Meniu

Terapia Bowen Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multe cabinete care iti ofera posibilitatea sa beneficiezi de terapia Bowen in Brasov, iar daca n-ai idee de unde sa incepi cautarile, articolul de fata iti poate oferi informatii utile. Cel mai probabil, te-ai interesat deja cu privire la beneficiile pe care un astfel de tratament ti le poate aduce si vrei sa incerci si tu. Singurul lucru de care ai nevoie este o programare la cabinetul potrivit! 

La prima vedere, terapia Bowen pare sa fie un masaj putin mai complex, care se concentreaza pe o zona a corpului. O descriere mai potrivita este aceea de tratament alternativ, care presupune masarea anumitor zone ale corpului. Persoanele interesate pot afla mai multe detalii despre modul in care se desfasoara terapia in Brasov, apeland la unul din centrele din oras. 

Cat costa terapia Bowen in Brasov?

Costul terapiei Bowen in Brasov variaza de la un centru la altul, in functie de pregatirea terapeutilor care se ocupa de efectuarea ei. Un alt factor care poate influenta costul tratamentului este daca acesta face parte dintr-un pachet compus din mai multe servicii. Pentru a-ti facilita cautarile, in tabelul urmator sunt prezentate preturile cel mai des intalnite la cabinetele din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Bowen
Rating
Website
Dr. Diana Nemes
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pret sedinta Terapia Bowen 100 Ron
  • Cabinet complet echipat
  • Personal calificat
  • Atmosfera placuta
  • Interactiune eficienta intre pacient si terapeut
Bowen
100 Ron
  • Pret sedinta Terapia Bowen 100 Ron
  • Profesionalism, dedicare si amabilitate
  • Locatie primitoare
  • Rezultate vizibile
  • Curatenie si ambient placut
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de tip terapie Bowen in Brasov 

In randurile de mai jos sunt prezentate doua cabinete in cadrul carora se efectueaza terapia Bowen in orasul Brasov. Pe baza informatiilor prezentate, care au de-a face cu experienta terapeutilor, conditiile de confort din cadrul centrelor si tarifele practicate, poti lua o decizie potrivita, astfel incat sa ai parte o experienta pe care nu o vei regreta: 

1. Dr. Diana Alina Nemes

Cabinetul Dr. Diana Alina Nemes reprezinta o optiune perfecta pentru oamenii care sunt interesati de o sedinta de terapie Bowen efectuata in Brasov. Sediul in case desfasoara tratamentul este alcatuit din sase cabinete complet echipate. Programarile se pot face direct, printr-un apel telefonic. Dr. Diana Nemes, pe langa faptul ca este terapeut Bowen, este si medic generalist, asa ca persoanele interesate de tratament trebuie sa se prezinte cu dosarul medical, in care apare si diagnosticul pe care l-au primit de la medic. In acest fel, planul de tratament elaborat de terapeut o sa corespunda nevoilor sale. 

Pretul unei sedinte de terapie Bowen este de 100 de lei. 

Persoanele care au ales sa beneficieze de o sedinta de terapie Bowen cu Dr. Diana Alina Nemes au avut parte de o experienta placuta, care poate fi caracterizata prin cuvintele profesionalism si atentie la detalii. Pe langa terapia propriu-zisa, oamenii au beneficiat si de sfaturi utile, pentru a preveni problemele pe viitor. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Diana Alina Nemes
Vezi Pareri

2. Bowen

Cea de-a doua optiune a oamenilor care isi doresc sa beneficieze de o sedina de terapie Bowen in Brasov este cabinetul cu acelasi nume. De acest serviciu se ocupa Georgiana Galitzchi, terapeut Bowen si psiholog cu formare in psihoterapie integrativa. La prima sedinta, ideal este ca oamenii sa aduca o lista cu medicamentele pe care le iau, alaturi de diagnosticul dat de medic. In urma discutiei dintre pacient si terapeut, se poate stabili un plan de tratament Bowen care sa raspunda cerintelor sale. In medie, durata unei sedinte Bowen este cuprinsa intre 45 de minute si o ora, in functie de tipul procedurilor aplicate. Cu privire la cat de des trebuie efectuate sedintele, o data pe saptamana este suficient. Programarile se pot face la telefon sau online.  

Pretul unei sedinte de terapie Bowen este de 100 de lei. 

Persoanele care au beneficiat de aceasta terapie au apreciat in mod deosebit calitatea serviciilor si amabilitatea personalului. Terapeutul Bowen lucreaza cu grija si atentie, in scopul de a le oferi pacientilor o experienta cat mai placuta, pe care sa-si doreasca sa o repete. Chiar si persoane care locuiesc in alte orase au venit special aici pentru a beneficia de o sedinta la cabinet. 

Concluzii 

In cele din urma, daca iti doresti sa incerci pe propria piele o sedinta de terapie Bowen in orasul Brasov, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la unul din cele doua centre prezentate mai sus. Dupa o consultatie initiala, in care terapeutul se familiarizeaza cu situatia ta, acesta va elabora un plan de terapie Bowen care sa raspunda nevoilor tale!