Meniu

Terapia Bowen Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Numarul pacientilor care iau in considerare terapia Bowen in Slatina ca metoda alternativa de autovindecare este in crestere de la o zi la alta, datorita efectelor sale benefice resimtite pe termen lung. Terapia Bowen este o practica alternativa prin care diverse zone ale corpului sunt stimulate de diverse miscari, astfel incat organismul sa inceapa un proces de autocuratare si autoregenerare. Terapeutii specializati care practica aceasta forma de terapie au urmat cursuri de formare si de specializare, pentru a putea pune in aplicare miscarile si cunostintele dobandite. 

Daca locuiesti in Slatina si iti doresti sa gasesti un astfel de specialist, cu o buna pregatire in domeniu si care sa insufle incredere, poti parcurge in continuare articolul de mai jos pentru a afla toate informatiile necesare despre acest cabinet. Acorda si tu o sansa terapiei alternative si bucura-te de beneficiile pe care le are asupra corpului si organismului tau.

Care este pretul pentru o sedinta de terapie Bowen in Slatina?

Inainte de a lua hotararea de a merge la un cabinet de terapie Bowen in Slatina, iti recomandam sa fii la curent cu preturile practicate per sedinta, pentru a sti cum sa te pregatesti din punct de vedere financiar. Din fericire, in tabelul de mai jos ti-am pregatit pretul practicat de clinica din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia Bowen
Rating
Website
Terapie Bowen
Clinica-Verificata
80 Ron
  • Pret Terapia Bowen 80 Ron
  • Terapeuti bine pregatiti
  • Rezultate excelente
  • Cabinet echipat adecvat
  • Atmosfera confortabila si placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa beneficiezi de o sedinta de terapie Bowen in Slatina?

Dupa cum probabil ai observat si tu, optiunile catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de o terapie Bowen in Slatina sunt extrem de limitate, insa tot ai sansa de a solicita ajutorul unui expert fara sa fii nevoit sa iti parasesti orasul. Citeste mai departe si descopera tot ce trebuie sa stii despre clinica din orasul tau care pune in aplicare aceasta practica alternativa de autovindecare a corpului:

Terapie Bowen

Terapie Bowen este locul din Slatina spre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de rezultate ireprosabile. La ora actuala exista patru terapeuti Bowen in Slatina pe care ii poti lua in considerare: Daniela Cheroiu Ifrim, Mihai Ciprian Chitoiu, Tatiana Nicolae si Ioana Patuleanu, detinatori ai diplomei nivel master la terapia Bowen. Tehnicile si miscarile pe care le aplica au fost atenta aprofundate in cadrul cursurilor de specialitate, pentru ca pacientii sa beneficieze de rezultatele dorite.

Pretul aplicat pentru o sedinta de terapie Bowen este de 80 lei.

Rating-ul clinicii este ridicat, datorita faptului ca serviciile puse in aplicare sunt la o calitate superioara. Terapeutii au o buna pregatire in domeniu, aplicand miscari eficiente, prin intermediul carora se obtin rezultate excelente cu efecte de lunga durata. Cabinetul este echipat in mod corespunzator, conturandu-se o atmosfera confortabila si placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Terapie Bowen
Vezi Pareri

Concluzii

Succesiunea de miscari care are menirea sa stimuleze organismul catre autovindecare din cadrul terapiei Bowen din Slatina este metoda alternativa catre care isi indreapta atentia o multime de pacienti. Daca si tu vrei sa faci o schimbare notabila in viata ta si sa soliciti ajutorul unui terapeut Bowen, te incurajam sa tii cont de informatiile furnizate anterior in articol.