Meniu

Terapia Bowen Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda holistica de tratament care abordeaza pacientul prin manevre manuale care au ca scop stimularea capacitatii de vindecare a organismului, terapia Bowen in Focsani este disponibila in cadrul unui cabinet specializat, in care activeaza un terapeut acreditat si dedicat meseriei. Daca nu stii unde sa mergi pentru Bowen in orasul tau, acest articol iti pune la dispozitie informatii utile despre acest serviciu.

Citeste textul pana la capat pentru a sti la ce sa te astepti de la o sedinta de Bowen in Focsani, in cadrul cabinetului prezentat.

Cat costa o sedinta de terapie Bowen in Focsani?

Succesul tratamentului, la fel si numarul de sedinte necesare depind de felul in care reactioneaza fiecare organism, deci nu vei avea o estimare clara a costurilor pentru terapia Bowen in Focsani. In schimb, din tabelul urmator vei afla cat costa o sesiune de tratament cu Bowen la terapeutul mentionat in randurile de mai jos. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Bowen
Rating
Website
Carolina Dumitriu
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Terapia Bowen 200 Ron
  • Servicii de calitate
  • Terapeut profesionist
  • Relaxare benefica
  • Maini „magice”
  • Eficienta tratamentului inca de la primele sedinte
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru terapie Bowen in Focsani?

Chiar daca este singurul specialist care face terapie Bowen in Focsani, nu esti genul care merge la tratament doar pe baza unei recomandari. Ai nevoie de informatii suplimentare pentru a sti daca poti obtine la cabinetul din oras rezultatele dorite si conditii bune sau este cazul sa iei in calcul deplasarea in alt oras. In sectiunea urmatoare a articolului poti citi despre calitatea serviciilor, afectiunile tratate, persoana terapeutului si opiniile pacientilor care au beneficiat de experienta lui.

Carolina Dumitriu

Carolina Dumitriu este terapeut Bowen acreditat, cu studii la cunoscuta Academie Bowen din Australia. La cabinetul său din Focsani, din Bd. Dimitrie Cantemir nr. 21, terapia Bowen se efectueaza pentru pacienti de toate varstele, bebelusi, copii, adulti si varstnici si vizeaza vindecarea de o serie de afectiuni si ameliorarea simptomelor precum dureri de coloana, dureri musculare, migrene, afectiuni cronice, boli ale organelor interne, agitatie, anxietate, somn agitat, depresie. Sedintele de terapie au loc intr-un cadru placut si relaxant, in liniste totala, fara conversatii, la o temperatura optima de 24-25 de grade, pentru a facilita relaxarea deplina si chiar somnul. Terapeutul efectueaza un masaj profesional direct pe pielea pacientului, cu rolul de a trimite mesaje prin intermediul neurotransmitatorilor, declansand mecanismele naturale de autovindecare.

O sedinta de terapie Bowen la acest cabinet are pretul de 200 de lei.

Pacientii sunt foarte multumiti de prestatiile de aici, de serviciile de calitate, de abilitatile terapeutului, de starea de relaxare pe care o induce, de mainile ei „magice” si de efectele benefice ale terapiei, resimtite inca de la primele sedinte.

Vezi parerile pacientilor despre Carolina Dumitriu
Vezi Pareri

Concluzii

Acolo unde medicamentele si tratamentele medicale clasice nu te mai ajuta si ai nevoie de o abordare noua, terapia Bowen in Focsani iti sta la dispozitie in cadrul unui cabinet acreditat specializat, in care activeaza un terapeut dedicat meseriei, cu rabdare si empatie fata de pacientii de toate varstele. Specialistul trateaza prin manevre specifice o serie de afectiuni din diverse ramuri medicale, precum si probleme legate de anxietate, depresie si dezechilibre emotionale, stimuland capacitatile de autovindecare si regenerare ale organismului uman.