Meniu

Terapia Bowen Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Abordare terapeutica holistica, care vede pacientul ca intreg, trup si suflet, si in care scopul manevrelor blande de masaj este de a stimula capacitatile de vindecare ale organismului, terapia Bowen in Piatra Neamt poate fi accesata in cadrul unui cabinet specializat, in care activeaza un terapeut cu experienta, apreciat de nemteni. Daca nu stii unde sa mergi pentru sedinte de terapie din acest tratament inovator, inventat de un australian si dezvoltat azi la nivel international printr-o academie care pregateste viitori terapeuti, te vei bucura sa afli ca de rezultatele sale se pot bucura si pacientii din orasul tau, prin intermediul unui specialist dedicat.

Cat costa terapia Bowen in Piatra Neamt?

Atat terapeutii, cat si pacientii tratati dau marturie despre eficienta tratamentului chiar dupa primele sedinte sau dupa un pachet cu un numar oarecare de sedinte, ceea ce inseamna, desigur, si costuri diferite pe care le-ar putea implica terapia Bowen in Piatra Neamt, in functie de afectiunea pe care vrei sa o tratezi si de modul in care raspunde corpul tau la tratament. In tabelul de mai jos vei gasi numele terapeutului caruia te poti adresa in oras si pretul practicat pentru o sedinta de Bowen.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Bowen
Rating
Website
Carmen Dobos
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Terapia Bowen 150 Ron
  • Experienta pozitiva la cabinet
  • Terapeut profesionist
  • Amabilitate si daruire fata de pacienti
  • Rezultate excelente ale terapiei, inca de la primele sedinte
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru terapia Bowen in Piatra Neamt?

Acum, ca ai aflat numele terapeutului la care ai putea sa mergi pentru terapia Bowen in Piatra Neamt, vrei sa afli mai multe detalii despre activitatea sa, pentru a te convinge ca este persoana potrivita pentru nevoile si exigentele tale si ca nu este cazul sa te deplasezi in alt oras pentru a gasi un cabinet specializat in acest tratament. Citeste pana la capat sectiunea urmatoare a articolului si vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

Carmen Dobos

Sub deviza „Terapia Bowen – Stare de bine”, Carmen Dobos, terapeut acreditat cu studii la celebra Academie Bowen din Australia, se adreseaza pacientilor din Piatra Neamt cu servicii de Bowen inca din anul 2017. La cabinetul sau din strada Stefan cel Mare nr. 12C sosesc anual sute de pacienti cu probleme scheleto-musculare si articulare, afectiuni ale organelor interne, infertilitate, chisturi ovariene si fibroame uterine, dezechilibre hormonale si emotionale, stres, oboseală cronica, migrene, dureri de diverse naturi, afectiuni respiratorii, bronsite si astm, boli autoimune, leziuni dupa accidente vasculare, alergii, rinite, incontinenta urinara nocturna la copii si boli ale sistemului nervos. Intr-un cadru primitor, pacientii gasesc alinarea durerilor, liniste si relaxare si remediul neasteptat pentru afectiuni pentru care tratamentele clasice nu au functionat. 

Pentru o sedinta de terapie Bowen, terapeutul percepe suma de 150 de lei.

Pacientii sunt incantati de experienta avuta la acest cabinet, de profesionalismul, amabilitatea si daruirea cu care au fost abordati de terapeut, precum si de rezultatele excelente ale terapiei, inca de la primele sedinte de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Carmen Dobos
Vezi Pareri

Concluzii

Acolo unde incercarile repetate de vindecare au dat gres, pentru o abordare diferita, care ar putea functiona si pentru tine, asa cum a dat roade pentru altii pacienti care dau marturie despre efectele benefice ale tratamentului, te poti adresa cu incredere unui cabinet de terapie Bowen din Piatra Neamt. Vei intalni un terapeut pasionat de meserie, bine pregatit si dispus sa ajute prin stimularea potentialului de autovindecare existent in fiecare persoana. Pentru ca este singurul cabinet specializat din oras, daca te-ai hotarat sa urmezi aceasta metoda de terapie, este bine sa suni cat mai curand pentru efectuarea unei programari, pentru a te asigura de disponibilitatea terapeutului.