Meniu

Terapia Bowen Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti sa incerci terapia Bowen in Oradea? Chiar daca numarul cabinetelor care ofera acest tip de serviciu este unul destul de limitat, acest lucru nu inseamna ca nu exista tearapeuti talentati, care dispun de cunostintele necesare pentru a efectua tratamentul. De aceea, inainte de a te orienta catre alte centre din tara, nu strica sa-ti faci o idee despre cele din apropierea ta! 

In general, terapeutii din Oradea care se ocupa de terapia Bowen isi desfasoara activitatea in cadrul unor cabinete sau la centre la care exista mai multe specializari. Indiferent de locul pe care il alegi, vei beneficia de expertiza unui terapeut cu experienta in domeniu, pregatit sa-ti ofere toate informatiile de care ai nevoie. 

Cat costa terapia Bowen in Oradea? 

Pretul cerut de un specialist Bowen din Oradea poate sa difere, asa ca ideal este sa te informezi din timp cu privire la tarifele practicate in oras. Unele centre ofera reduceri pentru mai multe categorii de varsta, astfel incat un numar cat mai mare de pacienti sa aiba acces la un tratament de calitate. Consulta tabelul de mai jos pentru mai multe detalii in acest sens: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Bowen
Rating
Website
Bowtech
Clinica-Verificata
60-80 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Terapie Bowen variaza intre 60-80 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Conditii optime de igiena
 • Atmosfera placuta
 • Reduceri pe categorii de varsta
Bioinvest
60-90 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Terapie Bowen variaza intre 60-90 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal calificat
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La care clinici poti beneficia de terapie Bowen in Oradea? 

Cele doua clinici de mai jos reprezinta optiunile pe care le ai in materie de terapie Bowen in orasul Oradea. Pentru a face o alegere cat mai potrivita, ideal este sa nu ai in vedere doar tarifele, ci si celelalte facilitati pe care ti le pun la dispozitie clinicile respective. Tocmai de aceea, am inclus mai multe informatii despre modul in care terapeutii din cadrul lor isi desfasoara activitatea: 

1. Bowtech 

Cabinetul de terapie Bowen, Bowtech, din Oradea, reprezinta prima optiune a celor care isi doresc sa beneficieze de acest serviciu. Aici isi practica meseria Simona Hornoiu, terapeut Bowen, cu o experienta de peste zece ani in domeniu. Cei care planuiesc sa viziteze cabinetul trebuie sa tina cont de faptul ca sedintele se efectueaza doar pe baza de programare, asa ca este esential sa sune din timp pentru a stabili data si ora la care se vor intalni cu terapeutul. De asemenea, in cadrul cabinetului se pune accent pe asigurarea unor conditii optime de igiena si confort, asa ca zonele de contact cu mainile sunt dezinfectate dupa fiecare sedinta, iar cearsaful este schimbat. Dupa aerisirea camerei, aceasta este pregatita pentru primirea urmatorilor pacienti.  

Pretul unei sedinte de terapie Bowen este de 80 de lei pentru adulti, iar in cazul copiilor, elevilor si pensionarilor, acesta scade la 60 de lei. 

Persoanele care au beneficiat de o sedinta de terapie Bowen efectuata de Simona Hornoiu au fost foarte multumite de modul in care s-a desfasurat aceasta si de rezultatele obtinute. Personalul este amabil, dedicat si da dovada de implicare. In plus, cabinetul este ingrijit si frumos aranjat, ceea ce contribuire la mentinerea unei atmosfere cat mai placute. 

Vezi parerile pacientilor despre Bowtech 
Vezi Pareri

2. Bioinvest

Cea de-a doua optiune a oamenilor care vor sa beneficieze de tehnica Bowen aplicata in Oradea este Centrul Medical Bioinvest, unde isi desfasoara activitatea o echipa formata din numerosi medici specialisti. De acest serviciu se ocupa terapeutii Dr. Zoia Bitea si Dr. Ecaterina Texe, care este medic primar in medicina de laborator. Personalul este pregatit sa ofere solutii eficiente, indiferent de afectiunea persoanei care alege sa urmeze sedinta de terapie Bowen. Centrul este dotat cu aparatura necesara pentru a asigura buna functionare a activitatii, inca din momentul in care pacientul ajunge la receptie si pana la finalizarea tratamentului.  

Pentru tehnica Bowen, pretul variaza intre 60 si 90 de lei. 

Cei care au vizitat Centrul Medical Bioinvest au avut parte de servicii de calitate, prestate de un personal bine pregatit si prietenos. Din pacate, un aspect neplacut legat de activitatea centrului este faptul ca programarile nu se respecta, iar oamenii sunt nevoiti sa astepte pe holuri. 

Concluzii

In final, daca esti de parere ca o sedinta de terapie Bowen efectuata in Oradea te poate ajuta sa-ti imbunatatesti starea de sanatate si de ce nu, chiar si pe cea de spirit, atunci nu mai ezita! Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la una din cele doua clinici prezentate anterior, iar terapeutii din cadrul lor se vor asigura ca experienta de care vei avea parte va fi una pe masura asteptarilor!