Meniu

Terapia Bowen Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tu ai aflat ca se poate face terapia Bowen si in Baia Mare? In acest municipiu exista doi medici cu experienta in medicina alternativa, care pun in aplicare si aceasta terapie manuala, axata pe stimularea capacitatii naturale de vindecare a corpului. Iti propunem, prin acest articol, sa descoperi care sunt acesti specialisti, ce servicii mai ofera in cabinetele lor si cat costa o sedinta de terapie.

Terapia Bowen este utilizata inca din anii `50, fiind non-invaziva si contribuind la reducerea inflamatiilor, a tensiunii musculare si la imbunatatirea circulatiei sanguine si a celei limfatice. Afla in cele ce urmeaza cine efectueaza aceasta terapie in Baia Mare si cum i-a ajutat pe numerosi pacienti in rezolvarea sau atenuarea problemelor de sanatate. 

Cat costa sa incepi terapia Bowen in Baia Mare?

Pentru a incepe un tratament, trebuie sa stii cat costa o sedinta de terapie Bowen in municipiul Baia Mare. In acest sens, poti consulta tabelul de mai jos, in care au fost notate tarifele practicate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Bowen
Rating
Website
Terapia Bowen
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret sedinta Terapia Bowen 180 Ron
 • Terapia Bowen pentru bebelusi, copii si adulti
 • Terapeut cu experienta
 • Tratamente cosmetice personalizate
 • Tratarea a numeroase probleme de sanatate
 • Aparatura moderna si produse profesionale
Dr. Mariana Oros
200 Ron
 • Pret sedinta Terapia Bowen 200 Ron
 • Medic cu o bogata experienta
 • Terapia Bowen
 • Acupunctura
 • Tratamente homeopate
 • Terapia florala Bach
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde se poate urma terapia Bowen in Baia Mare

Dupa cum am amintit deja la inceputul acestui articol, sunt doua locatii unde se practica terapia Bowen in Baia Mare. Acum este momentul sa le descoperi pe fiecare si sa afli informatii utile despre ele, inclusiv in ceea ce priveste experientele altor pacienti.

1. Terapia Bowen & Cosmetica

In cadrul cabinetului Terapia Bowen & Cosmetica din Baia Mare, terapeuta Corina intervine pentru tratarea a numeroase probleme de sanatate, printre care: migrene si dureri de cap, boli ale sistemului imunitar, probleme musculo-scheletale, depresie si stres, afectiuni respiratorii, alergii, sechele dupa accidente vasculare, dezechilibre hormonale, diverse afectiuni ale organelor interne. Durata unei sedinte variaza intre 30 si 60 de minute, in functie de procedura aplicata, iar o noua sedinta se poate programa la un interval de 7 zile. In cadrul cabinetului se efectueaza si terapie Baby Bowen, pentru: problemele cu somnul ale bebelusilor, balonare, diaree sau constipatie, raceala, tuse, astm, colici abdominale.

Pretul sedintei este de 180 de lei.

Pentru faptul ca au fost ajutati sa depaseasca anumite probleme de sanatate sau sa aiba parte de ameliorarea simptomelor, unii dintre pacientii recomanda acest cabinet pentru toti cei care au incredere in terapiile alternative, oferindu-le exemplul propriu ca acestea chiar functioneaza.

Vezi parerile pacientilor despre Terapia Bowen & Cosmetica
Vezi Pareri

2. Dr. Mariana Oros

Pentru terapia Bowen te poti adresa si doctorului Mariana Oros, tot din Baia Mare, detinatoare a diplomei nivel Master-Terapia Bowen. In cabinetul sau, din incinta Policlinicii Sportive din localitate, dr. Oros ofera acces, pe langa aceasta terapie, si la servicii de: acupunctura, terapie cranio-sacrala, rejuvenare, scanare computerizata DDFAO (depistare si diagnosticare functionala ce este asistata pe calculator si urmata de terapii naturiste), homeopatie si terapie florala Bach.

Pretul sedintei de terapie Bowen este de 200 de lei.

Profesionalism, empatie si atmosfera relaxanta – aceste trei mari avantaje sunt mentionate de pacientii cabinetului dr. Mariana Oros. Baimarenii spun ca au avut rezultate de la primele sedinte si ca se remarca pregatirea si experienta acestui specialist.

Concluziile noastre

Terapia Bowen, in Baia Mare, este posibila in doua cabinete. Terapeutii cu pregatire si experienta in terapiile alternative efectueaza aceasta terapie manuala de ani buni in acest oras.

Terapia Bowen implica restabilirea echilibrului corpului si stimularea capacitatii acestuia de vindecare pentru a trata numeroase afectiuni. Insa, dupa cum arata si numele lor, terapiile alternative vin in completarea terapiilor conventionale, cum ar fi medicamentele sau interventiile chirurgicale, astfel incat sa fie obtinute cele mai bune rezultate, in fiecare caz.