti. Rezultatele obtinute sunt excelente, tehnicile aplicate sunt personalizate in functie de necesitatile pacientului, iar cabinetul este amenajat placut. Pacientii sunt primiti intr-o atmosfera linistita si relaxanta.

Vezi parerile pacientilor despre Ioana Bocsa
Vezi Pareri

2. Corina Niciu

Cel de-al doilea cabinet din Alba Iulia specializat in terapie Bowen este cel al Corinei Niciu, un terapeut autorizat. Aceasta are competenta de a personaliza tehnicile si miscarile in functie de afectiunile de care pacientul sufera, tocmai pentru ca rezultatele pozitive obtinute sa fie vizibile intr-un timp scurt. Cabinetul in care se desfasoara activitatea terapeutica este echipat corespunzator, astfel incat pacientul sa beneficieze de un serviciu de calitate intr-un cadru specializat. 

Pretul aplicat pentru o sedinta de terapie Bowen este de 90 lei.

Cabinetul este apreciat de care pacientii din Alba Iulia, acestia laudand capacitatea terapeutei de a imbina tehnicile Bowen conform necesitatilor si afectiunilor de care sufera. Rezultatele sunt vizibile chiar dupa prima sedinta, cabinetul este amenajat modern si echipat in mod corespunzator, iar atmosfera este primitoare si relaxanta.

Concluzii

Vrei sa te bucuri si tu de efectele benefice ale terapiei Bowen din Alba Iulia? Din fericire, cabinetele amintite anterior iti vor fi de un real ajutor, datorita faptului ca practicantii din orasul tau sunt profesionisti, experimentati si autorizati. Alege metodele alternative de imbunatatire a calitatii vietii si vei reusi sa ai un corp sanatos, fara sa depui niciun efort.