Meniu

Terapia Bowen Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Forma non-invaziva si holistica de tratament, care poate ajuta la rezolvarea unor probleme de sanatate precum dureri de spate, migrene sau stres, terapia Bowen in Sibiu este disponibila la salonul unui terapeut profesionist, apreciat de pacientii din judet. Daca nu stii unde sa mergi pentru acest tratament, ai la dispozitie informatiile din articolul de fata, dupa lectura caruia vei putea suna pentru o programare la o sedinta de terapie manuala eficienta.

Creata de terapeutul australian Tom Bowen in anii ’50, tratamentul, disponibil si in Sibiu, se concentreaza pe stimularea sistemului nervos si a capacitatii corpului de a se vindeca singur prin intermediul miscarilor usoare si presiunilor aplicate pe zone specifice ale corpului.

Cat costa o sedinta de terapie Bowen in Sibiu?

Ca orice terapie manuala, este nevoie de mai multe sedinte pentru a-si produce efectele si a rezolva problemele de sanatate ale pacientilor, de aceea ai vrea sa stii la ce sa te astepti din punct de vedere financiar de la tratamentul Bowen in Sibiu. In tabelul de mai jos vei gasi numele cabinetului in care este disponibila terapia si pretul aferent unei sedinte.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Bowen
Rating
Website
Maria Munteanu
Clinica-Verificata
70 Ron
  • Pret sedinta Terapia Bowen 70 Ron
  • Atmosfera linistita, calma si primitoare
  • Servicii de calitate
  • Terapeut dedicat meseriei
  • Empatie fata de pacienti
  • Efecte benefice ale sedintelor de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru Bowen in Sibiu?

Cand este vorba despre sanatatea ta, deciziile implica o deliberare constienta si o cercetare amanuntita a conditiilor in care se desfasoara un serviciu de tratament si aceasta logica este perfect valabila si in cazul terapiei Bowen in Sibiu. Din sectiunea urmatoare a articolului ai putea afla informatii relevante pentru calitatea serviciilor cabinetului, despre persoana terapeutului si pregatirea sa, precum si opinii ale pacientilor care s-au tratat aici. Citeste textul pana la capat pentru a te hotari daca este cazul sa mergi la terapie in municipiul tau sau sa mergi la un terapeut din alt oras pentru sedinte de Bowen.

Maria Munteanu

Cabinetul de Terapie Bowen al Mariei Munteanu, situat in strada Tribunei nr. 26 din Sibiu, este locul catre care se adreapta pacientii care sufera de dureri de spate, migrene, anxietate, probleme de somn, probleme digestive si multe altele. Maria Munteanu este terapeut Bowen autorizat, absolventa de cursuri in cadrul unui program international de instruire al Academiei de Terapie Bowen din Australia. Intrucat fiecare pacient este unic si raspunde in felul propriu la terapie, stabilirea unui numar de sedinte se face aici dupa o evaluarea a progreselor in starea de sanatate si echilibru emotional ale persoanei tratate.

Pentru o sedinta de terapie Bowen in Sibiu la acest cabinet vei achita suma de 150 de lei.

Pacientii Mariei Munteanu apreciaza ca au gasit la sedintele de terapie o atmosfera linistita, calma si primitoare, servicii de calitate, un terapeut dedicat meseriei, cu empatie fata de pacienti si efecte benefice ale sedintelor de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Maria Munteanu
Vezi Pareri

Concluzii

Bazata pe principiul ca organismul uman are capacitatea de a se vindeca singur, cu ajutorul unui terapeut care faciliteaza acest proces printr-o tehnica manuala exercitata asupra corpului pacientului, terapia Bowen in Sibiu este accesibila in cadrul unui cabinet in care activeaza un terapeut profesionist si dedicat meseriei. Despre rezultatele bune ale sedintelor de terapie efectuate aici pot da marturie sute de pacienti care au reusit sa scape de dureri de cap, dureri de spate, probleme digestive, blocaje energetice si stari depresive.